Mai­Kupon

🚌 Különleges kirándulás szeptemberben "Sétálj a fák fölött (Treetop walk) és a föld alatt (Bélai-barlang)" 1 főnek 15.990 Ft helyett 8.990 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az utazás programja:

Első állomásunk a Bélai-barlang. Késő délelőtt érkezünk meg. A parkolóból fél órás meredek sétával érkezünk meg a bejárathoz, ami körülbelül egy kilométer. A barlang a Kobylí vrch északi lejtőjén, a Bélai-Tátra keleti részén található a Belianske Tatry Nemzeti Természeti Rezervátumban a Tátrai Nemzeti Park területén. A Bélai-barlang Szlovákia leglátogatottabb idegenforgalmi barlangjai közé tartozik. Érdekes szikla alakzatjain kívül gazdag cseppkő képződményeiről ismert. Annak ellenére, hogy a barlang természeti érdekességei 125 éve képezik kutatás tárgyát, keletkezésének törvényszerűségei nem minden részletében ismertek. A látogatási útvonal 1370 m hosszú, szintkülönbsége 125 m, az útvonalon 860 lépcső található. A benntartózkodás időtartama kb. 70 perc. A barlang hőmérséklete 5 és 6,3°C között mozog. A látogatás alkalmával a látogató megcsodálhatja a cseppkő vízeséseket, pagodaszerű álló cseppköveket, tavacskákat és más képződményeket. Az egyik megálló a Zene-teremben (Hudobná sieň) van, amely nevét a tavacska tükrére csepegő víz hangjáról kapta. A terem kitűnő akusztikája miatt azonban reprodukált klasszikus zenekoncerteket is rendeznek itt.

Belépő: felnőtt: 9 Euro, nyugdíjas 60 év felett és diák (diákigazolvány szükséges): 8 EuroBarlanglátogatásunk után utazunk a Dél-Szlovákia legújabb turistacsalogató látványosságának számító Fák felett járó ösvényhez. 2017-ben gazdagodott ezzel az újdonsággal a Tátra. A Bélai Tátra és a Szepesi-Magura között fekvő, Zár (Ždiar) község keleti részén található Bachledka-völgyben. 926 m magasságból elindulunk a felvonóval a fák feletti attrakcióig. A felvonó felső állomása 1180 méter tengerszint feletti magasságban található. A 24 méter magas 603 m hosszú és 1,8 m széles sétány, ehhez jön még 631 m hosszú kilátótorony mely 32 méter magas spirál alakú, panorámás pihenővel és járható hálóval ellátott építmény, így az ösvény teljes hossza 1234 m. Építéséhez kb. 1000 köbméter fát használtak fel. A sétát a fák koronájában, a helyi természet érdekes információi, adrenalin-megállók és egy 67 m hosszú szárazcsúzda teszik különlegessé. Teljes panorámában nyílnak meg a szomszédos hegyek, a látvány lenyűgöző. Kilátás nyílik a Bélai-Tátra legmagasabb csúcsaira, a nyugatra emelkedő Holló-kőre (2152 m) és a Siratóra (2146 m). Tiszta időben nem kevésbé szép a panoráma az észak felé található Pieninek felé, az ösvény egy részéről a hegység leghíresebb csúcsa, a Dunajec-áttörés fölé emelkedő, 982 m magasságú Korona-hegy fehér mészkősziklái is jól kivehetőek. Csodás élményekkel visszatérünk az alsó állomásra. Öltözék, felszerelés: Sport vagy túra cipő. Kényelmes, réteges öltözék. Hasznos kellék a nedves törlőkendő a túrák után, és kis hátizsák, amiben napközben a szükséges dolgokat lehet vinni.

Aki gyalogosan szeretne felmenni a fák fölötti sétányra, csak normál és jó fizikummal rendelkező utasoknak ajánljuk, mivel a fák felett járó ösvényig gyalog kell felfelé menni. Kizáró ok bármilyen szív- és érrendszeri valamint mozgásszervi betegség. Gyaloglás/túra előképzettséget nem igényel. Minden résztvevő saját maga felel az egészségügyi állapotáért.

Belépőjegy az ösvényre: Felnőtt belépőjegy: 9 Euro Gyerek 3 - 14 éves korig és Nyugdíjas 65 év felett: 7 Euro Gyerek 2,99 éves korig: ingyenes Spirál csúszda (fakultatív): Felnőtt és gyerek (120 cm felett) jegy - 2 Euro Felvonó díja oda-vissza: 11 Euro.

Visszaindulás Budapestre 18 óra körül, hazaérkezés a késő esti órákban.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. szeptember 8-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás  időpontja 2019. szeptember 8.

Egyéb költségek:

Biztosítás: 450,- Ft/fő

Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

Adminisztrációs díj: 1.000,- Ft/fő (irodába kötelezően fizetendő)

Indulás:

Találkozás: 5 órától a Blaha Lujza téren Elutazás: 5.15 órakor

kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére