Mai­Kupon

Kóstolj igazi sör különlegességeket (4x2 dl) egy 50 perces sörfőzdetúra keretében 5.490 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Mindig is érdekelt, hogyan készül a modern, kompromisszummentes magyar kraftsör? Látogass el a FIRST Craft Beer sörfőzdéjébe, ahol kollégáik bemutatják a sörkészítés folyamatát az alapanyagoktól a palackozásig.Kíváncsi vagy egy sörfőzdére? Látogasd meg a FIRST Craft Beer sörfőzdét és ismerd meg, hogyan készül a magyar minőségi kraftsör!
Mindent megtudhatsz a sörfőzésről
 • -Bemutatják az alapanyagokat
 • -A sörfőzde egyes részeit és a csomagolóüzemet
 • -Igazi látványfőzde
 • -A főzdetúra végén a kóstoló teremben ízlelheted meg a frissen készült, jobbnál jobb söröket
 • -A túra pontosan indul, a megvásárolt kuponnak megfelelően
 • -A program kb. 50 perces
 • -A kóstoló alatt 4x2 dl sört kóstolhatsz
 

EGY TESTVÉRPÁR, AKI ÉLMÉNYBEN UTAZIK

A FIRST-öt Kurucz Geri és Dani alapították 2016-ban, Budapesten - egy régi romos papírgyár épületet alakították át egy modern, laza, igazi 21. századi sörfőzdévé és a hozzá kapcsolódó Taproommá. Évek óta dolgoznak a szórakoztató- és zeneiparban, ahol megszállottan szolgáltatnak vendégeiknek új és felejthetetlen élményeket. Miután éveken keresztül szerveztek sörfesztiválokat és járták a világot, hogy a lehető legtöbbet tanulhassanak a kraftsörök világáról, felismerték: itt az ideje elhozni Budapestre is a taproom életérzést - és megmutatni, hogy a sörfogyasztás is lehet igazi élmény.

FIRST

Missziiójuk a FIRST Craft Beer-nél a lenyűgöző, vibráló, ízgazdag sörök főzése - odafigyelve a legkisebb részletekre is, kompromisszumok nélkül. Modern sörstílusokra, előremutató sörökre fókuszálunk - néha meg sem tudják nevezni, mit főznek. Tanulnak és újítanak minden egyes nap, hogy megmutassák az embereknek: a kraftsör más, mint amihez eddig hozzászoktak. Azt akarják, hogy a magyarok elfelejtsék a rossz minőségű, ízetlen posztszocialista lagereket. A legjobb csapat és a legfrissebb komlók mellett a Kárpát-medence világhíresen tiszta vize áll rendelkezésükre - kiegészülve az elérhető legmodernebb technológiával.

BUDAPEST LIFESTYLE

Igazi közösség megteremtésével - mely velük együtt követi, élvezi az új ízeket és a különleges sörök fejlődését -, dolgoznak azon, hogy fejlesszék a budapesti sörszcénát. Zsongásával és csodás helyi kultúrájával együtt imádják Budapestet. Minél inkább részei akarnak lenni, adni akarnak ők is valamit a fővárosnak a sör terén, így megnyitották az első Taproomot, majd az első sörfőzde-tulajdonú kraftsör-kocsmát a belvárosban - kiváló ételekkel és atmoszférával. A lokális alapanyagok használata és a közösség támogatása mindig is legfontosabb céljaik egyike volt, párhuzamosan az újabb és újabb sörfesztiválok szervezésével és helyi kocsmák sörválasztékának fejlesztésével.

ÉLMÉNY ÉS EDUKÁCIÓ

Küldetésük egyik sarokköve, ezért nyitották meg sörfőzdéjüket mindazok számára, akik kíváncsiak, hogy milyen szenvedéllyel, szeretettel és elkötelezettséggel főzik söreiket és akik így Taproomukban kóstolhatják végig a legfrissebb tételeket csaposuk iránymutatásával. Bár elsősorban Budapestre fókuszálnak és céluk, hogy amennyire lehet, helyi sörfőzde maradjanak, örömmel mutatják be söreiket a nemzetközi kraftrajongóknak is. Elmúlt négy évük alatt sörfőzdéjük mind a nemzetközi, mind a hazai sörporondon bizonyított: több mint húsz rangos elismerést gyűjtöttek be, köztük amerikai és német sörversenyekről. Célkitűzésük más kiváló sörfőzdékkel közös: feltenni Budapestet a kraftsörös városok térképére. 

FIRST TAPROOM & TERASZ

A Taproom közvetlenül a sörfőzdéhez tartozó, 10 sörcsappal felszerelt speciális kóstolóterem, melyből üvegablakokon keresztül maga az üzem is látható. Legyen szó baráti összejövetelről, sörkóstolóról, születésnapról, a Taproomban szeretettel vár a FIRST csapata, hogy közelebb hozzanak titeket az ízgazdag, illatos sörök világához.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. február 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: 50 perces sörfőzdetúra 4x2 dl csapolt sör kóstolással.

A kupon megvásárlását követően vedd fel a kapcsolatot a szolgáltatóval időpont egyeztetés miatt , a megadott e-mail címen (fozdetura@firstcraftbeer.com) tudsz időpontot foglalni. 

Az elérhető időpontok a https://fozdetura.hu oldalon találhatóak.

 • A túrák minden héten az alábbi időpontokban indulnak:
 • csütörtök: 19:00
 • péntek: 19:00
 • szombat: 16:00, 17:15 és 18:30

A kinyomtatott kupont vidd magaddal vagy mutasd be digitális eszközödön!

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
FIRST Craft Beer
Cég
FIRST Craft Beer Kft.
Weboldal
Szolgáltatás helye
1044 Budapest, Váci út 83.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére