Mai­Kupon

Kategóriák

Különleges szeptemberi egynapos buszos kirándulás 1 főnek! A „magyar szecesszió földjével” ismerkedhetsz meg, Kecskemét - Kiskunfélegyháza - Szeged - Szabadka felkeresése során 9.990 Ft helyett 7.290 Ft. Most fizetendő 750 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A Duna és a Tisza közének kevésbé ismert, bár nagyon látványos különlegességeit mutatjuk be ezen utunkon. Az azonos sors, az egységes fejlődési szakasz Kecskeméttől Szabadkáig számtalan tetszetős szecessziós épülettel gazdagította ezt a tájat. A századforduló a magyar építészet egyik kimagasló korszaka, az iskolateremtő Lechner Ödön független, premodern építészete az UNESCO világörökségi cím várományosainak körébe tartozik. A mester arra törekedett, hogy egyedi, az addigi stílusoktól eltérő, a historizmus formáitól különböző sajátosan magyar stílust hozzon létre, amely évtizedekig hatott tanítványaira, az őt követő újabb építészóriás generációra. Keressük fel együtt legszebb alkotásaikat!Az egynapos utazás programja:

Ko­ra reg­gel in­du­lunk au­tó­bus­­szal Bu­da­pest­ről, a megadott helyszínekről. Utunk első állomása Kecskemét, ahol a Cifra palotát és a Lechner Ödön által tervezett városházát nézzük meg kívülről. Következő állomásunk Kiskunfélegyháza, ahol a városházaépületét tekintjük meg, majd folytatjuk utunkat dél felé, és Szegeden lesz a következő megállónk. Szegeden az 1879 évi nagy árvíz utáni újjáépítés számos épületén találkozunk a szecessziós  stílusjegyekkel. Városnéző sétánk során a Reök-palotát és az Ungár–Máyer–palotát keressük fel. Röszkénél lépjük át a szerb-magyar határt. Délután utunk szecessziós emlékekben leggazdagabb és leglátványosabb városa Szabadka következik. Először a Városháza dísztermét nézzük meg, melyet Róth Miksa és Nagy Sándor alkotásai díszítenek. Városnéző sétánk során a következő megállónk a Zsinagóga lesz. Az ugyancsak Róth Miksa által festett díszablakokkal büszkélkedő szabadkai Zsinagóga a szecessziós építészet egyik legszebb délkelet-európai épülete. 2016. évi szecessziós utunk alkalmával még méltánytalanul elhanyagolt, romos állapotban tekinthettük meg. 2018 tavaszán ismét régi pompájában csodálhatjuk meg. Ezt követően a Korzón sétálva jutunk el Raichle Ferenc palotájáig, ezzel ér véget városnéző programunk. Szabad program zárja a napot, egy sütemény és kávé elfogyasztása a korzón, vagy a híres, szintén szecessziós stílusú Papillon kávéházban méltó megkoronázása lehet a napnak. A program végeztével hazautazunk,  Budapestre az esti órákban érkezünk.

A részvételi díj tartalmazza:

- az autóbuszos utazást megbízható, felsőkategóriás autóbusszal,

- csoportkísérést és idegenvezetést,

- a szervezés díját. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. szeptember 22-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja: 2018. szeptember 22. (szombat)

Most fizetendő 750 Ft, a fennmaradó 6.540 Ft-ot az utazást szervező  Utazási Irodában kell befizetni

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell az utazást szervező Utazási Iroda-nál.

Kötelezően külön fizetendő:

- ügyfél regisztrációs díj: 1.200 Ft/fő, amely csak az új utasok által az utazási irodában fizetendő.

Külön fizetendő belépődíj:

- Szabadka Városháza: 500,- Dínár/fő

- Szabadka, Múzeum: 500,- Dínár/fő

A belépődíj az időpontfoglalás költségeit és az esetleges parkolási díjakat is tartalmazzák. A belépődíj a buszon az idegenvezetőnek fizetendő, időközben változhat.

Indulás:

6:30 Batthyány tér 7.(a villamos megálló előtt)

7:45 Blaha Lujza tér (Corvin Áruház Parkoló)

Találkozó mindkét helyen 15 perccel indulás előtt.

Az utazás megkezdéséhez kuponkódok beváltására, a regisztrációs díj irodának személyesen, vagy átutalással történő megfizetésére és az utazási szerződés megkötésére van szükség. Kérjük, hogy ennek érdekében a következő adatok küldjék e-mailben el részünkre. Több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye. 

Az utazás szervezője: Pannonia Program- és Utazási Iroda 

Iroda cím: Flórián udvar, 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. „E” épület, első emelet
e-mail cím: info@pannoniatravel.hu 
Telefonszám: +3630/592-6107A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére