Mai­Kupon

Kategóriák

Különleges tavaszi egynapos buszos kirándulás 1 főnek! A „magyar szecesszió földjével” ismerkedhetsz meg, Kecskemét - Kiskunfélegyháza - Szeged - Szabadka felkeresése során 9.990 Ft helyett 7.290 Ft. Most fizetendő 750 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A Duna és a Tisza közének kevésbé ismert, bár nagyon látványos különlegességeit mutatjuk be ezen utunkon. Az azonos sors, az egységes fejlődési szakasz Kecskeméttől Szabadkáig számtalan tetszetős szecessziós épülettel gazdagította ezt a tájat. A századforduló a magyar építészet egyik kimagasló korszaka, az iskolateremtő Lechner Ödön független, premodern építészete az UNESCO világörökségi cím várományosainak körébe tartozik. A mester arra törekedett, hogy egyedi, az addigi stílusoktól eltérő, a historizmus formáitól különböző sajátosan magyar stílust hozzon létre, amely évtizedekig hatott tanítványaira, az őt követő újabb építészóriás generációra. Keressük fel együtt legszebb alkotásaikat!Az egynapos utazás programja:

Ko­ra reg­gel in­du­lunk au­tó­bus­­szal Bu­da­pest­ről, a megadott helyszínekről. Utunk első állomása Kecskemét, ahol a Cifra palotát és a Lechner Ödön által tervezett városházát nézzük meg kívülről. Következő állomásunk Kiskunfélegyháza, ahol a városházaépületét tekintjük meg, majd folytatjuk utunkat dél felé, és Szegeden lesz a következő megállónk. Szegeden az 1879 évi nagy árvíz utáni újjáépítés számos épületén találkozunk a szecessziós  stílusjegyekkel. Városnéző sétánk során a Reök-palotát és az Ungár–Máyer–palotát keressük fel. Röszkénél lépjük át a szerb-magyar határt. Délután utunk szecessziós emlékekben leggazdagabb és leglátványosabb városa Szabadka következik. Először a Városháza dísztermét nézzük meg, melyet Róth Miksa és Nagy Sándor alkotásai díszítenek. Városnéző sétánk során a következő megállónk a Zsinagóga lesz. Az ugyancsak Róth Miksa által festett díszablakokkal büszkélkedő szabadkai Zsinagóga a szecessziós építészet egyik legszebb délkelet-európai épülete. 2016. évi szecessziós utunk alkalmával még méltánytalanul elhanyagolt, romos állapotban tekinthettük meg. 2018 tavaszán ismét régi pompájában csodálhatjuk meg. Ezt követően a Korzón sétálva jutunk el Raichle Ferenc palotájáig, ezzel ér véget városnéző programunk. Szabad program zárja a napot, egy sütemény és kávé elfogyasztása a korzón, vagy a híres, szintén szecessziós stílusú Papillon kávéházban méltó megkoronázása lehet a napnak. A program végeztével hazautazunk,  Budapestre az esti órákban érkezünk.

A részvételi díj tartalmazza:

- az autóbuszos utazást megbízható, felsőkategóriás autóbusszal,

- csoportkísérést és idegenvezetést,

- a szervezés díját. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. március 24-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja: 2018. március 24. (szombat)

Most fizetendő 750 Ft, a fennmaradó 6.540 Ft-ot az utazást szervező  Pannonia Program- és Utazási Irodában kell befizetni

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy személyesen a Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I.emelet 11/A szám alatti irodában lehet beváltani a kuponokat hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között.nyitvatartási időben. 

Tájékoztatjuk kedves utasainkat, hogy irodánk 2017. december 20. és 2018. január 10. között zárva tart. Jelentkezésüket ez idő alatt is fogadjuk az info@pannoniatravel.hu e-mail címen és a honlapunk http://pannoniatravel.hu/jelentkezes oldalán keresztül. Az online ügyintézésre és szerződéskötésre január 03-tól lesz lehetőség, a személyes ügyintézésre és szerződéskötésre pedig  január 10-től lesz lehetőség az irodánkban.

Kötelezően külön fizetendő:

- ügyfél regisztrációs díj: 1.200 Ft/fő, amely csak az új utasok által az utazási irodában fizetendő.

Külön fizetendő belépődíj:

- Szabadka Városháza: 500,- Dínár/fő

- Szabadka, Múzeum: 500,- Dínár/fő

A belépődíj az időpontfoglalás költségeit és az esetleges parkolási díjakat is tartalmazzák. A belépődíj a buszon az idegenvezetőnek fizetendő, időközben változhat.

Indulás:

6:30 Batthyány tér 7.(a villamos megálló előtt)

7:45 Blaha Lujza tér (Corvin Áruház Parkoló)

Találkozó mindkét helyen 15 perccel indulás előtt.

A Pannonia Program- és Utazási Iroda (MKEH engedély szám: U001537)

Az utazás megkezdéséhez kuponkódok beváltására, a regisztrációs díj irodának személyesen, vagy átutalással történő megfizetésére és az utazási szerződés megkötésére van szükség. Kérjük, hogy ennek érdekében a következő adatok küldjék e-mailben el részünkre. Több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye. 
Útjainkról a +3630/592-6107 és a +361/341-3682 telefonszámokon is érdeklődhet a fenti nyitvatartási időben.


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére