Mai­Kupon

Lábfájdalom - érszűkület? Az MDC Medical Center a szív és érrendszeri betegségek specialistája. Érszűkület vizsgálat kedvező áron most 65 000 Ft helyett 33 000 Ft-ért! Most fizetendő: 6 700 Ft!

Érszűkület vizsgálat, MDC Medical Center - Egészség kupon
Eredeti ár:65 000 FtElőlegben fizetendő:6 700 FtTeljes ár:33 000 Ft49% kedvezmény
2021. június 16.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Az MDC Medical Center a szív és érrendszeri betegségek specialistája.
A betegek egészségügyi ellátásában kiemelt jelentőségű, hogy minél hamarabb megfelelő diagnózist lehessen felállitani, annak érdekében, hogy a betegek kezelése mihamarabb megkezdődhessen. A kardiovaszkuláris prevenció lényege, hogy minél egyszerűbb módszerekkel, minél hatékonyabban, minél koraibb időpontban lehessen felismerni egy betegséget.Az érelmeszesedés az alsó végtagon jelentősen befolyásolja a betegek életminőségét.

Az alsóvégtagi perifériás érszűkület tünetei a terhelésre jelentkező alsóvégtagi fájdalom. Az izmok fájnak séta közben, és a fájdalom hamarabb alakul ki, valamint súlyosabbá válik, ha a beteg gyorsabban vagy emelkedőn felfelé gyalogol.

A fájdalom leggyakrabban a lábikrában jelentkezik, de felléphet a lábszárban, a combokon és a csípőben is, a szűkület elhelyezkedésétől függően. A betegség gyakran minden tünet nélkül jelentkezik, de gyakori atípusos panaszok esetében. Ezért fontos, hogy azon betegségek esetén, amikor az érszűkület előfordulása gyakoribb, évente történjen angiológiai vizsgálat. Ilyen kórkép a cukorbetegség, a magas vérnyomás. Gyakoribb dohányosoknál. Javasolt a vizsgálat elvégzése bizonytalan lábfájdalmak esetében.

A szakmai ajánlás szerint 65 éven felülieknek, cukorbetegeknek 2 évente javasolt vizsgálat. Jellegzetes panaszok esetén a betegség gyakran már egyszerű vizsgálattal, vagyis az alsóvégtagi erek tapintásával és meghallgatásával is megállapítható. A diagnózis alapja egy egyszerű műszeres vizsgálat, az ún. boka/kar index mérése, mely tünetmentes esetben is alkalmas az érszűkület megállapítására.

A doppler vizsgálat nem csak az alsóvégtagi érszűkület igazolására, hanem a szív és érrendszeri betegek kockázat felmérésére is alkalmas.
Az MDC KARDIOPONT programot indít:
- angiológiai alapvizsgálat
- rizikó felmérés:
    o koleszterin
    o vércukor
- doppler vizsgálat a boka/kar index felmérésére
- nyaki főütőér duplex vizsgálat
- 12 csatornás EKG
- terápiás javaslat

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: Érszűkület vizsgálat, kedvező áron 65 000 Ft helyett 33 000 Ft! Ebből most fizetendő: 6 700 Ft! A fennmaradó összeget a helyszínen szükséges fizetni!

Rendelési idő: kedd- szerda- csütörtök délután
A vizsgálatot belgyógyász- angiológus főorvosok végzik.
Viszgálat mellé egy 6%-os kedvezményt adunk egy újabb vizsgálathoz, amelyet bárki fehasználhat.

BEJELENTKEZÉS Hétköznapokon 8:00-17:00 óra között a +36 30 884 0511 telefonon, és idopont@kardiopont.hu emailen. A 10 számjegyű Maikupon kuponkódod megadása szükséges.
A helyszínen kérjük, add át a KINYOMTATOTT, 10 számjegyű Maikupon kuponkódodat tartalmazó kupont.

Az MDC Kardiopont Klinika Budapest IV. Baross u. 99. szám alatt található, jól megközelíthető tömegközlekedéssel (Újpest metrómegállótól induló "30"-as busz közvetlenül a Klinika előtt áll meg), és gépjárművel is (a belvárostól 15 perc). 25 gépkocsi tud parkolni az intézmény parkolójában.
Cím: 1047 Budapest, Baross u. 99.
A kezelést az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 48 órával a kezdés előtt mondhatod le! (ellenkező esetben a kupont felhasználtnak tekintik).

A kupont egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az Egészségpénztárakkal.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
MDC Clinic Egészségügyi és Diagnosztikai Központ
Cég
MDC Clinic Kft
Weboldal
Szolgáltatás helye
1047 Budapest, Baross u. 99.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére