Mai­Kupon

Kategóriák

Kvarner-öböl gyöngyszeme – non stop fürdőzés, kirándulás Baskára kedvező áron 1 fő részére 15 990 Ft helyett, csak 9 990 Ft-ért! Limitált darabszám! Most fizetendő: 1 500 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Tarts velünk egy rövid nyaralásra, hétvégére, a horvátországi Kvarner-öböl gyöngyszemére, a Krk-szigeten fekvő fenséges strandra, Baskára!Program:
Indulás 2015. július 10-én (pénteken) 23:00-kor Budapest - Hősök tere – Műcsarnok oldalában lévő parkolóból. Egyéb felszállóhelyek: Siófok (Tesco parkoló) – kb. 00:30 (csörgünk előtte)
Felszállási lehetőség Szegeden is + 3 000 Ft. felárral.

Éjszaka folyamatos utazás, pihenőkkel. Érkezés a szombat reggeli órákban.

Külön élmény a szigetre való átjutás. A Krk-szigetre vezető Tito híd páratlan élményt nyújt, csodálatos kilátással. Amikor elérjük a sziget legmagasabb pontját (Obzova 570 m) és elkezdjük a hágón a leereszkedést, egyszer csak egy lélegzetelállító látványú völgy tárul a szemünk elé. Baška, a két kilométer hosszú, aprókavicsos strandjával, a völgy végén fészkelte be magát.

Baska az egyik leggyönyörűbb úticél Krk szigetén. A város egy nyugodt kis völgyben terül el, szőlőültetvényekkel, olíva bokrokkal, és virágzó rekettyével körülvéve, a háttérben a festői szépségű Velebit hegység és Prvić szigetecskéje látható, amely úgy tűnik, mintha védelmezné az 1800 méter hosszú partot, melyet joggal neveznek az Adriai-tenger egyik gyöngyszemének.

A Baskába látogatók élvezhetik a régi városrész által nyújtott rengeteg turistalátványosságot. Mint minden jellegzetes dalmát település, Baska is megőrizte jellegzetes mediterrán hangulatát szűk utcácskáival, házaival, melyek szorosan egymás mellé épültek. A baskai nyári teraszokon különféle szórakoztató programok várják. A mediterrán város autentikus atmoszférája, körbevéve a kristálykék tengerrel, a szigetekkel és a mediterrán növényzettel, Baskát ideális nyaralási helyszínné teszi.

Sekély víze miatt különösen alkalmas gyermekek és úszni nem tudók számára is. 1999-ben elnyerte a kiváló minőségű európai strandok kék zászlaját.
Az egész napot a szabad strandon töltjük, napozással, fürdőzéssel, vízi sportolással, de kikapcsolódásként, akinek kedve van meglátogathatja a település ódon belvárosát, vagy múlathatja az időt egy-egy hangulatos étterem vagy koktélbár teraszán is.

Ha már kellően lebarnultunk és feltöltődtünk a tenger látványával, hazaindulás előtt még egy kellemes nyárestét tölthetünk el Baskán, szép nyári szombatunkat megkoronázva. Sétálhatunk a város középkori hangulatú utcáin, a kikötőben megcsodálhatjuk a mai modern vitorlásokat és jachtokat, esetleg egy ízletes helyi vacsorával búcsúzhatunk el a szigettől.

Hazaindulás kb. 22:00-kor, visszaérkezés a reggeli órákban.

Éppen ezért Baškát minden olyan utasunknak ajánljuk - legyen az kisgyermekes család, sportkedvelő baráti társaság, szórakozni vágyó emberek -, akik nyári hétvégéjüket, szabadidejüket színvonalas, de mégis eredeti hangulatú helyen szeretnék eltölteni.

Ár tartalmazza: utazást busszal, csoportvezetőt (idegenvezető nincs, mert szabadprogram van), adót, Áfát.
Tudnivalók: A kényelmes utazás érdekében javaslunk nyakpárnát és kistakarót a buszra hozni, melyet a buszban lehet hagyni napközben. Javaslunk még egy kistáskát hozni, amiben a szükséges strandfelszerelés van összekészítve, mert a buszba a sofőrök pihenőideje miatt napközben nincs lehetőség a visszajárkálásra.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. július 9-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Most fizetendő: 1 500 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!
Fontos: Utazás feltétele, hogy a kupon leütése után 3 napon belül a regisztráció céljából vegyék fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: laspalmerastravel@gmail.com (Szükséges elküldeni: kupon kódok, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám)
A vásárló a kupon leütésével egyidejűleg elfogadja a Las Palmeras Travel utazási szabályait, általános szerződési feltételeit: http://www.laspalmeraskft.com/utazas-szabalyai/
Felszállási lehetőség Szegeden is + 3 000 Ft. felárral.

Engedély szám: U-001630

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.MaiKupon Expressz! – Limitált darabszám: A megrendelést követően 72 órát várunk a pénz beérkezésére. Ha ez idő alatt nem érkezik be a befizetett összeg, akkor a megrendelést érvénytelenítjük!
Szolgáltató
Las Palmeras Tours
Cég
Las Palmeras Tours Kft.
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére