Mai­Kupon

Koronavírus gyorsteszt, Covid-teszt orvosi rendelőben Budapesten, a XVI. kerületben kedvező áron 12 000 Ft-ért! Teszteredmény 15-20 perc alatt! Fogászati állapotfelméréssel!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A vizsgálat ujjbegyből történő 1-2 csepp vérvétellel történik. A tesztet azoknak ajánljuk, akik szeretnék tudni, hogy átestek-e a fertőzésen, illetve tudni szeretnék, hogy koronavírus hordozók-e.Az általunk használt Clungene® COVID-19 IgG/IgM Gyorsteszt Kazetta (WB/S/P) (Magyar) EU regisztrációs száma: DIMDI és EUDAMED DE/CA05/IvD-238321-1330-00, OGYÉI regisztrációs száma: OGYÉI HU/CA01/17106/20
A teszt szenzitivitása 87,01%, specificitása 98,89%, pontossága 93,41%.

A koronavírus okozta megbetegedés különböző lefolyású lehet. Az esetek 30%-ban tünetmentes, a páciens nincs tudatában, hogy fertőz vagy a fertőzésen már átesett. Az esetek 55%-ban közepes, 10%-ban súlyos, 5%-ban kritikus tünetekkel jár.

A szerológiai gyorsteszt a COVID-19 megbetegedést okozó koronavírus elleni védekezés eredményeként a szervezetben megjelenő koronavírus elleni antitesteket mutatja ki (SARS-Cov-2 elleni IgM és IgG). Ezek az antitestek – más fertőzéses folyamatokhoz hasonló módon – a vírus szervezetbe kerülését követően az immunrendszer sejtjei által kezdenek termelődni. Először a fertőzést követő 5-8 nap között az IgM típusú antitest válik kimutathatóvá (valójában már korábban beindul a termelés, de a módszereink csak egy bizonyos mennyiség felett képesek észrevenni, ezért csak az 5. nap után lesz pozitív). A 14-21 napok között pedig az IgG tipusú antitest is megjelenik.

A tünetek kialakulását követő negyedik hét végére az IgM szint lecsökken, kimutathatatlanná válik, onnantól csak az emelkedett IgG szint látható.

A vizsgálat eredménye a következő lehet:

Negatív esetben a páciens nem fertőzött, vagy a fertőzés óta nem telt még el 5 nap. SARS-CoV-2 elleni IgM és IgG antitest nem mutatható ki a vizsgált szérumban. Ez nem jelenti azt, hogy az illető nem fertőződött meg, csupán azt, hogy még nem érte el a kimutathatóság szintjét az IgM és IgG érték. Ilyenkor – amennyiben van tünete, vagy a környezetében van beteg ember – egy ismételt vizsgálat már pozitív eredményt is adhat. A negatív eredmény tehát nem zárja ki a fertőzést.
IgM pozitív esetben a fertőzés időpontjától kb. 5 -21 nap telhetett el, a páciens jelenleg nagy valószínűséggel fertőző. Ilyenkor kialakulhatnak tünetek is, de az esetek egy részében (kb. 30%) teljesen tünetmentesen is átvészelheti a fertőzést.
IgM/IgG pozitív esetben fertőzés kialakulásától számított 14 -28 nap között telhetett el. A páciens még fertőző lehet.
IgG pozitív esetben a páciens a fertőzés 28. nap után van, a páciens már nem fertőz, abból meggyógyult. Jelenlegi ismereteink szerint tartósan „védett” – tehát egy újabb fertőzés esetén órák, esetleg egy két napon belül, minimális tünetekkel, vagy tünetmentesen képes azt leküzdeni. Az IgG pozitív emberek még pár héten keresztül üríthetik (pl. székletükkel) a vírust (a legtöbb vizsgálat szerint ez 2 hétig tart), azonban ennek elmúltával már nem fertőznek, munkaképesek, el tudják látni feladataikat.
A szerológiai tesztek eredményének további megerősítésére PCR teszt elvégzése is ajánlott.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: Koronavírus gyorsteszt, Covid-teszt orvosi rendelőben Budapesten, a XVI. kerületben kedvező áron 12 000 Ft-ért! Teszteredmény 15-20 perc alatt! Fogászati állapotfelméréssel!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges! Kérjük telefonon hivatkozzon a Maikuponra, és adja meg a kupon kódját!

Elérhetőség
Cím: 1165 Budapest, Margit u. 100.
Telefon: +36705986047
E-mail: info@budapestkoronavirusteszt.hu

A fogászati állapotfelmérés és konzutáció, mely az Ughy fogászaton igényelhető rendelési időben hétfőn, szerdán és csütörtökön, külön bejelentkezés alapján az 06-1/403-1003-as telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
budapestkoronavirusteszt.hu
Cég
Ughy bt
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1165 Budapest, Margit u. 100.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére