Mai­Kupon

Könnyítsd meg a főzést! Multifunkciós konyhai szeletelő aprító most nagyon kedvező áron 14 990 Ft helyett 73% kedvezménnyel, mindössze 3 990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A konyhai kiegészítők új generációja!


Számtalan eszközt kiválthatsz vele, reszel, hámoz, szeletel, aprít, egyszerűen és gyorsan!Használni könnyű, nem igényel semmilyen szaktudást vagy nagy erőkifejtést. Az éles pengéi megbirkóznak bármilyen zöldséggel vagy gyümölccsel. Nem gond többé a hagymaaprítás, vagy az alma szeletelés, csak behelyezed a megfelelő betétet, egy gyors mozdulat, és minden alkalommal egyformán kivalló az eredmény!

Nincsen többé szétszóródott hagyma szelet, répakocka, vagy uborkakarika. Minden rögtön tároló edénybe kerül, aminek a praktikus aromazáró fedele segítségével a hűtőben tárolhatod a másnapra előkészített vagy kimaradt zöldséget és gyümölcsöt. 

Praktikus, egyszerű és könnyen tisztítható. Segít a konyha tisztántartásában és praktikus tárolónak köszönhetően nem kell többé hagymaszagú hűtődnek lennie!

Tulajdonságok:
Strapabíró műanyag tároló és gyűjtődoboz, aromazáró fedéllel.
Rozsdamentes acél pengék és reszelőbetétek
Kétoldalas hámozó
Minden alkatrésze mosogatógépben mosható

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A termékre 1 hónap garancia van!

Szállítási költség az ország egész területén: 830 Ft!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
M.K. Kft.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére