Mai­Kupon

🚌 Különleges buszos kirándulás 2022. október 1-én! Fedezze fel Nagyszalonta neves szülöttjeinek emlékeit és Nagyvárad szépségeit, 1 főnek 19.990 Ft helyett 16.290 Ft. Most fizetendő 2.400 Ft.

Buszos kirándulás októberben Nagyváradra - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:19 990 FtElőlegben fizetendő:2 400 FtTeljes ár:16 290 Ft19% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Elutazás reggel 6 órakor a Népligetből. Elsőként Nagyváraddal ismerkedünk meg. Először a Szent László székesegyházat és kincstárát látogatjuk meg, ahol szent királyunk egyik hermáját őrzik. Ezután a belvárost keressük fel: Fekete Sas palota (a hajdani Fekete Sas szállót 1907-1909 között építették, a sas fogadó helyén. Az épületegyüttest három utcára nyíló kijáratát egy üvegfedelű passzázs köti össze. A Komor Marcell és Jakab Dezső tervezők által megálmodott palota lett Erdély egyik legszebb szecessziós épülete. A fekete sast ábrázoló színes ólmozott ablaküveg, amely a város szimbóluma lett.Érintjük a belváros legszebb tereit, ikonikus épületeit: városháza, színház, Ady kávézója, zsinagóga, a szépen kialakított sétáló utca, melyet szecessziós épületek díszítenek. Ezután továbbutazunk Nagyszalontára, ahol Arany János emlékeit keressük fel. A város legismertebb nevezetessége a most felújított Csonkatorony, amely egykor a hajdú erősség őrtornyaként szolgált. A 18. századtól kezdve fokozatosan lebontották Szalonta falait, tornyait, az egyetlen nagy tornyot hagyva csak meg „mementónak”. Arany János emlékére, elsősorban az ő életét, irodalmi tevékenységét bemutató múzeumot rendeztek be a torony emeletein. Egykori szülőházának helyén ma egy tájház áll emléktáblával megjelölve. Látogatásunk után hazaindulunk, várható visszaérkezés Budapestre 21-22 óra között. Belépők: kb. 50,- lej/fő

A részvételi díj tartalmazza:

- az utazást  autóbusszal,
- a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést,
- a szervezés díját.

Egyéb költségek:

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő
BBP + stornó biztosítás: 1.200,- Ft/fő


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2022. október 1-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja: 2022. október 1-én

Most fizetendő 2.400 Ft, a fennmaradó 13.890 Ft-ot az utazási irodának kell fizetni.

A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Találkozás: Találkozás: 5.45 órától a Népligetben, a Planetáriumnál

Indulás: 6.00 órakor

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256.

weboldal: www.kalandozastravel.hu

email cím: kalandozas@t-online.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére