Mai­Kupon

Kategóriák

Kozmetikai fogfehérítés LED lámpával 6.990 Ft ért 20.000 Ft helyett.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ez a fogfehérítési rendszer a leghatékonyabb peroxid mentes fogfehérítési rendszer a világon. Az Egyesült Államokban a kozmetikai célú fogászati beavatkozások között a fogfehérítés az első helyen áll.

A fogfehérítés fájdalommentes, nem roncsolja a fogínyt és a fogzománcot

Két lépésből álló rendszer, amely magában foglalja az első lépésben a fog felületének tisztítását, majd azonnal a tényleges fogfehérítést. A fogfehérítés LED lámpával történik 24 percen keresztül, a LED fény hatására oxigén szabadul fel és ez tisztítja le a fog felszínét. Átlagban 5 árnyalatnyi fehéredés várható.
A LED lámpás fogfehérítés hatása 4-5 évig tart. Aktív dohányosoknál a hatás nem ilyen tartós, nekik 2-3 évente mindenképpen meg kell ismételniük a fogfehérítő kezelést.

Fogfehérítés előtt a hibás töméseket mindenképpen cserélni kell. Amennyiben fogkő problémája van, szükséges fogkőeltávolítás is.

Fogpótlások természetesen nem fehéríthetők. Amennyiben nem elégedett a fogfehérítés után fogpótlásai színével, azokat mindenképpen cserélni kell. A legjobb megoldás a fémmentes cirkónium korona vagy híd alkalmazása. Ezek a fogpótlások tetszőleges árnyalatúra színezhetők, áttetszőségük miatt pedig tökéletesen esztétikusak.

A fog elszíneződésének oka lehet genetikai is. Ebben az esetben a fogfehérítés nem jár ugyan látványos eredménnyel, de 1-2 árnyalatot javíthat az eredeti színen.

A kor előrehaladtával a fogzománc – amely nem képes a regenerálódásra – fokozatosan elvékonyodik, és a folyamat elszíneződéshez vezet.

Egészséges embereknél a fogak elszíneződését elsősorban a kávé-, tea-, vörösbor- és kólafogyasztás, valamint az erős dohányzás okozza. Nemdohányzók esetében ezeket az elszíneződéseket a fogászati rendelőben végzett fogfehérítés hosszú időre eltávolítja. Dohányosoknál az eredmény nem ilyen tartós, hiszen folyamatosan intenzív ártalomnak teszik ki fogaikat.

A klinikai fogfehérítés nem károsítja a fogakat. Mivel a fogfehérítés során használt anyagok oxidáció révén világosítják a fogakat, így a fogak szöveteiben nem okoznak károsodást. A kezelés közben ügyelni kell azonban a lágy szövetek (fogíny) védelmére.

Várandósság és szoptatás időtartama alatt nem javasolt a fogfehérítés.

Ha kimondottan egy eseményre készülve vállalkozik fogfehérítésre, praktikus a nagy nap előtt 2-3 héttel elkezdeni a kezeléseket. Így a fogfehérítés utáni átmeneti problémák már nem gátolják Önt abban, hogy maradéktalanul jó érezze magát.

 

 

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. december 10-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az akciós kupon 2015. december 12-ig beváltható.

A kupon megvásárlása után foglald le helyedet a +36/30-811-4649 telefonszámon.

A kezelések helye.  Chick box, 1064. Bp. Podmaniczky utca 73. (4-es kapucsengő)

  • A kezelés után 1-2 napig jelentkezhet hideg-meleg érzékenység, illetve a fognyakak átmeneti érzékenysége.
  • A fogfehérítés után néhány napig ne fogyasszon kávét, teát, kólát és vörösbort.
  • Ameddig teheti – de legalább 2 napig – ne dohányozzon!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Chick Box
Cég
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1064 Budapest, Podmaniczky utca 73.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére