Mai­Kupon

Közös kaland! Családi belépőjegy az Orczy Kalandparkba (2 felnőtt + 2 gyerek vagy 1 felnőtt + 3 gyerek) 18.000 Ft helyett 15.990 Ft-ért! Most fizetendő: 2.030 Ft!

Családi belépőjegy az Orczy Kalandparkba kedvezményesen - Látványosság/attrakció (pl. múzeumi belépő, kalandpark, nemzeti park belépő) kupon
Eredeti ár:18 000 FtElőlegben fizetendő:2 030 FtTeljes ár:15 990 Ft11% kedvezmény
2023. június 7.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Nem kell elhagyni hozzá a várost, az egész család jól fogja érezni magát, a legkisebbek is önállóan tudnak játszani és még anyu meg apu is újra gyereknek érezhetik magukat – mi az? Naná, hogy az Orczy Kalandpark!A Kalandpark egyes pályáit a gyerekek már 100 cm-es magasságtól használhatják, mind a kicsiket, mind a felnőtteket különböző nehézségi szintű pályák várják, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő kalandot!

A parkban a gyerekeket 4 mászó és 1 csúszó pálya várja, különböző nehézségi szintekkel. A Méhecske és a Katica mászó már 100 cm-től használható, a Darázs, Szitakötő és Dongó mászón 125 cm-től ügyeskedhetnek a gyerekek.

A felnőtteket (145 cm fölött) szintén 5 pálya várja, különböző magasságokban és nehézségi szinttel, hogy biztosan mindenki megtalálja a számára kellő adrenalint biztosító utat.

A parkban öncsatolásos rendszer van, ami azt jelenti, hogy mindenki saját magának csatolja a karabinereket és biztosítja saját magát. Az első állomás minden esetben a gyakorlópálya, ahol mindenki megszerzi a szükséges információt és oktatást a biztonságos pályahasználathoz. Ha mindenki betartja az oktatáson elhangzottakat, a pálya teljes biztonsággal használható, illetve az animátorok folyamatosan jelen vannak a pályákon, ügyelnek a biztonságra, de nem kísérik egyenként a vendégeket.

Ajánlott a zárt cipő és kényelmes, sportos viselet, amely nem akadályoz a
mászásban.
Szandál, papucs és magas sarkú cipő használata veszélyes és tilos!

Partnerünkről

Az Orczy Kalandpark már közel 10 vár mindenkit, aki szeretné egy kicsit megemelni az adrenalinszintjét a szabad levegőn! Fő értékeink a természetvédelem, valamint a minőségi szabadidőtöltés parkunk teljes kialakításában megmutatkoznak. Kalandparkunk közel három hektáros, gyönyörű, zöld területen fekszik, ahol számos ügyességi, szórakoztató kalandpályán teheted próbára magad!

Itt gyerekek és felnőttek egyaránt önfeledt szórakozásban részesülhetnek. Kicsik és nagyok is több, különböző nehézségi szintű kalandpálya közül választhatnak, így garantáltan mindenki megtalálja a neki megfelelőt! Évente többször vidám gyermekműsorokkal, kézműves foglalkozásokkal, arcfestéssel és még számtalan izgalmas programmal várjuk látogatóinkat.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: Közös kaland! Családi belépőjegy az Orczy Kalandparkba (2 felnőtt + 2 gyerek vagy 1 felnőtt + 3 gyerek) 18.000 Ft helyett 15.990 Ft-ért!

Most fizetendő 2.030 Ft, a fennmaradó 13.960 Ft a helyszínen fizetendő.

Foglalási feltételek

Előzetes érdeklődés telefonon: + 36 30 230 3340

Fontos: A kalandpark 18:00 óra magasságában zár, így az utolsó vendégeket a pénzáraknál legkésőbb 16:00 óráig fogadják. Lehetőleg legkésőbb 16 óráig érkezz a pénztárhoz és váltsd a kuponod belépőjegyre!

Kinyomtatott kuponodat a helyszínen tudod belépőjegyre váltani!

Kísérő belépő ára: 500 Ft ez minden esetben külön fizetendő!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Orczy Kalandpark
Cég
Tatabányai Alpin Sportklub
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1089 Budapest, Orczy kert
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére