Mai­Kupon

🚌 Különleges háromnapos kirándulás decemberben Salzburgba és Halsbach
településre, ahol december 1. és 17. között rendezik meg az Erdei Karácsonyt. Buszos utazás 1 főnek reggelivel 59.990 Ft helyett 44.990 Ft -ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az utazás programja:

1. nap: Elutazás Budapestről, a Blaha Lujza téri parkolóból. Folyamatos utazás Salzburgig, útközben rövidebb pihenőket tartva. Utazásunk során az Attersee és a Mondsee mellett haladunk el. A délutáni órákban érkezünk meg Salzburgba. Megérkezésünk után elfoglaljuk a szobákat, majd trolibusszal az adventi vásár meglátogatására indulunk. A történelmi múltú salzburgi karácsonyi vásár a világ egyik legszebb és legrégibb adventi vására. A Világörökség részévé nyilvánított salzburgi óváros kellős közepén kialakított csodálatos helyszín, a hagyományos standok és sok évre visszanyúló tradíciók miatt páratlanul különleges.
2. nap: Reggeli után Salzburg városának látnivalóival ismerkedünk meg egy gyalogos séta keretében. Délután, amikor már sötétedni kezd, még 2 különleges adventi vásárba invitáljuk Önöket. Az Oberndorf nevű település nevezetessége, hogy egykor itt hangzott fel először a Stille Nacht (Csendes éj) kezdetű dal. Eredetileg német szövegét Josef Mohr osztrák pap írta, dallamát pedig Franz X. Gruber komponálta 1818-ban.Másik különleges helyszínünk a (németországi) Halsbach település, ahol december 1. és 17. között rendezik meg az erdei karácsonyt. Az erdő közepén, nem messze Münchentől és Salzburgtól mi is részesei lehetünk e különleges alkalomnak. A sok száz fa  között egy erdei színpadon építik fel az adventi falut, amelyhez gyertyákkal kivilágított út vezet. Úgy tartják, hogy ezen az úton, az élet labirintusán (ahogyan a szervezők elnevezték), mindenki maga mögött hagyhatja a mindennapok gondját, ellazulhat. A vásár közepén pedig kórusok, zenekarok szórakoztatják a látogatókat. Aki minden érzékével szeretné megtapasztalni a karácsonyt megelőző várakozás időszakát, szeretettel várják. A rejtélyes illatok életre keltik az emlékeket, akár csendes pillanatokban az élet labirintusában, akár egy pohár forralt borral a teaházban, vagy hallgathatják a zenészek, a kórusok  vagy az alpesi kürtök messzeszálló hangjait. Az atmoszféra hangkertje egyedülálló légkörével egy olyan hely, ahol meghallgathatja és meghallhatja a nagy, fából készült hangszórók klasszikus zenéjét. Idén az erdei színpad környékén található az Adventi falu, rusztikus faházakkal és mágikus standokkal, amelyek újra meg újra arra csábítják Önt, hogy a kézműves termékek minden változatát megcsodálhassa.

3. nap: Reggeli után már hazafelé indulunk. Útközben felkeressük Bad Ischl városát, ahol nemcsak a nevezetességekkel ismerkedünk meg, hanem a Zauner cukrászdában megkóstolhatjuk az eredeti islert is! Ez a sütemény innen indult világhódító útjára. Ezen a napon még egy kisvároskába jutunk el: ez nem más, mint a bájos Hallstatt. Látogatásunk után már valóban Budapest felé folytatjuk
utunkat, várható érkezés 21-22 óra között.

A kupon tartalma:

- utazás autóbusszal

- 2 éjszaka szállás, elhelyezés: Eugendorfban, panzióban, 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban

- reggeli

- szervezés

- utaskísérő, idegenvezető

Egyéb költségek:

Adminisztrációs díj: 2.000,- Ft/fő
Fakultatív vacsora: 8.580,- Ft/2 vacsora
Egyágyas felár: 6.600,- Ft/fő
Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő
Biztosítás: 1.350,- Ft/fő

Stornó biztosítás köthető: részvételi díj 3%-a

Belépők:

Salzburg vára: (F: 12,50 €, Gy: 6-15: 7,50 €, családi: 30,- € )

Halsbach, karácsonyi vásár: 5,- €


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. december 7-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2018. december 7-9.

Találkozás: 6:00 órától a Blaha Lujza téri parkolóban Indulás: 6:30 órakor

A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256

weboldal: www.kalandozastravel.hu

email cím: kalandozas@t-online.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Kft.
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére