Mai­Kupon

Komplex emlő vizsgálat (mammográfia tomoszintézissel, fizikális vizsgálattal, emlő ultrahanggal) + vérvétellel (petefészek tumor) kedvező áron 66 500 Ft helyett 57 900 Ft-ért a Budai Magánorvosi Centrumnál! Most fizetendő: 8 900 Ft!

Komplex emlő vizsgálat - Egészség kupon
Eredeti ár:66 500 FtElőlegben fizetendő:8 900 FtTeljes ár:57 900 Ft13% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Miért is fontos az emlőszűrés?
Nemzetközi és hazai tapasztalatok alapján a nők egyik leggyakoribb daganatos betegsége az emlőrák. Hazánkban évente csaknem 4.500 új megbetegedést diagnosztizálnak. A mammográfia az egyetlen, tudományosan igazolt eljárás az átlagos rizikójú nők szűrésére, az emlőrákos halálozás csökkentésére.Kiknek ajánlott a mammográfiai vizsgálat?
– a nemzetközi ajánlásoknak megfelelően panasz- és tünetmentes pácienseknek 35 éves kortól javasolt az évenkénti vizsgálat

– tünet vagy panasz esetén 30–35 éves kor felett kötelező – kivéve, ha egy éven belül történt ilyen vizsgálat és nincs indok a megismétlésre pl. új tumorgyanús tünet

– indokolt esetben 30 év alatt is elvégezhető, szükség esetén kiegészítve célzott, nagyított felvételekkel, vezérelt mintavétellel

– pozitív családi anamnézis esetén (amennyiben a rokonságban korábban volt emlőrák) kiemelten fontos a rendszeres szűrővizsgálat

Melyek az alarmírozó tünetek?
– tapintható csomót érez az emlőben vagy esetleg emlővel kapcsolatos panaszai lennének: akár váladékozás, kipirosodás, behúzottság az emlő bőrén, fájdalom, duzzanat, deformitás

– férfiak esetében az emlő kóros növekedése vagy az emlőben tapintható csomó észlelése

Komplex emlődiagnosztika: Mammográfia tomoszintézissel, fizikális vizsgálattal, emlő ultrahanggal
A vizsgálat során mindkét emlőről kétirányú felvételeket készítünk lágy röntgensugárral. A mammográfia 3D tomoszintézissel egy pontosabb diagnózist tesz lehetővé. A jó minőségű és megfelelően értékelhető felvételek készítéséhez elengedhetetlen az emlők összenyomása, ami néhány másodperces kellemetlenséggel járhat.

Fontos, hogy a lehető legkevesebb ionizáló sugárzás alkalmazásával a lehető legjobb képminőséget legyünk képesek produkálni, ezért a leadott sugárdózis alacsony. A vizsgálatnál szakasszisztenseink is jelen vannak, a felvételek elkészítésével segítik radiológus orvosaink munkáját.

Az elkészült felvételeket emlődiagnosztikai liszensz vizsgával rendelkező radiológus szakorvos értékeli. Ezt követi az emlők fizikális vizsgálata, ami az emlők és a nyirokrégiók áttapintását jelenti, majd az ultrahangos vizsgálat következik. A radiológus orvos dönt az esetleges kiegészítő felvételek, illetve mintavétel szükségességéről. Amennyiben elváltozást észlelünk, ultrahang vezérelve vékony tűvel és vastag tűvel van lehetőség a mintavételre is. A vizsgálat végeztével a páciensnek azonnal nyomtatott formában leletet adunk, kérésére pedig a képanyagot is tudjuk biztosítani.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: Komplex emlő vizsgálat (mammográfia tomoszintézissel, fizikális vizsgálattal, emlő ultrahanggal) + vérvétel (petefészek tumor) kedvező áron 65 500 Ft helyett 57 900 Ft-ért

Az ajánlat tartalma:
- mammográfia tomoszintézissel
- fizikális vizsgálat
- emlő ultrahang
- petefészek tumort szűrés vérvétellel.

Most fizetendő: 8 900 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizeti! A fennmaradó összeg akár egészségpénztári kártyával is fizethető!

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS szükséges a 10 számjegyű Maikupon kód megadásával a +36 1 794 3980 és a +36 1 445 0700 számon, e-mailben: info@budaimaganrendelo.hu, vagy online (budaimaganrendelo.hu, bmclabor.hu). 

A helyszínen kérjük, adja át a KINYOMTATOTT kupont a 10 számjegyű kóddal.
Egy vásárló max. 1 ajánlatot vehet saját részre, 1-et ajándékba. 1 vásárló csak 1 ajánlatot használhat fel.

Kérnénk kedves vásárlóinkat, hogy érdeklődjenek a megfelelő időpontról!

Címünk:
1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.
Telefon: +36-1/794-3980 (Központi)
Email: info@budaimaganrendelo.hu
Web: www.budaimaganrendelo.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budai Magánorvosi Centrum
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1117 Budapest, Fehérvári út 82.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére