Mai­Kupon

Különleges gyöngy-féldrágakő nyaklánc és karkötő szett, ingyenes szállítással most 4999 Ft helyett csak 2499 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Karácsonyi  gyöngy-féldrágakő szett: édesvízi tenyésztett gyöngy és féldrágakő kombinációjában  készült nyaklánc és karkötő, díjmentes szállítássalA gyöngy volt az első drágakő, amelyet valóban nagyra értékeltek a szépsége és a ritkasága miatt. Az ősi hindu írások a hosszú élethez,a gazdagsághoz kapcsolják. Az ókori görögök úgy hitték a gyöngy szerelmet szül.

A többi drágakővel ellentétben a gyöngynek nincs szüksége megmunkálásra, csiszolásra, különleges szépségét természetes állapotában csodálhatjuk.
A gyöngy a tisztaság és az értékesség jelképe, nemcsak az ókorban hanem napjainkban is.
A féldrágakövek szintén a természet csodái, sokszínűségükkel természetes módon ékesítik mindennapjainkat. Pozitív hatásuk jótékonyan hat ránk szellemi, mentális, lelki és testi szinten egyaránt.
 
Karácsonyi  szettünk édesvízi tenyésztett fehér gyöngyből és féldrágakő splitter kövek kombinációjával készül, a gyöngyök átmérője 5mm. A féldrágakövek széles választékában megtalálható a piros korall, a barna napkő, gránát, hegyikristály, tigrisszem, türkinit, piros jáspis, onix, malachit, gyöngyház, illetve a hegyikristály.
A 40cm hosszú nyakláncot és 20 cm karkötőt nikkelmentes kapoccsal zárjuk.
 
Élvezd hát a szépséget és magabiztos érzést, melyet e csodás drágakövek nyújtanak neked,  különleges alkalmakkor és a hétköznapokban is.
 
Mert te is különleges, szép vagy....."

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 12-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Email-ben történő megrendeléssel rendelhető, kérem, írja be a kiválasztott féldrágakő  termékkódját, melyet a http://www.crystalrose.hu/termekek.php?category=szettek3 oldalon talál.

Csak a 2012.12.12-ig beérkezett megrendelések esetén tudjuk garantálni, hogy karácsonyi megérkezést.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Crystal Rose Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1102 Budapest, Kőrösi Csoma Sándor út, 17, 7/22
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére