Mai­Kupon

Körutazás nyáron a Szentföldön, Holt-tengeri és Földközi-tengeri fürdőzéssel. Júniusban 4 nap, 3 éjszaka reggelivel 119.900 Ft helyett 69.900 Ft + repülőjegy. Most fizetendő 7.000 Ft.

Nyári körutazás a Szentföldön, 4 nap, 3 éjszaka 1 főnek - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:119 900 FtElőlegben fizetendő:7 000 FtTeljes ár:69 900 Ft42% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Négy teljes napra hívjuk Utasainkat a Szentföldre! Megismerkedünk a több ezer éves múlttal és a jelennel. Végig járjuk Jézus életének jelentősebb állomásait, UNESCO Világörökség helyszíneket keresünk fel, fürdőzhetünk a Földközi- tengerben és megtapasztalhatjuk milyen érzés a Holt-tenger felszínén lebegni.Az utazás programja:

1.nap:
Kora reggel indulunk menetrendszerinti járatunkkal a Liszt Ferenc Repülőtérről. A délelőtti órákban érkezünk Tel Avivba, a Ben Gurion repülőtérre, ahol helyi idegenvezetőnk fog várni bennünket, akivel a négy nap során bejárjuk Izrael legjelentősebb helyszíneit.
Bérelt autóbuszunkkal elsőként a Földközi tenger partján, a közkedvelt üdülőhelyen, Nethanjan állunk meg, ahol hangulatos tengerparti sétány, szállodák és éttermek sokasága, valamint kb. 14 km hosszú, homokos tengerparti strand várja a látogatókat. Itt lehetőség lesz közel egy órás fürdőzésre. Ezt követően a világ egyik legrégebbi kikötővárosába, a keresztes lovagok és az Ottomán Birodalom korából megmaradt, az UNESCO Világörökség képét képező Akkót keressük fel. Több mint négyezer éve lakott város, a Földközi-tenger partján. Az orientális hangulatú város újvárosi részén főként zsidók, míg az óváros kis utcácskáiban szinte kizárólag arabok laknak. Az óváros alatt a középkori keresztesek a 12-13. század között megépített városának épségben megmaradt épületeit láthatjuk itt: várfallal, lakónegyedekkel, csatornarendszerrel, valamint egy különleges, stratégai jelentőségű alagútrendszerrel. A következő megálló Haifa, az ország harmadik legnagyobb városa. Itt található a "világ nyolcadik csodája" az úgynevezett Baháí-kert, melyet a világ legszebb kertjei között tartanak számon. A Bahái Szentély és az azt övező csodálatos park szintén UNESCO Világörökség. Ezt követően elfoglaljuk szálláshelyünket Názáretben vagy Tiberiasban, ahol lehetőségünk lesz elkölteni a kései vacsoránkat is, vagy egyénileg keressük fel a helyi éttermek egyikét.

2.nap:
Reggelinket követően először Názáretben az Angyali Üdvözlet templomát tekintjük meg, majd bérelt buszunkkal és helyi idegenvezetőnk kíséretében a bibliai  Genezáreti-tóhoz megyünk, mely egyúttal a Föld legalacsonyabban fekvő édesvízű tava is. A tó mentén található szent helyeket keressük fel: Kapernaum romjai – a zsidó sábát napjain Jézus a kafarnaumi zsinagógában tanított, és itt gyógyított meg egy embert, akibe ártó szellem költözött; Tabgha – a kenyér és hal szaporítás helyszíne; Nyolc Boldogság hegye – Jézus itt mondta el a Hegyi Beszédet. Megállunk a Jordán-folyó bal partján Yardenitben, Jézus megkeresztelésének helyszínén, mely napjainkban gyönyörű természeti környezetben, és kiépített parkban található. Itt számos nyelven - többek között magyarul is - olvasható a Márk Evangéliumából vett idézet Jézus megkereszteléséről. A Jordán folyóba merítkezőknek kölcsön biztosítanak fehér ruhát, és az eseményről keresztlevelet is adnak. Végül Betlehemben elmegyünk a Születés templomába, a világ egyik legrégebben működő templomába, amelyet Jézus születésének helyén emeltek. Ezt követően elfoglaljuk szállásunkat, mely Betlehemben lesz. A vacsoránkat a szállodában vagy egyéni ízlés szerint helyi éttermek valamelyikében fogyaszthatjuk el.

3.nap:
Reggeli után egy egésznapos, helyi idegenvezetőnk által vezetett, fakultatív programra hívjuk vendégeinket. Elsőként Jeruzsálemmel ismerkedünk. A Jaffa kapun keresztül, a Dávid király tornyát érintve megyünk el a Zion-hegyre, az Örmény negyeden keresztül. A Zion-hegy Jeruzsálem legmagasabb és egyben Izrael legszentebb dombja. Az Újszövetségben Zion jelentése az üdvösség jelképe, a megváltott ember lakóhelyét, a mennyországot jelképezi. A Biblia szerint itt volt az Utolsó Vacsora, a Szentlélek kiáradása, Mária elszenderülése, illetve itt található Dávid király síremléke is. Ezt követően rövid látogatást teszünk a Holt-tengeri tekercsek lelőhelyén Qumranban, és utána lehetőségünk lesz megtapasztalni, milyen érzés a kivételes só és ásványi anyag tartalmú Holt-tenger felszínén lebegni.
A nap végén visszatérünk szálláshelyünkre, Betlehembe. Vacsoralehetőség a szálláson.

4.nap:
Reggeli után félnapos fakultatív program keretében folytatjuk Jeruzsálem megismerését. A Kidron-völgy az óváros keleti oldalán található, ez különíti el a Templom-hegyet az Olajfák hegyétől. Sokan úgy tekintik a völgyet, mint az utolsó ítélet, és részben a feltámadás színhelyét is, ahova szívesen temetkeznek különösen a zsidók és muszlimok. Az Olajfák-hegye lejtőjén van a Gecsemáni kert, Jézus kedvelt helye. A kertben található egykori bazilika romjaira épült a Nemzetek Temploma. A 20. század elején a világ minden részéből érkező adományokból építették. Az óvárosba az Oroszlános kapun keresztül lépünk be. Végig megyünk a Via Dolorosán, azon az útvonalon, ahol Jézus eredetileg vitte a keresztet a Golgota felé. Megtekintjük a Szent Sír-templomot, ami a Golgota helyszínén épült. Ez a szentély magában foglalja Jézus Krisztus keresztre feszítésének, sírjának és feltámadásának a helyét. A templom a kereszténység egyik legfontosabb szentélye. Végül a zsidó negyedben elmegyünk a Siratófalhoz (más néven Nyugati Fal). Amennyiben időnk még engedi, felkeressük Jaffót, melyet a hagyomány szerint Noé fia, Jafhet épített az Özönvíz után. Itt megnézzük a régi óratornyot, a bolhapiacot,  valamint a Szent Péter templomot. Végül a tengerparti promenádon veszünk búcsút az országtól. Késő délután transzfer a repülőtérre és hazautazás az esti órákban.

Megjegyzés: a programok megvalósulásának sorrendje a helyi (politikai) viszonyok függvényében módosulhat, esetleg el is maradhat.

Utazás: Wizz Air közvetlen járataival
Menetrend:
2019. június 27., csütörtök 6:00 – 10:15 Járatszám: W6 2325
2019. június 30., vasárnap 20:55 – 23:20 Járatszám: W6 2328

A részvételi díj tartalmazza:
-  légkondicionált autóbuszt a transzfereknél és a programoknál,
- 3 éjszaka szállást két- vagy háromágyas, fürdőszobás 3*-os szállodai szobában,
- büfé reggelit a szállodában,
- a helyi idegenforgalmi adót,
- magyar nyelvű csoportkísérést,
- a szervezés díját.

A részvételi díjon felül kötelezően az irodában külön fizetendő díjak:
- repülőjegy, 1 db maximum 40 × 30 × 20 cm nagyságú és maximum 10 kg súlyú kézipoggyász*,  repülőtéri illetékek: 70.000 Ft/fő. A részvételi díj a mindenkori WizzAir repülőjegy díjszabásának megfelelően kerül megállapításra, így az emelkedhet
- ügyfél adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő,
- 1,8 % kötelező útlemondási biztosítás,
- egyágyas felár: 36.000 Ft

Választhatóan az irodában külön fizetendő díjak:
- 3. napi egésznapos Jeruzsálem és Holt-tenger és a 4. napi félnapos jeruzsálemi fakultatív program: 20.000 Ft/fő, amely tartalmazza a szervezés és a foglalások díjait.
- Feladható maximum 20 kg súlyú poggyász: jelenleg 34.000 Ft/fő, mely a Wizz Air mindenkori érvényes díjszabása szerint módosulhat,
- WIZZ Priority szolgáltatás: 10.000 Ft/fő (oda-vissza útra)**,

- Svédasztalos félpanzió (3 alkalommal, a szálláshelyen): 15.000 Ft/fő,
- Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: 2.500 Ft/fő/4 nap (18-69 év), 1.250 Ft/fő/4 nap (18 év alatt), 5.000 Ft/fő/4 nap (70-79 év), 6.000 Ft/fő/4 nap (80 év felett) – a biztosítás megkötését erősen ajánljuk, mert a meglétét ellenőrizhetik a belépéskor.

Kötelezően a helyszínen külön fizetendő díjak:
- Autópályadíj, parkolási díj és borravaló: 30 USD/fő,
- Kötelező helyi idegenvezető, audiós eszköz, helyi idegenforgalmi adók, belépődíjak: 90 USD/fő.

Választhatóan a helyszínen külön fizetendő díj a fenti irodában fizetendő díj mellett:
- 3. napi egésznapos Jeruzsálem és Holt-tenger és a 4. napi félnapos jeruzsálemi fakultatív program: 150 USD/fő, amely tartalmazza az aznapi bérelt busz, a helyi idegenvezetés díjait és a belépődíjakat.
Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. június 27-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja: 2019. június 27-30. (csütörtök – vasárnap)

Most fizetendő 7.000 Ft, a fennmaradó 62.900 Ft-ot az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál kell fizetni.

FONTOS! AZ UTAZÁSON ÉRVÉNYES ÚTLEVÉLLEL LEHET RÉSZT VENNI, MELY A HAZAUTAZÁSTÓL SZÁMÍTVA MINIMUM 6 HÓNAPIG MÉG ÉRVÉNYES! Belépéskor gyakran ellenőrzik, hogy a turista szervezett utazás esetén az utazási iroda igazolásával, érvényes oda-vissza szóló repülőjeggyel, érvényes baleset-, betegség- és poggyászbiztosítással, valamint nem kevesebb, mint napi 100 USD-vel rendelkezik-e.

A foglalást követően kérjük, hogy telefonon, e-mailben, vagy személyesen adják meg a kuponkódjukat.  Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

A részvételi díj tartalmazza:
-  légkondicionált autóbuszt a transzfereknél és a programoknál,
- 3 éjszaka szállást két- vagy háromágyas, fürdőszobás 3*-os szállodai szobában,
- büfé reggelit a szállodában,
- a helyi idegenforgalmi adót,
- magyar nyelvű csoportkísérést,
- a szervezés díját.

A részvételi díjon felül kötelezően az irodában külön fizetendő díjak:
repülőjegy, 1 db maximum 40 × 30 × 20 cm nagyságú és maximum 10 kg súlyú
kézipoggyász*, repülőtéri illetékek: 70.000 Ft/fő
- ügyfél adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő,
- 1,8 % kötelező útlemondási biztosítás,
- egyágyas felár: 36.000 Ft

Választhatóan az irodában külön fizetendő díjak:
- 3. napi egésznapos Jeruzsálem és Holt-tenger és a 4. napi félnapos jeruzsálemi fakultatív program: 20.000 Ft/fő, amely tartalmazza a szervezés és a foglalások díjait.
- Feladható maximum 20 kg súlyú poggyász: jelenleg 34.000 Ft/fő, mely a Wizz Air mindenkori érvényes díjszabása szerint módosulhat,
- WIZZ Priority szolgáltatás: 10.000 Ft/fő (oda-vissza útra)**,

- Svédasztalos félpanzió (3 alkalommal, a szálláshelyen): 15.000 Ft/fő,
- Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: 2.500 Ft/fő/4 nap (18-69 év), 1.250 Ft/fő/4 nap (18 év alatt), 5.000 Ft/fő/4 nap (70-79 év), 6.000 Ft/fő/4 nap (80 év felett) – a biztosítás megkötését erősen ajánljuk, mert a meglétét ellenőrizhetik a belépéskor.

Kötelezően a helyszínen külön fizetendő díjak:
- Autópályadíj, parkolási díj és borravaló: 30 USD/fő,
- Kötelező helyi idegenvezető, audiós eszköz, helyi idegenforgalmi adók, belépődíjak: 90 USD/fő.

Az utazás szervezője: Pannonia Program- és Utazási Iroda 

Iroda cím: Flórián udvar, 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. „E” épület, első emelet
e-mail cím: info@pannoniatravel.hu 
Telefonszám: +3630/592-6107

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére