Mai­Kupon

🚌 Különleges kirándulás októberben "Sétálj a fák fölött (Treetop walk) és a föld alatt (Bélai-barlang)" 1 főnek 15.990 Ft helyett 13.290 Ft-ért, melyből most fizetendő 1.990 Ft.

Sétálj a fák fölött és a föld alatt, buszos egynapos kirándulás - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:15 990 FtElőlegben fizetendő:1990 FtTeljes ár:13 290 Ft17% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az utazás programja:

Első állomásunk a Bélai-barlang. Késő délelőtt érkezünk meg. A parkolóból fél órás meredek sétával érjük el a barlang bejáratát, ami körülbelül egy kilométer. A barlang a Kobylí vrch északi lejtőjén, a Bélai-Tátra keleti részén található a Belianske Tatry Nemzeti Természeti Rezervátumban a Tátrai Nemzeti Park területén. A Bélai-barlang Szlovákia leglátogatottabb idegenforgalmi barlangjai közé tartozik. Érdekes szikla alakzatjain kívül gazdag cseppkő képződményeiről ismert. Annak ellenére, hogy a barlang természeti érdekességei 125 éve képezik kutatás tárgyát, keletkezésének törvényszerűségei nem minden részletében ismertek. A látogatási útvonal 1370 m hosszú, szintkülönbsége 125 m, az útvonalon 860 lépcső található. A benntartózkodás időtartama kb. 70 perc. A barlang hőmérséklete 5 és 6,3°C között mozog.

A látogatás alkalmával a látogató megcsodálhatja a cseppkővízeséseket, pagodaszerű álló cseppköveket, tavacskákat és más képződményeket. Az egyik megálló a Zene-teremben (Hudobná sieň) van, amely nevét a tavacska tükrére csepegő víz hangjáról kapta. A terem kitűnő akusztikája miatt azonban reprodukált klasszikus zenekoncerteket is rendeznek itt.

Belépő: felnőtt: 10 Euro, nyugdíjas 60év felett és diák (diákigazolvány szükséges): 9 Euro (2021 árak)Barlanglátogatásunk után utazunk a Dél-Szlovákia legújabb turistacsalogató látványosságának számító Fák felett járó ösvényhez. 2017-ben gazdagodott ezzel az újdonsággal a Tátra. A Bélai-Tátra és a Szepesi-Magura között fekvő, Zár (Ždiar) község keleti részén található Bachledka-völgyben. 926 m magasságból elindulunk a felvonóval a fák feletti attrakcióig. A felvonó felső állomása 1180 méter tengerszint feletti magasságban található.

A 24 méter magas 603 m hosszú és 1,8 m széles sétány, ehhez jön még 631 m hosszú kilátótorony mely 32 méter magas spirál alakú, panorámás pihenővel és járható hálóval ellátott építmény, így az ösvény teljes hossza 1234 m. Építéséhez kb. 1000 köbméter fát használtak fel. A sétát a fák koronájában, a helyi természet érdekes információi, adrenalin-megállók és egy 67 m hosszú száraz csúszda teszik különlegessé. Teljes panorámában nyílnak meg a szomszédos hegyek, a látvány lenyűgöző. Kilátás nyílik a Bélai-Tátra legmagasabb csúcsaira, a nyugatra emelkedő Holló-kőre (2152 m) és a Siratóra (2146 m). Tiszta időben nem kevésbé szép a panoráma az észak felé található Pieninek felé, az ösvény egy részéről a hegység leghíresebb csúcsa, a Dunajec-áttörés fölé emelkedő, 982 m magasságú Korona-hegy fehér mészkősziklái is jól kivehetőek. Csodás élményekkel visszatérünk az alsó állomásra.

Öltözék, felszerelés: Sport vagy túra cipő. Kényelmes, réteges öltözék. Kis hátizsák, amiben napközben a szükséges dolgokat lehet vinni. Aki gyalogosan szeretne felmenni a fák fölötti sétányra, csak normál és jó fizikummal rendelkező utasoknak ajánljuk, mivel a fák felett járó ösvényig gyalog kell felfelé menni. Kizáró ok bármilyen szív- és érrendszeri valamint mozgásszervi betegség. Gyaloglás/túra előképzettséget nem igényel. Minden résztvevő saját maga felel az egészségügyi állapotáért.

Belépőjegy az ösvényre: (2021 árak) Felnőtt belépőjegy: 8 Euro (15 főtől) Gyerek 3 - 14 éves korig és Nyugdíjas 65 év felett: 7 Euro (15 főtől) Gyerek 2,99 éves korig: ingyenes Spirál csúszda (fakultatív): Felnőtt és gyerek (120 cm felett) jegy - 2 Euro Felvonó díja oda-vissza: 11 Euro Chipkártya letét 2 €/kártya.

 

Hazaérkezés a késő esti órákban.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2022. október 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás  időpontja 2022. október 15.

Most fizetendő 1.990 Ft, a fennmaradó 11.300 Ft-ot az utazási irodának kell fizetni.

Találkozás: 5 órától a Népliget, Hell Miksa sétány (Planetárium)

Indulás: 5.15 órakor

kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére