Mai­Kupon

Kategóriák

Különleges kézzel készült csokoládék Karácsonyra csak most féláron! 2 db 100 g-os táblás csokoládé 1.190 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Válassz kettőt a 100 g-os táblás csokoládékból, melyek az üzletben megtalálhatóak. Legyen a kedvenced ét-, tej-, vagy fehércsoki, találsz kedvedre valót. Sőt vigyázz, nehogy az egész boltot magaddal akard vinni! :-)
Vigyázat! Csak 13 db kuponunk van! Gyere be Csakoládiába és válassz kettőt azon kézműves 100 grammos táblás csokoládékból, melyek 1.190 Ft-ba kerülnek és a polcokon megtalálhatóak!

Szeretnénk olyan termékeket kínálni, amelyek az ízek mellett hangulatokat és gondolatokat is hordoznak magukban. Vágyunk az, ha a tökéletes kézi munka végtermékeként a csokoládé mellé tudnánk adni egy kis csokoládiát is. Ebben a világban megtalálható a nyugalom, az öröm és az élvezet is egyben… Tapasztald meg Te is, lépj be Csokoládiába!

Ha éppen "csendesebb forgalmú" időben érkeznek - üzletünkbe - hozzánk Kedves Vendégeink, akkor szívesen mesélünk arról, hogyan ölt testet a mélybarna, gőzölgő "folyékony arany”, ahogy az Inkák nevezték…. Az elmúlt ötszáz évben sokat változott xocolat azaz a keserűvíz elkészítésének módja. Szeretnénk megmutatni mindenki számára a mi CSOKOLÁDÉNKAT. Saját termékeinken kívül még kínáljuk külföldi prémium márkák csokoládéit, forró csokoládéit és bonbonjait is.

Manufaktúránk nagy hangsúly fektet a szép, dekoratív külcsín mellett a prémium minősé alapanyagokra is. Jelenleg belga, olasz és francia csokoládé alapanyagokkal dolgozunk. Az ízesítések esetében is a főirányelv a minőség. Így hosszabb kutatómunka után sikerült megtalálnunk az elvárásainknak megfelelő aszalt gyümölcsöket, a nem vegykezelt török mogyoróés mandulát. Továbbra sem használunk mesterséges színezékeket, ízfokozókat és tartósítószereket. Ezeknél a termékeinknél is tartjuk magunkat az egyik fő irányelvünkhöz: Nyugodt szívvel kínálhatjuk saját gyermekeinknek is!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. január 9-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Egy kuponnal két darab 100 g-os kézműves táblás csokoládét választhatsz a polcokról az 1.190 Ft-ba kerülő csokoládék közül.

Nyitva tartás: H-P 13-18

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.MaiKupon Expressz! – Limitált darabszám: A megrendelést követően 72 órát várunk a pénz beérkezésére. Ha ez idő alatt nem érkezik be a befizetett összeg, akkor a megrendelést érvénytelenítjük!
Szolgáltató
Csokoládia
Cég
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1114 Budapest, Könyves György utca 5.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére