Mai­Kupon

Kategóriák

KÜLÖNLEGES ÚJ ARC PROGRAM! Rendkívüli arc fiatalító kezelés látványos eredménnyel most 16.000 Ft helyett 4.800 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

ezt nem hiszem ez olyan csodálatos. Öröm magam arcát megfogni már 20 éve nem láttam magam ilyennek. Nem is hiszem el…” Magdika

- ezt azután mondta mikután a kezelés véget ért. Én is meghatódtam Ő nem hitt a szemének. Új arc lett. 72 évesen nem is gondolta hogy új és boldog életet láthat a tükörben. Mert jó a rég elfeledett női arcot újra a tükörben látni. A toka a ránc és a kor tűnik el!!!!1 alkalmas 2 kezelés bevezet áron:

1. különleges ÚJ ARC PROGRAM (NEW FACE PROGRAM)

Sebészeti beavatkozás mentes arcemelés (Non Surgical Facelift), Ez a Bioptikus program kombinálja a bőr tónusfokozást a tökéletes izomemelő szekvenciákkal az arc kontúrjainak feszesítése és szilárdítása érdekében. A koncentrált 15 perces kezelés tornáztatja és emeli az arcizmokat, csökkenti a finom ráncokat, fokozza a petyhüdt bőr és izmok tónusát és fiatalos megjelenést ad az arcnak.

Mély izom tónus (Deep Muscle Tone)

Egyes esetekben az arc bőre és izmai túlságosan petyhüdté váltak már, megereszkednek és lógnak, a bőrfelületen ráncokat hozván létre. A Mély Izom Tónus Program mély stimulációs jeleket küld az arc alapizmaihoz, és gyengéden feszesíti, emeli és szilárdítja az izmokat az arc kontúrjainak újraformálása és öregedés elleni emelése érdekében.

Bőrtónus (Skin Tone)

Ha az arcizmokat már megemeltük és tónusukat fokoztuk, ideális dolog a bőr tónusát is fokozni és megfiatalítani. Ez a Bioptikus program serkenti az elasztin és kollagén termelést, hogy segítsen az arc bőrét szilárdítani és fiatalos rugalmasságát helyreállítani.

Nyirokmasszázs (Lymphatic Drainage)

A Bioptikus programnak az alacsony frekvenciás kevert stimulációs mintája gyengéden masszírozza az arcizmokat és stimulálja a nyirokrendszert a puffadtság csökkentése és a méreganyagok elszállítása céljából. Ez az ideális program a problémás bőr számára a szennyeződések csökkentése és az egészséges arcszín visszanyerése érdekében.

Ránccsökkentés (Wrinkle Reduction)

Ez a program multiplex jeleken keresztül halad ciklikusan a bőr, az izmok és a kötőszövet megfiatalítása céljából. Segít tökéletesíteni a mikro keringést és csökkenteni a finom ráncokat. Ez az ideális program az olyan érettebb vendég számára, akinek hosszú távú arcfiatalításra és tónusfokozásra van szüksége.

Keringés (Circulation)

Ezt a gyengéd Bioptikus programot arra terveztük, hogy növelje a helyi véráramlást és erősítse a kapillárisokat a bőr kisimítása és a fiatalos arcszín helyreállításának elősegítése céljából.

Hidratáló masszázs (Hydrating Massage)

Ezt a Bioptikus programot arra terveztük, hogy enyhítse az arc fáradtságát és stresszét. A gyengéd nyugtató impulzusok ellazítják és energiával töltik fel a fáradt bőrt és arcizmokat, endorfinokat szabadítanak fel a jó közérzet biztosítása céljából. A bio-neurológia legújabb kutatási eredményeit felhasználó trofikus kódtechnológia a jövő megoldását jelenti az az izmok kidolgozásában valamint a rehabilitációs kezelésekben.

A bámulatos kezelési eredményeket és sikereket a legbriliánsabb elmék munkája garantálja Önnek, és mindazoknak, akik az Ultratone Futura Pro-t választják.

Azonnali ráctalanítás, izomkidolgozás! Még néhány dolog amiben az Ön rendelkezésére állunk:

sportsérülések, szakadások, izomgörcs, ödémák, izomsorvadás, arcbénulás, szívvel kapcsolatos eseményt követő rehabilitáció, agyvérzés utáni alkalmazás.. Ultratone Futura Pro berendezés 44 trofikus jelformát használ a legjobb eredmények elérésére.  Az Ultratone Futura Pro készülék a frekvenciák stimulációs minták egyedi elvét alkalmazzák. Az elektromos stimuláció sokkal biztonságosabb módszer a teljesítmény növelésére mit gyógyszerek, serkentők, a természetes arcemelés nem kívánt pettyhüdtség eltüntetésére inkább, mint a botox.

2. Egyedi élettani működések intenzív befolyásolásán keresztül mélyreható változást idéz elő a zsírszövetben és a kötőszövetben, ezáltal néhány kezeléssel látványos és tartós eredményt ér el. A készülék a legkorszerűbb kezelési módszereket a rádiófrekvenciás kezelést, a kavitációs ultrahangot és a vákuumot vonultatja fel, hogy a szervezet biológiai mechanizmusait hatékony tudja befolyásolni. Orvosi kutatások által létrehozott a legfejlettebb technológia. A kezelések kombinációja nálunk elérhető.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. február 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az akciós kupon 2016. február 29-ig használható fel.

Bejelentkezés: H-P : 11:00-17:00 

Tel: +36-1/336-2789, E-mail: info@szepseg-egeszsegkozpont.hu, Cím: 1027. Budapest, Bem rakpart 51.

Forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink készséggel adnak felvilágosítást kezeléseinkről az elérhetőségeinken vagy személyesen!

1 vendég 1 évben 1 kupont használhat fel, más kedvezményekkel együtt nem összevonható! Kiváló közlekedés (4-6-os villamos), Margit híd, budai hídfőtől 2 perc séta

Használja a csodás budai új fonódó villamost! Tőlünk 50 méterre a megálló! Kényelem, biztonság, fenntarthatóság!


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Gránátalma Alapítvány
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1027 Budapest, Bem rakpart 51.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére