Mai­Kupon

Kategóriák

Koronázd meg a nyarat egy romantikus utazással Velencébe, a lagúnák városába. Városlátogatás busszal 21.000 Ft helyett 14.500 Ft-ért. Most fizetendő 1.850 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ki ne hallott volna már Velencéről, a lagúnák városáról. Utazásunk során sétálhatunk a város ódon falai között, kávézhatunk a Szt. Márk téren, ellátogathatunk a Bazilikához, a Dózse Palotához, a Sóhajok hídjához és a Rialtóhoz is. A város hangulata garantáltan magával ragad mindenkit!

Velence városa olyan, mellyel nem lehet betelni, nem lehet megunni. Hiába jártunk ott már egyszer, tízszer, vagy akár százszor is, amikor újra megpillantjuk Velencét, biztosak lehetünk benne, hogy sok új meglepetést tartogat számunkra. Velence élő történelem, a művészek és turisták kedvenc úti célja.Velence, a lagúnák városa mindenkinek a szívébe lopja magát, még azoknak is, akik nem először érkeznek ide. A gondolák, szűk csatornák, apró hidak hangulata semmivel sem összehasonlítható. Utazásunk során  felejthetetlen napot tölthetünk a világ egyik legszebb városában. Velence a lagúnák városa a Pó és a Piave folyó torkolata között húzódik. A cölöpökön álló város gyönyörű és félelmetes, legendákkal és valódi eseményekkel teli történelmet tudhat magáénak. 114 szigetre épült és ezt több mint 400 híd köti össze. Szent Márk tér, Canal Grande, Sóhajok Hídja.....Velence programunk kihagyhatatlan ajánlat!

Utazás időpontja: 2014 augusztus 15-17

 

Program: 1.nap: Indulás 22:00 órakor a Déli pályaudvarról. Utazás 3 órás pihenőkkel, éjszaka az autóbuszon. 2. nap: Érkezés a reggeli órákban Punta Sabbioniba, majd ezután hajóval kelünk át az Úszóvárosba. Szabadprogram keretében megtekinthetjük az alábbi főbb látnivalókat: Szent Márk tér a székesegyházzal és a harangtoronnyal. Dózse-palota, Sóhajok-hídja, A Pátriáka palotája, Canale Grande, Rialtó-híd , A zsidó negyed.

19 órakor találkozás a Vaporettó Szent Márk tér melletti megállójában és együtt térünk vissza az autóbuszhoz. A parkolóba való visszaérkezésünk után hazaindulás. 3. nap:  Visszaérkezés Budapestre a reggeli/délelőtti órákban 9:00-10:00 óra között.

Az ár tartalmazza a buszos utazást, utaskísérőt az autóbuszon.

Helyszínen fizetendő költség: 20 euro/fő, amely tartalmazza az autóbusz belépési díját Punte Sabbioni kikötőjébe a parkolási zónába, továbbá a Vaporetto jegyet.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. augusztus 17-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Férőhely egyeztetés szükséges, ezért kérjük a kupon megvásárlásától számított 2 napon belül!!! vegye fel a kapcsolatot az Irodával a következő telefonszámon: 06-20-502-8973, 06-1-249-5472. ( hétfőtől péntekig: 10-16 óráig, szombaton 10-13 óráig.

Most fizetendő 1.850 Ft, az irodában a fennmaradó 12.650 Ft. Az ár az utasbiztosítást nem tartalmazza.

Szolgáltató: West Europe Holiday Travel, engedékyszám: U-001543,

e-mail: utazas@westeuropeholiday.com

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
West Europe Holiday Travel Utazási Iroda Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
30100 Velence, Olaszország,
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére