Mai­Kupon

Komplex szemészeti szakvizsgálat gyermekeknek és felnőtteknek Pola teszttel
kedvező áron 55 000 Ft helyett 39 990 Ft-ért a Benyovszky Orvosi Központban! Most 10 000 Ft értékű családi egészségkártya is jár hozzá!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A pesti klinikai negyedben található felnőtt- és gyermek járóbeteg ellátó egészségügyi rendelőintézet sokféle egészségügyi szolgáltatással, hagyományos orvosi és kiegészítő gyógyászati eljárásokkal várja pácienseit. A szakterületeket elismert szakorvosok és gyógyítók vezetik, szakmai kapcsolatban a környező kórházi és klinikai intézményekkel, nemzetközi tapasztalatokkal és szakmai háttérrel, korszerű műszer- és eszközparkkal, betegség prevenciós elkötelezettséggel, folyamatosan újabb szakterületekkel bővülve.Szakrendelésünk során felnőtt és gyermek páciensek vizsgálatát végezzük.
A vizsgálat sok esetben már akkor megkezdődik, amikor a páciens belép az ajtón, hiszen ekkor már tanulmányozzuk a mozgását, fejtartását, szemállását, közlekedéséből, magatartásából is sok adatot előre „begyűjtünk”.

Az alap szemészeti vizsgálat keretében a kórelőzmény (anamnesis) felvétele során megismerkedünk a páciens panaszaival, az előzetes orvosi vizsgálatok eredményeivel, rákérdezünk a korábban és jelenleg is fennálló egyéb betegségekre, aktuálisan szedett gyógyszerekre.

A vizsgálatok fájdalommentesek, érintéssel csak a szemnyomás-mérés jár.

A műszerek nagy része Non kontakt műszerek amelyek segítségével pár hónapos kortól, illetve kevésbé kooperáló, valamint mozgáskorlátozott páciensek vizsgálata is kivitelezhető.

Gyermekszemészeti szakvizsgálat javasolt
1 éves korban (fejlődési rendellenességek , kancsalság szűrése)
3 éves korban (kancsalság, tompalátás szűrése)
5 éves korban
7-8 éves korban (tanulási nehézségek, magatartás zavarok, fejfájás esetén)

Amennyiben a gyerek még nem beszél nem jelent problémát ugyanis a korszerű műszerekkel szűrhetővé vállnak a különböző anomáliák.
A gyermekek esetében a legfontosabb hogy időben kiszűrjük az eltéréseket ugyanis ez esetben nagyobb eséllyel korrigálhatóak, kezelhetőek!


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2022. december 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalmaKomplex szemészeti szakvizsgálat gyermekeknek és felnőtteknek Pola teszttel kedvező áron 55 000 Ft helyett 39 990 Ft-ért

komplex szemészeti csomag tartalma: látásélesség, dioptria, kancsalság-rejtettkancsalság Pola teszttel, szemnyomás, komplex kivizsgálás, pupillatágítás szemfenék vizsgálat, szemtengely hossz mérés, szaruhártya vastagság mérése

Pár hónapos kortól, illetve kevésbé együttműködő, valamint mozgáskorlátozott gyermekek vizsgálata is kivitelezhető.

Vizsgálati napok:
Szerda: 13-18 óráig
Csütörtökön: 9-13 óráig
Pénteken: 15-19 óráig

Amihez most pluszba egy 10 000 Ft értékű családi egészségkártya jár. Az egészségkártyát kérd a recepción kuponod átadásakor!
Több, mint húsz, és szakterületen harmincnál is több kiváló orvos és felkészült egészségügyi dolgozó várja Önt, és amennyiben bennünket választ, szeretnénk ezt megköszönni Önnek az intézményünk CSALÁDI EGÉSZSÉGKÁRTYÁJÁVAL.
A kártya szakrendelésenkénti/szolgáltatásonkénti részkedvezményre jogosítja felhasználóját.

BEJELENTKEZÉS Hétköznapokon 9:00-17:00 óra között az info@orvosikozpont.hu e-mail címen vagy a +36-1/786-3045-es telefonszámokon lehetséges a 10 számjegyű Maikupon kuponkódod megadásával.

Az ajánlat felhasználható: előzetes időpont egyeztetés után, szabad helyek függvényében.

A Benyovszky Móric utca kamerákkal felszerelt és a parkolás első órája ingyenes!

A Benyovszky Orvosi Központ megközelíthető a Nagyvárad tér felől gyalogosan (5 perc séta), vagy a 24-es villamossal (Elnök utcai megálló), a Keleti Pályaudvar felől ugyancsak a 24-es villamossal.

A helyszínen kérjük, add át a KINYOMTATOTT, 10 számjegyű Maikupon kuponkódodat tartalmazó ajánlatot.

A kezelést az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 48 órával a kezdés előtt mondhatod le! (ellenkező esetben a kupont felhasználtnak tekintik).
Cím: 1089 Budapest, Benyovszky Móric u. 10.

A kupont egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az alábbi Egészségpénztárakkal: Prémium EP; Életút EP; Generali EP; MKB EP; Dimenzio EP; Medicina EP; Tempo EP, Honvéd EP, Pannónia EP, Vitamin EP

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Benyovszky
Cég
BOKMED KFT
Weboldal
Szolgáltatás helye
1089 Budapest, Benyovszky Móric u. 10.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére