Mai­Kupon

Különleges meglepetés a VALENTIN NAPI-varázsbab "Szeretlek" vagy "Sok Szeretettel" üzenettel, 2.197.-Ft helyett most 1.190.-Ft-ért az Ajándék-Centrum Webáruháztól!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Üzenj a babon! Keltsd életre az üzeneted! 

Most Valentin napon kedveskedsz szerelmednek, párodnak vagy akár ismerőseidnek! 

Két üzenet közül tudsz választani: "Szeretlek" vagy "Sok szeretettel"

Igazi meglepetés lesz, mikor a megfelelő öntözés után a kikelt varászbab sziklevelén megjelenik az üzenet, amely 2-3 héten keresztül olvasható.A színes csomagolás eltávolítása, illetve a megfelelő öntözés betartását követően, a kikelt babszem sziklevelén "SZERETLEK" vagy "SOK SZERETETTEL"üzenet jelenik meg. 5-8 nap alatt kel ki a növény és 2-3 hétig látható rajta a felirat. A bab ezt követően 50-70 cm magasságig megnő, így a továbbiakban szobanövényként funkcionál.

Színes, fiatalos papír csomagolásban, egy műanyag cserép, száraz föld, és egy köszöntő üzenetet tartalmazó babszem található.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 14-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

Személyes átvétel előzetes időpont egyeztetés után! Telefon: 06-20-204-7879 

Küld el az info@ajandek-centrum.hu emailcímünkre a neved és címed valamint a Mai kupontól kapott kuponkódot, valamint azt se felejtsd el megírni, hogy melyik üzenettel kéred az ajándékot:

- SZERETLEK- vagy

- SOK SZERETETTEL
Ha szállítást kértél, akkor küld el az info@ajandek-centrum.hu emailcímünkre a neved és címed valamint a Mai kupontól kapott kuponkódot, valamint azt se felejtsd el megírni, hogy melyik üzenettel kéred az ajándékot:

- SZERETLEK- vagy

-SOK SZERETETTEL

Küldeményedet a helyi Posta Hivatalban fogod tudni átvenni, ennek összege: 750.- Ft

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Ajándék-Centrum
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére