Mai­Kupon

Kora ősz Rómában és a Vatikánban! Szeptemberi városlátogatás repülővel, 4 nap, 3 éjszaka 3*-os, belvárosi hotelben reggelivel, római transzferrel, idegenvezetővel 1 főnek 89.000 Ft helyett 49.900 Ft + repülőjegy. Most fizetendő 6.350 Ft.

Római 4 napos városlátogatás repülővel 1 főnek, reggelivel - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:89 000 FtElőlegben fizetendő:6 350 FtTeljes ár:49 900 Ft44% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Róma - a közel három évezredes történelméből táplálkozó, antik és élettől duzzadó város - teljes felfedezéséhez sokak szerint egy egész élet is kevés. Megismerni, kiismerni, és éppúgy megunni is lehetetlen. Akár első alkalommal, akár elbűvölt visszatérőként sokadszorra járunk az olasz fővárosban, ez négynapos út nagyszerű alkalom arra, hogy szakavatott vezetővel bejárjuk a világhírű klasszikusokat, vagy igazi kuriózumok nyomába eredjünk. Az első rangú múzeumok, ámulatba ejtő szépségű nevezetességek, templomok és terek megtekintése mellett megmártózunk a hamisítatlan római hangulatban is; nagy élmény az ízes olasz konyha, az dallamos nyelv, a zamatos kávé egy napos teraszon, egy beszélgetés a hömpölygő Tiberis partján, vagy egy kedvünk szerinti kellemes séta az évezredes múlt és pezsgő jelen káprázatos együttéléséből megszülető Örök városban.Az utazás programja:

1. nap: Járatunk menetrend szerint, délelőtt indul a Liszt Ferenc Repülőtérről, a kora délutáni órákban érkezünk meg a Fiumicino Repülőtérre. A csomagfelvételt követően bérelt buszunkkal az E.U.R. városrészen keresztül érkezünk meg Rómába, a központi fekvésű szállodánkba. A szobák elfoglalását és a rövid pihenőt követően máris felkerekedünk, hogy ízelítőt kapjunk az Örök város antik, középkori, barokk és századfordulós nevezetességeiből, olyan világhírű helyszíneket keresve fel, mint a Spanyol lépcső, Trevi-kút, Parlament alsó háza, Miniszteri Palota, Pantheon, Piazza Navona tér és díszkútjai. Szabad időnkben egyénileg költhetjük el vacsoránkat a hangulatos helyi trattoriák egyikében, megkóstolva a méltán népszerű olasz konyha remekeit, kiváló borok kíséretében.
A szabad program után idegenvezetőnkkel együtt vagy önállóan térhetünk vissza a szállodánkba.

2. nap: Délelőtt félnapos fakultatív programként helyi idegenvezetőnkkel fedezhetjük fel az antik Róma világát, bejárva a Colosseum, Forum Romanum, Capitolium domb, Palatinus domb területét, útközben megtekintve Michelangelo Mózes szobrát, Trajanus győzelmi oszlopát, és a Császári diadalíveket. A programot követően az olasz főváros további nevezetességeit kereshetjük fel, mint a Victor Emanuel emlékművet, Santa Maria Maggiore templomot vagy a Bocca della Verità-t, vagyis az Igazság száját és a Santa Maria in Cosmedin-templomot. Programunk végén idegenvezetőnkkel együtt vagy - a már jól ismert útvonalakon - önállóan térhetünk vissza a hotelünkbe, illetve délutáni szabadidőnkben egyénileg is felfedezhetjük az „Örök város”-t de megkóstolhatjuk az olasz konyha remekeit is.

3. nap: A délelőtti és koradélutáni órákban félnapos fakultatív program keretén belül, remek lehetőség nyílik arra, hogy Rómában élő művészettörténész helyi idegenvezetőnkkel látogatást tegyünk a Vatikáni Múzeumokba, ahol olyan felbecsülhetetlen értékű mesterműveket csodálhatunk meg, mint a Laokoón-csoport, stanzák és a Sixtus-kapolna. A múzeumlátogatást követően továbbra is szakavatott vezetőnkkel közösen lépünk be a Szent Péter sírja fölé emelt, 60.000 hívő befogadására alkalmas Szent Péter Bazilikába, amely olyan művészóriások ihletett álmaiból jött létre, mint Bramante és Michelangelo. Elsétálunk a lenyűgöző Szent Péter térre, amely Bernini azon ötlete alapján nyerte el mai formáját, hogy megépítésekor kövessék az alapokul szolgáló Néró és Caligula cirkuszának kör alakját. A nap másik felében folytatjuk közös sétánkat: Angyalvár, Sant Angelo híd, Tiberis. Közös sétáink után ismét jól megérdemelt szabadidőnket tölthetjük el újabb ízelítőt véve az olasz konyha kiválóságaiból.

4. nap: A reggelit és a szállodai kijelentkezést követően a Falakon kívüli Szent Pál Bazilikát látogatjuk meg, majd rövid fotószünet erejéig a Cestius piramist tekintjük meg. Búcsút intve Rómától továbbutazunk a repülőtérre, majd a kora délutáni órákban menetrend szerinti járatunkkal hazaindulunk.

A feltüntetett városnézések fakultatív programok mellett, minden nap lehetőség nyílik közös városnéző sétákat tenni, ezek alapján mindenki kedve szerint állíthatja össze római programját, egyéni tervei szerint használhatja fel szabadidejét.

A leírásban szereplő programok sorrendjének módosításához való jogot Irodánk fenntartja. 

Menetrend:
- Budapest, Liszt Ferenc repülőtér, Terminal 2B 11:45 – 13:35 Roma Fiumicino - Terminal 2,
Járatszám: W6 2339,
- Roma Fiumicino - Terminal 2, 14:15 – 16:05 Budapest, Liszt Ferenc repülőtér, Terminal 2B,
Járatszám: W6 2340.

Részvételi díj tartalmazza:

- légkondicionált autóbuszt a transzferekhez,
- 3 éjszakai szállást két- és háromágyas, fürdőszobás 3*-os szállodai szobában, Róma belvárosában a Termini közelében,
- bővített kontinentális reggelit a szállodában,
- a csoporttal együtt utazó olaszul is beszélő magyar idegenvezetőt,
- ingyenes Róma térképet,
- a szervezés díját.

Kötelezően külön fizetendő díj az irodában:
- repülőjegy, és repülőtéri illeték, személyenként 1 db a fedélzetre felvihető 40 × 30 × 20 cm méretű és 10 kg súlyú nagy kézipoggyász* összesen: 65.000 Ft/fő
- ügyfél adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő
- 2 % kötelező útlemondási biztosítás,
- egyágyas felár: 25.000 Ft.

Kötelezően az út során fizetendő díj:
- buszos transzferek behajtási engedélye, idegenforgalmi adó: 40 €/fő, amely az
idegenvezetőnek fizetendő. A díjak időközben változhatnak.

A részvételi díjon felül az irodában választhatóan fizetendő díjak:
- Feladható maximum 20 kg súlyú poggyász: jelenleg 23.000 Ft/fő, mely a Wizz Air mindenkori
érvényes díjszabása szerint módosulhat,
- WIZZ Priority szolgáltatás: 15.000 Ft/fő (oda-vissza útra)**,
- Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: 80 év alatt 2.500 Ft/fő/4 nap; 18 év alatt: 1.250 Ft/fő/4 nap.

A választható fakultatív programok díjainak irodánkban és a helyszínen fizetendő részeiAz utazás során fizetendő díjak:

1. Vatikán Múzeum és Szent Péter Bazilika félnapos fakultatív program (min. 12 fő):
Az irodában fizetendő: 7.000 Ft/fő, amely tartalmazza a szervezési és ügyintézési díjat
A helyszínen az idegenvezetőnek fizetendő: 40 €/fő, amely tartalmazza a helyi idegenvezetést, az audioeszköz bérlését, a Vatikán Múzeum belépődíjat, az ingyenes belépést a Szent Péter Bazilikába és a csoportos foglalási díjat.

2. Antik Róma félnapos fakultatív program (min.12 fő):
Az irodában fizetendő: 7.000 Ft/fő, amely tartalmazza a szervezési és ügyintézési díjat
A helyszínen az idegenvezetőnek fizetendő: 30 €/fő, amely tartalmazza a helyi idegenvezetést, az audioeszköz bérlését, a Colosseum belépődíjat és a csoportos foglalási díjat.
Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. szeptember 14-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2019. szeptember 14-17. (szombat-kedd)

Most fizetendő 6.350 Ft, a fennmaradó 43.550 Ft-ot és a többi az ajánlatban felsorolt díjat az utazást szervező  Pannonia Program- és Utazási Irodában kell befizetni.

Részvételi díj tartalmazza:

- légkondicionált autóbuszt a transzferekhez,
- 3 éjszakai szállást két- és háromágyas, fürdőszobás 3*-os szállodai szobában, Róma belvárosában a Termini közelében,
- bővített kontinentális reggelit a szállodában,
- a csoporttal együtt utazó olaszul is beszélő magyar idegenvezetőt,
- ingyenes Róma térképet,
- a szervezés díját.

Kötelezően külön fizetendő díj az irodában:
repülőjegy, és repülőtéri illeték, személyenként 1 db a fedélzetre felvihető 40 × 30 × 20 cm méretű és 10 kg súlyú nagy kézipoggyász* összesen: 65.000 Ft/fő
- ügyfél adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő
- 2 % kötelező útlemondási biztosítás,
- egyágyas felár: 25.000 Ft.

Kötelezően az út során fizetendő díj:
- buszos transzferek behajtási engedélye, idegenforgalmi adó: 40 €/fő, amely az
idegenvezetőnek fizetendő. A díjak időközben változhatnak.

Vevőtájékoztató: 

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával 48 órán belül jelentkezni kell az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől csütörtök 12.00 és 18.00 óra között, vagy személyesen 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. "E" épület, 1. em. (Flórián Udvar)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére