Mai­Kupon

Kategóriák

Különleges egynapos buszos kirándulás keretében Wachau vidékét fedezheted fel szeptemberben, 1 főnek 12.990 Ft helyett 9.500 Ft. Most fizetendő 950 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Kora reggel indulunk autóbusszal Budapestről, a megadott helyszínekről. Úti célunk a Wachau vidéke (Alsó-Ausztria tartomány), a Duna egyik legszebb szakasza, amely 2000 óta UNESCO világörökségi címmel büszkélkedik.  A wachaui kultúrtáj  30 kilométer hosszú vadregényes és festői völgyszorosa a Duna mentén, Melk és Krems an der Donau városok között húzódik. Szőlői, történelmi városkái, várai és kolostorai ötvözve kínálják a középkor és érett barokk műemlékeit és a természet szépségét. Krems–ben szállunk sétahajóra és Melkig tart az utunk. A három órás élményutazás alatt elhajózunk Spitz, Weißenkirchen, Dürnstein és Schönbühel mellett is. Az elegáns, modern hajó üvegablakain keresztül, mintegy páholyból csodálható a látvány, a fedélzeten étterem is működik. Melkben kikötve szabadidő keretében lehet a hangulatos óvárosban sétát tenni, fényképezni, aki pedig szeretné, látogatást tehet a bencés apátság gyönyörű épületegyüttesében. Napunk utolsó programpontjaként egy különleges kastélyba invitáljuk utasainkat. A közelben lévő Artstetten–ben található kastélyt látogatjuk meg, amely Ferenc Ferdinánd, a Szarajevóban meggyilkolt Habsburg trónörökös, Ferenc József kijelölt utódjának a birtoka volt. A kastély a tragikus sorsú trónörökös és feleségnek életét mutatja be páratlanul gazdag kiállítási anyagon keresztül. A 2 órás program alatt a múzeumot, az időszaki kiállítást, a kriptát, és a parkot keressük fel. Késődélután indulunk el visszafelé, érkezés Budapestre a késő esti órákbanAz utazás részvételi díja tartalmazza:

- az autóbuszos utazást,

- magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést,

- a szervezés díját.

 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. szeptember 5-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az akciós utazás 2015. szeptember 12., szombat

Most fizetendő 950 Ft, a fennmaradó 8.550 Ft-ot az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál kell fizetni.

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I.emelet 11/A szám alatti irodában lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.

Várható belépődíj (külön fizetendő):

- Hajójegy (kb. 2,5 óra) 24,-€ (gyermek 9 éves korig ingyenes, 10-15 éves korig 50%, 60 év fölöttiek 20% kedvezményt kapnak

- Melk apátság egyénileg: 10,- €; iskolásoknak 5,5 €

- Artstetten kastély belépő 12.-€ (kastély, időszaki kiállítás, kripta, park)

Kedvezményes utasbiztosítás (Baleset-, betegség, poggyász) az irodában köthető.

A foglalást követően kérjük, hogy telefonon, e-mailben, vagy személyesen adják meg a kuponkódjukat. Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie. A szerződés megkötéséhez a következő adatokra van szükség: több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye. Kérjük jelezze, amennyiben biztosítást is szeretne kötni. A kuponkódot elküldheti az info@pannoniatravel.hu e-mail címre, vagy hívja a 30/592-6107 telefonszámunkat hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I.emelet 11/A szám alatti irodánkban lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.
A Pannonia Program- és Utazási Iroda (MKEH engedély szám: U001537) 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére