Mai­Kupon

Különleges 41 db-os sushi válogatás a Sushi Gardenben helyben fogyasztással vagy elvitelre kedvezményesen 10.990 Ft-ért! Most fizetendő: 2.090 Ft!

41 db-os sushi válogatás a Sushi Gardenben kedvezményesen! - Gasztronómia (pl. vacsora, pizza stb.) kupon
Eredeti ár:12 990 FtElőlegben fizetendő:2 090 FtTeljes ár:10 990 Ft15% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Sushi Garden egy ázsiai fúziós étterem japán, kínai és thai ételek széles választékával, valamint kreatív-különleges italokkal és koktélokkal a belváros szívében, a Kálvin tértől pár percreA Sushi Garden a Kálvin térnél 41 darabos sushi megamix válogatással vár, hogy megízlelhesd mindazt, amit a sushik adhatnak. Ázsiai fúziós étteremként japán ételeken és sushikon túl, kínai és thai ételek széles választékával, valamint kreatív-különleges italokkal és koktélokkal kápráztatják el a vendégeiket a belváros szívében.

A 41 db-os válogatás tartalma:

  • 3 db LAZAC NIGIRI 
  • 2 db  RÁK NIGIRI 
  • 2 db SURIMI NIGIRI 
  • 1 db  OSINGO  NIGIRI 
  • 8 db  AVOKÁDÓ vagy UBORKÁS MAKI  választható 
  • 8 db LAZAC MAKI
  • 9 db NAGY SZÍV MAKI
  • 4 db TEMPURA MAKI
  • 4 db ZÖLDSÉGES MAKI 

Sushit készíteni nem kisebb dolog, mint bármilyen művészet, de a sushi fogyasztása is egyfajta szertartás: meg kell adni a módját, hogy kiélvezd ezeket a nagy gonddal készült falatokat, úgy fogyaszd el őket, hogy azok a lehető legnagyobb örömet okozzák. És erre mi lehetne jobb hely, mint Budapest egyik legújabb Sushi és Ázsiai étterme a Sushi Garden!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: Különleges 41 db-os sushi válogatás elvitelre vagy helyben fogyasztással a Sushi Gardenben kedvezményesen.

Az 41 db-os válogatás tartalma: 3 db lazac nigiri, 2 db rák nigiri, 2 db surimi nigiri, 1 db osingo nigiri, 8 db avokádó vagy uborkás maki (választható) 8 db lazac maki, 9 db nagy szív maki, 4 db tempura maki, 4 db zöldséges maki

Most fizetendő 2.090 Ft, a fennmaradó 8.900 Ft-ot az étteremben szükséges rendezni.

Előzetes asztalfoglalás vagy megrendelés minimum 24 órával korábban telefonon: +36 30 957 4162. Elviteles rendelés esetén a sushi tál csomagolása + 800 Ft, ami tartalmazza a csomagolási díjat, valamint szójaszószt, wasabit, gyömbért és evőpálcikát. Helyben fogyasztás esetén van lehetőség a meghagyott sushik elcsomagolására + 200 Ft csomagolási díj ellenében. A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Sushi Garden
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1083 Budapest, Baross út 8.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére