Mai­Kupon

Kategóriák

Különleges élményre vágysz? Tavaszi tutajozás a Dunajecen, élményben gazdag utazás vár Rád ha csatlakozol ehhez az egynapos kiránduláshoz. Akciós áron 10.390 Ft-ért megveheted 18.900 Ft helyett. Most fizetendő 1.550 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A folyó Szlovákiában eredő vizeket vezet a Balti-tengerbe. Útján a mészkőben a Dunajec egy romantikus szorost vájt ki, amelyet Dunajec-áttörés néven ismerünk. A szoros után északnyugat felé fordul, majd Gorcét áttörve az újszandeci medencében belefolyik a legnagyobb mellékfolyója, a Poprád. Ezután 40 km-rel tovább beletorkollik a Viszlába. 
A Dunajec-áttörés 360 hektáron természetvédelmi terület. Növényzete jelentős, tája nagyon szép. Szlovákia 361 km2 területének vizeit vezeti le, és csaknem 20 km hosszan a szlovák-lengyel államhatárt is alkotja. 
A Dunajec-áttörésen egy tanösvény vezet, amelynek 10 megállója van. A dunajeci tutajozás is nagyon érdekes, ez a helyi turista attrakció.

              Az egynapos kirándulás programja:

Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. A déli órákban érkezünk a Dunajec melleti Vöröskolostorhoz, ahol tutajokra szállunk és lecsorgunk a fantasztikus látványt nyújtó sziklák között a folyócska legszebb szakaszán. (A tutajozás biztonságos, a folyó nem vad, szeliden kanyarog a hatalmas sziklák között.) kb. 1,5 órás tutajozás után az alsó kikötőnél ajándék boltok, éttermek várnak ránk. Buszunk ide jön értünk. Szabadidő után (vásárlási, ebédelési lehetőség) buszra szállva Ólubló várához utazunk. A vár Felvidék egyik leghíresebb erőssége. A múltban uralkodók találkozásairól, a lengyel koronázási ékszerek rejtegetéséről és Benyovszky Móric, a magyar utazó és Madagaszkár királya bebörtönzéséről volt híres. Ezután indulunk Budapestre, ahová az késő éjjeli órákba érünk vissza. Leszállási lehetőség a felszállással megegyező helyeken.

A részvételi díj tartalmazza: az autóbuszos utazás költségeit.

A részvételi díj nem tartalmazza: a belépőjegyeket, a BBP biztosítást, a tutajozás költségét (12 €), melyek a helyszínen fizetendők.

Indulás:

5:00 Bp. Népliget Planetárium főbejárata elől.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. április 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az akciós utazás dátuma 2016. 04.30. (szombat)

Most fizetendő 1.550 Ft, a fennmaradó 8.840 Ft-ot a a GoforGO Utazási Irodának átutalással kell fizetni.

A kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával a GOforGO Utazási Iroda‐nál le kell foglalni a helyet a (06-30) 307-1736 telefonszámon vagy az  info@goforgo.hu e‐mail címen.

1173 Budapest, Újlak utca 9.fsz.1. (előzetes telefonos egyeztetés alapján!)

Az utazás további feltételei: Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, kupon vásárlását követő 72 órán belül kell megtörténnie e‐ mailban. A kupon vásárlását követően 3 napon belül fel kell venned a kapcsolatot a GOforGO Utazási Irodával!( legkésőbb április 20-ig.)

A részvételi díj nem tartalmazza: a belépőjegyeket, a BBP biztosítást, a tutajozás költségét (12 €), melyek a helyszínen fizetendők.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
GOforGO Travel
Cég
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1173 Budapest, Újlak utca 9.fsz.1.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére