Mai­Kupon

Kategóriák

🚌 Különlegesen szeretnéd búcsúztatni a 2018-as évet? Szilveszterezz Velencében! Buszos utazás 1 főnek 24.990 Ft helyett 14.990 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Velence színes házai önmagukban is felérnek egy-egy történelmi könyvvel, az utcákat róva pedig soha nem tapasztalt érzetek járják át az utazót; egyszerre lépked álom és valóság küszöbén. Velencében egymás mellett él a régi és az új; a falakból áradó dohos, történetektől súlyos levegő friss parfümillattal keveredik, ódon, már-már omladozó épületei alján pedig elegáns kirakatok csillognak. Egyszerre arisztokrata és bohém, csatornái mentén egymást érik a palazzo-k, múzeumok, galériák. Utánozhatatlanul elegáns, a kultúra és a művészetek fellegvára, ahol egy-egy kiállítás után kellemes csevejbe merülhetünk egy isteni Café Latte mellett.Minden Utasunk kis üveg pezsgőt kap ajándékba, amivel köszöntheti az újévet.

Az utazás programja

Indulás Budapestről december 31-én a kora reggel, folyamatos utazás Szlovénián keresztül, rövid pihenőkkel. Érkezés Punta Sabbioniba a délutáni órákban. Innen hajóval jutunk el a Szent Márk térre. Sokan a világ legszebb terének tartják. Európa legtöbb terével ellentétben itt nem a motorhang, hanem az emberi beszéd hangja a domináns. Napóleon "Európa szalonjának" nevezte. Petrarca szerint "nincs párja a Földön". A téren áll a Szent Márk székesegyház, bejáratával szemben harangtornya. A székesegyház mellett óratornya emelkedik. A székesegyház előtti, bronztalapzaton elhelyezkedő zászlórudak a 16. századból származnak. A vízpart melletti két gránitoszlop a 13. század közepe óta áll itt: az egyik tetején Velence oroszlánjával, másikon Szent Teodorral. A tér híres látnivalója még a Doge Palota, illetve a történelem és művészet iránt érdeklődőknek megtekintésre érdemes a Correr-múzeum is. A rengeteg turista mellett sok galambbal is osztozni kell a tér csodálata közben. Megtekintésre ajánljuk még: Rialtó híd, Szent Márk tér, Doge Palota, Campanille, hajókázás a Canale Grandén. A 3 km hosszú Canal Grande a város fő vízi útja. Több mint 170, a 13-18. század között épült, lenyűgöző szépségű palota és templom sorakozik a csatorna mentén, és 4 híd ível át felette. A Canal Grande a Velencei Köztársaság fénykorának jólétét és művészetét demonstrálja. Érdemes vízibuszra (vaporetto), vagy gondolára szállni, és átszelni a csatornát, lenyűgöző élményben, rengeteg szépségben lehet részünk. Az egyéni városlátogatás után részvétel a szilveszteri hangulat színes forgatagában.
Éjfélkor pompázatos tűzijátékkal köszöntik az Újévet. Éjfél után folytatódik a fergeteges szilveszteri utcai kavalkád. Visszaindulás hajnali 1.00 órakor. Érkezés Budapestre a délelőtti órákban.

Nevezetes, turisztikailag érdekes vaporetto-vonalak:
1-es: Piazzale Roma - Canal Grande - Szt. Márk tér - Lido útvonalon,
2-es: Tronchetto-sziget - Piazzale Roma - Canal Grande - Szt. Márk tér - Lido útvonalon (más irányba is közlekedik, tehát a P.le Román vagy a Tronchetto-szigeten felszállva figyeljünk, hogy a Canal Grande felé tartóra szálljunk!),
3-as: Piazzale Roma - Murano útvonalon, 5.1 és 5.2: a Piazzale Romáról induló, Velence városközpontjában, érdekes részein (de nem a Canal Grandén) közlekedő, a F.te Novét is érintő, majd a Lidóra érkező járatok,
N: éjszaka közlekedik a Piazzale Roma - Canal Grande - Szt. Márk tér - Lido útvonalon.
Vaporetto (vízibusz) árak (2018):
75 perc (átszállás engedélyezett, de visszaút nem): 7,50 EUR
1 nap (az első érvényesítéstől számított 24 óráig érvényes): 20 EUR

Egyéb költségek:

- Választható ülőhely: 2.500,- Ft/fő

- Biztosítás: 900,- Ft/fő

- Adminisztrációs díj: 1.500,- Ft/fő

Az autóbuszon kötelezően fizetendő: 35 €/fő (városbelépő, hajójegy (Szent Márk térig) és egyéb járulékos költségek)
A részvételi díj a múzeumi belépőket nem tartalmazza. A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!The Fine Print

Valid until: December 31., 2018

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2018. december 31 - január 01. 

Indulás: 6:00 Órakor, találkozás 5:30 órától a Blaha Lujza téren

A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256

weboldal: www.kalandozastravel.hu

email cím: kalandozas@t-online.hu

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Kft.
Company
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Website
Phone
Address
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére