Mai­Kupon

Külföldi munkaajánlat? Fantasztikus ösztöndíj? Azonnal kellenének az irataid angolul vagy németül? Itt a megoldás! Hivatalos okmányok fordítása angolra vagy németre, négy munkanapos sürgősséggel! 6350 Ft helyett most 3000 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Hivatalos okmányok fordítása angolra vagy németre külföldi munkavállaláshoz és tanuláshoz!
 
Hivatalos okmányok (erkölcsi bizonyítványok, anyakönyvi kivonatok, érettségi bizonyítványok, szakmunkás bizonyítványok, OKJ-s bizonyítványok, diplomák, oklevelek) tanúsítással ellátott fordítása angolra vagy németre külföldi munkavállalás, továbbtanulás és számos egyéb célra. 4 napos határidővel 3.000 Ft / db áron 53% kedvezménnyel.


Az EU Fordítóközpont - Fordítóiroda (EU Translations) speciálisan az Európai Unió tagországainak nyelveivel foglalkozó, széleskörű európai kapcsolatokkal rendelkező fordítóiroda. Szakfordító és szaklektor munkatársi gárdánk, az EU nyelveit tekintve, színvonalasan felkészült és nagy tapasztalatokkal rendelkező csapat.

A dinamikusan fejlődő hazai és uniós gazdaság számtalan lehetőséget biztosít a különböző méretű és típusú vállalkozások számára. Mindemellett a fellendülő kulturális és politikai kapcsolatok és a határokon átnyúló együttműködés is megkövetelik a folyamatos kapcsolattartást hazánk és uniós partnerei között. Ebben is segítséget kíván adni az EU Fordítóközpont budapesti irodája, hogy átadva fordító irodánk nemzetközi tudásanyagát és tapasztalatát a hozzánk fordulók számára, legyőzzük a meglévő nyelvi akadályokat.

Az EU Fordítóközponttól elvárt szigorú követelményeknek megfelelően a fordítóiroda magas színvonalú személyi és technikai háttérrel rendelkezik. Megbízásaikat budapesti irodánk projectvezetője fogadja és felügyeli a teljes szakmai folyamatot. Elsődleges célunk, hogy a fordítóiroda ügyfelei tökéletes szolgáltatásban részesüljenek és teljesen elégedettek legyenek az elkészült fordítással. Ennek figyelembevételével készül nálunk minden fordítás és szakfordítás.

Belső minőségbiztosítási rendszerünk garantálja, hogy az irodánkból kikerülő fordításokat mindig határidőre és magas szakmai színvonalon készítsük el megrendelőink számára. Ennek érdekében a fordító iroda olyan kiváló szakfordítókat és nyelvi lektorokat alkalmaz, akik a tökéletes nyelvtudás mellett számos szakvizsgával és több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek. A folyamatosan nagy vállalási kapacitás és a magas szintű munkavégzés érdekében több külföldi fordítóirodával tartunk fenn partneri kapcsolatot.

Az EU Fordítóközpont - Fordítóiroda Budapest autóval és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető központi részén helyezkedik el a XIII. kerületi Újlipótvárosban.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az akció leírása, pontosítások és kizárások:
 
Az akció vonatkozik minden magyar nyelvű, szabvány formátumú, egy vagy kétoldalas záróbizonyítványra, anyakönyvi kivonatra és erkölcsi bizonyítványra. Az akció nem vonatkozik a bővebb terjedelmű, több oldalas okmányokra és bizonyítványokra. Az esetleges betétlapok és kiegészítések plusz költséget jelentenek.
 
A kuponok beválthatók  2012. augusztus 31-ig. Egy kupon egy okmány, egy példányban történő (4 munkanapos sürgősségű) angol vagy német nyelvre történő fordítására használható fel. Egy személy 3 kupont is vásárolhat és beválthat. Csak eredeti dokumentumok hivatalos fordítása rendelhető, fénymásolatból az adott szolgáltatás nem végezhető el.
A kupon beváltóhelye, neve, cime:
EU Fordítóközpont Budapest XIII. kerület Bessenyei utca 14.
Időpont egyeztetés szükséges:
+361/788-3323; +3630/531-2874 
A fordítóközpont nyitvatartása:
H-Cs 9.00-17.00
Ebédszünet:12.00-13.00
www.facebook.com/euforditokozpont

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Molnár György
Cég
EU Fordítóközpont Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1133 Budapest, Bessenyei utca 14.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére