Mai­Kupon

Korona Apartmanház 2 fő / 2 éjszaka hétköznapokon szállás+bőséges reggeli+infraszauna, szolárium és kerékpár használat + masszázs: 40 000 Ft helyett 16 990 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A kupon tartalma: szállás 2 fő részére 2 éjszakára apartmanokban. Bőséges reggeli. Díjmentes korlátlan infraszauna használat. Szolárium használatára jogosító kupon (2db). Parkolás zárt parkolóban. Korlátlan internet hozzáférés az étteremben (Wi-Fi). Díjmentes kerékpár használat. Tv, 25 csatornával. 2 db frissítő masszázs utalvány. Üdvözlőital. Vendégeink részére kedvezményes fürdőbelépőt tudunk biztosítani!Csokonyavisonta a különleges hangulatú Belső-Somogy települése. A táj szinte ellentéte korunk rohanó,zajos világának. Mindenfelé sok az erdő, védett területein pedig az őstölgyes és az ősborókás. A déli vidék patakjai, völgyeikben sok halas-tavat hátrahagyva, a kis Rinyába folynak, s vele együtt jutnak el a tekintélyes Drávába.Csokonyavisonta történetének nagy eseménye volt, amikor 1943-ban olajkutatás során 73 oC-os víz tört fel a mélyből. E vízről hamarosan kiderült, hogy gyógyító hatása van. Barokk stílusban épült a XVIII. század derekán a római katolikus templom, ill. a néhány évtizeddel később klasszicista stílusban elkészült református templom. A település jeles szülöttei Xantus János, akinek emlékét a szülőháza falán elhelyezett emléktábla őrzi és Nagyatádi Szabó István, akinek szülőházában berendezett emlékkiállítás látható.


Csokonya Fürdő:

Minősítése szerint kiválóan alkalmas a mozgásszervi bántalmak és elfajulásos gerincbántalmak gyógyításában. Kedvező eredménnyel alkalmazzák idült nőgyógyászati bántalmak és gyulladásos betegségek gyógyításánál is. A fürdőnek napozásra és játékra kiválóan alkalmas szabad terei vannak, lombos fái és virágai pedig árnyat és kellemes környezetet adnak.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos egyeztetés szükséges: 30-3399-834

Hétvégi felár: 4.990,- Ft / egyszeri díj
Félpanzió felár: 5.990,- Ft / 2 fő / 2 éj
Teljes panziós felár: 9.990 Ft / 2 fő / 2 éj

Gyermekkedvezmény:
3 éves korig: ingyenes
3-12 éves korig: 5.990,- Ft / fő / 2 éj (szülőkkel egy szobában
történő elhelyezéssel)
12 éves kor felett: 9.990,- Ft / fő / 2 éj (szülőkkel egy szobában
történő elhelyezéssel)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Korona Apartmanház
Cég
Katz Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
7555 Csokonyavisonta, Csemete u. 5
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére