Mai­Kupon

L’art pour L’art Társulat- Best Uff című előadása szeptember 26-án 16:00 órakor a budai Tárogató Színpadon. Jegyek 4.000 Ft helyett 2.200 Ft-ért vásárolhatók.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Azokat a jelenetek és dalokat viszik színpadra, amelyek a kreatív L’art pour l’art-műhely több mint két évtizedes televíziós és színpadi munkájából kimagaslanak sikerességük révén, és amelyek a magyar abszurd klasszikusainak tekinthetők.

Az ország minden szegletében foglalkozástól és kortól függetlenül, munkahelyeken és otthonokban számtalan humort értő és szerető ember használja az örökzöld L’art pour l’art szlogeneket, kifejezéseket és poénokat.E hórihorgas életműből válogatott a Nagy Négyes: Dolák-Saly Róbert, Laár András, Pethő Zsolt és Szászi Móni.

A Besenyő család tagjain kívül szerepel a műsorban a Költő, Naftalin Ernő, de lesz még Best of diavetítés, zene és sok-sok meglepetés is.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. szeptember 26-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az előadás időpontja: 2021. szeptember 26. 16:00 óra.

A  kuponokat kinyomtatva vidd magaddal, a kuponokat a jegypénztárban lehet beváltani jegyekre, ami egy órával az előadás megkezdése előtt nyit!

Helyszín: Tárogató Színpad (volt IBS Színpad), 1021 Budapest Tárogató út 2-4.

A Maikuponos vásárlóknak le van foglalva a hely.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Borbáth András ev.
Cég
Borbáth András Egyéni Vállalkozó
Szolgáltatás helye
1021 Budapest, Tárogató út 2-4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére