Mai­Kupon

Komplex holiszitikus egészségügyi szűrővizsgálat és mammoszkópos melldiagnosztikai vizsgálat most 40%-os kedvezménnyel a Human Labor Selfness Központban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A szervezet teljes egészére kiterjedő egészségügyi állapotfelmérést végzünk a legmodernebb technológiájú berendezésekkel. A szervezetünkben zajló biokémiai folyamatok elemzése során azonnali és átfogó képet kaphatunk egészségünk állapotáról, valamint a lehetséges rizikófaktorokról.

A kupon a következő kezeléseket tartalmazza:

-EIS (Electro Interstitialis Scan) vizsgálat

-AMP vizsgálat (vérvétel nélküli vér-és metabolit analizátor)

-Melldiagnosztikai (mammoszkópos) vizsgálat (káros kisugárzás-és mellösszepréselés nélkül)

Komplex szűrővizsgálat (EIS, AMP, Mammoszkóp) eredeti ár: 54.000.-,  kedvezményes ár 32.400. Ft, ami 21.600. Ft megtakarítást jelent (Két vagy háromféle szűrés igénybevételekor  40% kedvezmény)

A 3 szűrővizsgálat (EIS, AmP vagy Mammoszkóp) közül egyféle igénybevételekor 30% kedvezményt tudunk felajánlani . Eredeti ára egy vizsgálatnak 18.000.-

A kupon beváltható 2012.junius 30.-ig.

 
Az alábbi felsorolásban szereplő szűrővizsgálatok esetén egyféle vizsgálat igénybevételekor 30%-os, 2 vagy 3 szolgáltatás esetén 40%-os kedvezményt kínálunk.

 

1. EIS (Electro Interstitialis Scan): a szervezet pillanatnyi fiziológiás állapotáról ad áttekintő információt, lehetővé teszi, hogy egyszerű, fájdalommentes és gyors vizsgálattal feltérképezzük a páciens testének fizikai állapotát. Információt kapunk a vérzsír, cukor, koleszterin, hormonok és az ionok szintjéről, valamint a szervezet sav-bázis egyensúlyáról.

- emésztőrendszer működésének vizsgálata
- szív-és érrendszer működése
- légúti funkciók elemzése
- húgyuti szervek elemzése
- gerincoszlop vizsgálata
- endokrin rendszer működése
- neurológiai kockázatok elemzése

Az ESI vizsgálatról bővebben: http://www.selfnesskozpont.hu/index.php/amit-kinalunk/allapotfelmeres-gyorsdiagnosztika/eisesg-elektroszomatograf

 

2. AMP: non invazív (azaz vérvétel nélküli) vér- és metabolit analizátor

Az AMP vizsgálatról bővebben: http://www.selfnesskozpont.hu/index.php/amit-kinalunk/allapotfelmeres-gyorsdiagnosztika/amp-non-invaziv-verkep-es-metabolit-analizator

 

3. Emlővizsgálat - Mammoszkóp (MEIK5)

- nincs mellösszepréselés

- a vizsgálat teljes mértékben fájdalommentes

- a készülék nem bocsát ki magából káros sugárzást

 

A mammoszkópos vizsgálatról bővebben: http://www.selfnesskozpont.hu/index.php/amit-kinalunk/allapotfelmeres-gyorsdiagnosztika/emlovizsgalat-mammoszkop

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2012. június 30-ig,, beváltható 2012. június 30-ig!

A kupon felhasználásához időpontegyeztetés szükséges a 0629/360450-es telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Human Labor Selfness Központ
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2370 Dabas, Fő út 151.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére