Mai­Kupon

Konyhai digitális maghőmérő, segítségével ellenőrizni lehet a bébiételek hőmérsékletét és gyors és pontos méréssel tökéletes ételt készíthetsz. A termék 3.990 Ft helyett 1.790 Ft-ért rendelhető.

A konyhai digitális maghőmérő – 50 °C-tól + 300 °C-ig alkalmas mérésre. Mérési pontossága folyékony és puha szilárd anyagok esetében +/- 1 °C.

Tökéletes húst süthetsz, vagy olyan házi készítésű édességeid hőmérsékletét mérheted, melyeket hűteni kell. Alkalmazhatod bonbon, macharon készítéséhez is.

Termék mérete: 23 cm
Termék súlya: 21 g Funkciói:  

ON/OFF: be/kikapcsoló gomb 
◦C/◦F: Celsius/Fahrenheit mérési üzemmód  
HOLD: megnyomásával a legutóbb mért hőmérséklet értéke marad a képernyőn, nem változik 

1 db LR 44 elemmel működik, amely a csomag része.

Az ajánlat feltételei

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

Fontos! A terméket utánvéttel tudod megvásárolni, ha kosárba teszed és elindítod a vásárlást, ezzel a megrendelés aktív lesz és a terméket 10 napon belül szállítja is a szolgáltató.

Személyes átvételre nincs lehetőség! A szállítás díja, amit a termék átvételekor kell fizetni a futárszolgálatnak 1.720 Ft.

A termék átvételekor kell fizetni a terméket és szállítást: 1.790 Ft +  1.720 Ft.

Több termék egyszerre történő rendelése esetén is egy szállítási költséget számolunk fel, ill. ha az összeg 50.000 Ft feletti a kiszállítás ingyenes!

Szolgáltató
Hoppline Kft.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére