Mai­Kupon

Különleges meglepetést szeretnél Valentin Napra? Lepd meg párod egy "Heves- Jeges" élménnyel és valld be érzelmeidet egy alkoholmentes „Pingvinek kedvence” koktél mellett, most 50% kedvezménnyel egy belépő csak 1500 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Lépjetek be a Jégbirodalomba pingvinnek öltözve és fogyassz el pároddal egy "Pingvinek kedvence" alkoholmentes koktélt jégpohárban!


Garantáltan felborzolja a kedélyeket és biztosak lehettek benne, hogy különleges élmény részesei lesztek. Egy kis móka és bulizás , NEM CSAK PINGVINEKNEK! Szereted az egyedi és különleges dolgokat? Akkor ne hagyd ki a Váci utca 13 szám alatt található (Váci utca- Régiposta utca sarok) Icy Penguins Bar különleges ajánlatát! Közeledik a Valentin Nap, lepd meg párodat egy különleges és garantáltan „borzongatóan romantikus” ajándékkal!

 

Öltözetek mókás és vidám pingvinruhákba, tekintsétek meg a jégkiállítást és jégszobrokat, szürcsöljétek közben jégpohárból a „Pingvinek kedvence” alkoholmentes koktélt! Tekintsétek meg azt a gyűjtemény, amit Magyarország első jégszobrászata készített az Icy Penguins Bar-ba.

 

És ha ez nem elég a különleges mókához, akkor táncoljatok és bulizzatok a többi pingvinnel. Az élmény és hangulat garantált! 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 18-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltható 2013. február 18-ig! 

 

Foglalj időpontot online a http://www.icypenguinsbar.com honlapon, vagy telefonon a 06/1-266-0134-es telefonszámon!

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Ice Penguins Bar
Weboldal
Fax
Szolgáltatás helye
1052 Budapest, Váci utca 13.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére