Mai­Kupon

Közeledik a nyár, ints búcsút a körömgombának! 1 alkalmas “Ultra Short Pulse” IPL körömgomba kezelés beteg körmökre! A kezelés kedvezményes ára 7.990 Ft, most fizetendő 1.990 Ft

1 alkalmas kezelés körömgomba ellen - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:9 990 FtElőlegben fizetendő:1990 FtTeljes ár:7 990 Ft20% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!INTS  BÚCSÚT  A  KÖRÖMGOMBÁNAK!

A tény az, hogy Magyarországon az emberek 20-22%-nak, azaz minden ötödik embernek van, vagy volt körömgombája. Ez nem szégyen, hiszen kialakulhat akár rossz keringés, vagy például egy szorosabb cipő miatt is, de lehet a körömgomba oka anyagcsere zavar, vagy körömsérülés (mert sportolsz) is.  A köröm egy részének, vagy akár az egész körömnek a károsodását, deformálódását is okozhatja.

A  KÖRÖMLEMEZKÉK  HELYRE ÁLLNAK  AZ IPL  FÉNYSUGARAK  HATÁSÁRA!Az esztétikai kezelések nem csupán az arc- és testformálásában, , de a makacs körömgomba kezelésében is hatékonyan segítenek.
Gyors, hatékony, biztonságos kezelés, mely nem jár fájdalommal . A hosszúhullámú IPL
fény bejut a körömlemezen belüli gomba fonalakba, elpusztítva azokat.
A IPL fény nem károsítja sem a körömlemezt, sem a környező szöveteket. Egyes gombákat bennük elnyelődve direkt módon pusztít el, míg más típusúakat a köröm hőmérsékletének megemelésével, indirekt módon.

A körömgomba hő és fény érzékeny. A IPL fénye áthalad a körömlemezen, illetve a környező szöveteken, beleértve a körömágyat. A IPL fénye a gombában található pigmentekben nyelődik el, mely sötétebb, mint a környező szövetek, így a körömgomba sejtek  felmelegszenek. A hőmérséklet illetve az ismétlődő fény megöli a gombát, illetve annak spóráit. A köröm természetes növekedésével felszínre kerül az új, egészséges köröm.

A 10-15 percig tartó kezelést 4-5 alkalommal kell megismételni, a kezelések között 2 hét szünetet hagyva.
Az esetek többségében 4-5 hónap múlva egészségessé válik a köröm, de egyéntől függően előfordulhat, hogy a kúrát még egyszer meg kell ismételni.

Választható : Kéz vagy láb ujjak

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés telefonon: +36 70 308 4414.  Lemondás az időpont előtt 24 órával  írásban, az agi1szepsegszalon@gmail.com címen. A kupon nem átruházható! 1 ember 1 kupont használhat fel. Kinyomtatott kuponod vidd magaddal, vagy váltsd be mobilodon a szolgáltatónál!

Most fizetendő 1.990 Ft, a fennmaradó 6.000 Ft-ot a szolgáltatónak kell fizetni.

Kupon tartalma: 1 alkalmas körömgomba kezelés

http://www.agi-szepsegszalon.hu/

Elérhetőség: Ági Szépségszalon 1138 Budapest, Katona József u. 8. (Vígszínház mögött)

http://www.agiszalon.gportal.hu/

http://www.agi-szepsegszalon.hu/

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Ági Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Katona József u 8.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére