Mai­Kupon

Különleges masszázs nőknek! 2 órás egésztestes ayurvédikus (indiai) frissítő-lazító masszázs 17.000 Ft helyett 13.600 Ft-ért. Most fizetendő 2.700 Ft.

2 órás egésztestes ayurvédikus (indiai) frissítő-lazító masszázs - Wellness (pl. masszázs, fürdő belépő) kupon
Eredeti ár:17 000 FtElőlegben fizetendő:2 700 FtTeljes ár:13 600 Ft20% kedvezmény
2023. október 4.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

 Az ayurvédikus masszázsról

Az ayurvéda az Élet tudománya, India 5000 éves holisztikus egészség helyreállító- és megőrző  tudása egy rendszerbe foglalva

A legrégibb indiai orvosi művek – a Csarakaszamhita és a Szusrutaszamhita – már említést tesznek az ayurvédikus masszázs jótékony hatásairól, mint a gyógyítás és az életminőség javításának eszközéről. 

Az ayurvédikus orvoslás számos masszázsfajtát fejlesztett ki. Az egyes technikák alkalmazásakor nagy jelentőséget tulajdonítanak a masszázshoz használt anyagok hőmérsékletének, a színeknek és a megfelelő minőségű olajok használatának, kiegészítésként.

Minden porcikára kiterjedő, bő olajos, frissítő-lazító, indiai eredetű masszázs, amely ülő helyzetben, olajos fej-, homlok-, nyak- és vállövmasszázsokkal indul, majd a masszázságyon következik az arc-dekoltázs, a lábak, a has, a karok, a mellkas, végül pedig újra a lábak és a hát masszázsa - amelyek közül külön kérésre természetesen bármelyik testrész kihagyható. Elsősorban a technikás, és nem a gyúró jellegű mozdulatok révén frissít, a kellemesen meleg olaj különféle csorgatási technikái pedig különleges élményt biztosítanak a lazuláshoz. Később ezek kiegészülhetnek egyénre szabott olajesszenciák és gőzölési technikák alkalmazásával, valamint energetikai szintű blokkoldással.

  
 
 
Csakis gyógyító hatású, elegendő hatóanyagot tartalmazó, 100 % hideg növényi sajtolású és bőségesen csorgatott olajjal végezzük, így a masszázs során a gyógyolajoknak és a masszázsmozdulatoknak köszönhetően sokkal hatékonyabban lazulnak fel a larakódott méreganyagok. A technikák pedig a bőrön kívül nemcsak a szövetekre, hanem az egyes szervekre is kihatnak.
Specialitás még a svédmasszázsokból legtöbbször kimaradó testrészeink kezelése: a különlegesen lazító és hajhagymákat élénkítő fej-, a bőrfeszesítő és léleksimogató arc- és dekoltázs-, az emésztést és a női szerveket segítő has- és az izmokhoz és a lágy részekhez egyaránt alkalmazkodó, szintén feszesítő mellmasszázs.
Szintén specialitás, hogy a kezelés holisztikus jellegű, azaz test-lélek-szellem egységének jegyében és az egyén adottságaira maximális tekintettel gyógyít, s ezáltal a lélekre is mélyebben képes hatni, igény esetén pedig lehetőség van konzultációkra és energetikai gyakorlatok elsajátítására is - mindezt gyönyörű, nyugodt, természetközeli környezetben.
 
A kupon tartalma:
2 órás egésztestes ayurvédikus (indiai) frissítő-lazító masszázs nőknek
 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon megvétele után foglald le időpontodat a 06-30-521-5269 telefonszámon. A kinyomtatott kupont vidd magaddal, vagy telefonon mutasd be a kuponszámot.

A kupon tartalma: 2 órás egésztestes ayurvédikus (indiai) frissítő-lazító masszázs nőknek

Elérhetőség1125 Budapest,  Alsó Svábhegyi út 20. II. em 6-os kapucsengő. (A Széll Kálmán térről kb. 15 perc a 128-as busszal) Az utcában a ház közelében ingyenes a parkolás!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Udvarhelyi Péter
Cég
Udvarhelyi Péter e.v.
Telefon
Szolgáltatás helye
1125 Budapest, Alsó Svábhegyi út 20.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére