Mai­Kupon

Komplex szív- és agyi-érrendszeri felmérés kedvező áron 20 400 Ft helyett 11 390 Ft-ért a KingRay Egészség és Oktató Központnál! Most fizetendő: 2 850 Ft! A kupon 2 órás komplex érrendszeri felmérést tartalmaz!

Komplex szív- és agyi-érrendszeri felmérés - Egészség kupon
Eredeti ár:20 400 FtElőlegben fizetendő:2 850 FtTeljes ár:11 390 Ft44% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az esetleges betegségek megjelenése előtt már figyelmeztet körülbelül 1-5 éves távlatra előre és felismeri, ha a problémák már klinikai stádiumba jutottak.
A felmért személy látványos anatómiai ábrákon szembesül az állapotával, mely értékelést e-mailben kapja meg.
A kupon 2 órás komplex érrendszeri felmérést tartalmaz, természetgyógyász szakember tanácsadásával.A megelőzést nem lehet elégszer hangsúlyozni, de vannak esetek, amire nem lehet felkészülni. Viszont ha létezik lehetőség bármennyit is megtudni a belsőnk állapotáról, miért ne tennénk? A KingRay Központ komplex felmérésével látványos anatómiai ábrákon szembesülhetsz az állapotoddal, melynek értékelését e-mailben is megkapod. És amennyiben szükséges, továbblépj.

A szív- és érrendszeri problémák, a stroke vagy az infarktus megelőzésére ajánlott 2 órás komplex felmérés részei:

Az érrendszeri felmérés a Magnetspace 3D-NLS állapotfelmérő készülékkel történik, mely a testtel érintkező érzékelőkön keresztül felfogja a szervezetben zajló biofizikai változásokat, az egyes szervrendszerek szerinti felbontásban. Ebben az esetben az érrendszert, a szívet és az agyi keringést elemzik 17 ponton.

A felmérés értékeli a szervezetben végbemenő működésbeli változásokat. Az esetleges betegségek megjelenése előtt már figyelmeztet kb. 1-5 éves távlatra előre és felismeri, ha a problémák már klinikai stádiumba jutottak. A felmért személy látványos anatómiai ábrákon szembesül az állapotával, melynek értékelését e-mailben küldik el.

Az egészségközpontban a szükséges változtatásokban és az egyénre szabott egészségmegőrző, illetve betegségmegelőző program felállításában is segítenek. A módszer tökéletesen alkalmas a kontrollálásra, ezért a lementett eredmények, a változtatások után jól összehasonlíthatók egy következő mérés alkalmával.

Tájékoztatunk, hogy a módszer kizárólag egészségügyi állapotfelmérő tesztelés nem orvosi diagnózis nem helyettesíti azt. A kezelés a fizikai közérzet javítását szolgálja.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: komplex szív- és agyi-érrendszeri felmérés kedvező áron 20 400 Ft helyett 11 390 Ft-ért

Most fizetendő: 2 850 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

Bejelentkezés telefonon: +36-70/342-7755 vagy +36-1/303-8435.
Időpont módosítása vagy lemondása 24 órával korábban.
A kinyomtatott kupont kérlek vidd magaddal!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
KingRay Egészség és Oktató Központ
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1081 Budapest, Szilágyi utca 1.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére