Mai­Kupon

Laboratóriumi tumormarker szűrőcsomag Férfiak részére a MyDoctor Egészségközpontban kedvezményesen 30.000 Ft-ért! Most fizetendő 5.700 Ft!

Tumormarker szűrőcsomag Férfiaknak - Egészség kupon
Eredeti ár:48 000 FtElőlegben fizetendő:5 700 FtTeljes ár:30 000 Ft38% kedvezmény
2023. december 13.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Most egy olyan komplex férfiaknak szóló laboratóriumi tumormarker szűrőcsomagot vásárolhatsz meg, amely a leggyakoribb daganatos megbetegedéseket hivatott megelőzni.Daganatos megbetegedésekkel kapcsolatos szűrővizsgálati csomag. Családban előforduló daganatos megbetegedések esetén javasolt szűrővizsgálati csomag, illetve olyan tünetek, panaszok esetén, ahol felmerülhet daganatos megbetegedés.

A csomag a következő vizsgálatokat tartalmazza: 

  • CEA (emlő, tüdő, tápcsatorna állapotáról információt adó tumormarker; pl. bélrendszer, hörgő egyes daganatai), 
  • AFP (pl. májrák, heretumor, embrionális daganat), 
  • CA19-9 (tápcsatorna állapotáról információt adó tumormarker), 
  • PSA, szabad PSA (prosztatadaganatok). 

A tumormarker vizsgálatok sok szövetsérüléssel vagy gyulladással járó kórkép esetében is kismértékű pozitivitást jelezhetnek, illetve nem minden tumor egyforma mértékben termeli a tőle elvárható tumormarker típust.

Minden esetben javasolt képalkotó diagnosztikával együttesen elvégeztetni a labordiagnosztikát, és az önvizsgálat is segíti a betegségek időben történő felismerését, végzetessé fordulásuk megakadályozását. Mindezekkel együtt természetesen az orvosi fizikális vizsgálat révén nyugodhatunk meg az állapotunkat illetően.

Az elsősorban férfiakat érintő daganattípusok:

A tüdőrák a férfiak esetében listavezető a daganatos megbetegedések között, bár mindkét nem esetében halálozási listavezető. A sorban a vastag- és végbélrák következik, amit az Eurostat kimutatásai szerint a prosztata-, hasnyálmirigy-, és májrák követ, majd a gyomor daganatos megbetegedése. A bőr rosszindulatú elváltozásai is jellemzőek (pl. melanoma). A here-, hólyag- vagy hímvessző-, prosztatadaganat esetében sem árt az óvatosság, mert ezek a területek sajnos sok esetben már csak későn kerülnek fókuszba.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: Férfiaknak szóló laboratóriumi tumormarker szűrőcsomag a MyDoctor Egészségközpontban!

Az ajánlatot csak a 5.700 Ft előleg kifizetésével lehet megvásárolni. A fennmaradó 24.300 Ft-ot a szolgáltatónál kell fizetni! 

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük! A helyszínre a már kinyomtatott kuponnal kell érkezni és át kell adni!

A beváltáshoz előzetes időpont egyeztetés szükséges a +36202643707 telefonszámon.

A vérvétel és adminisztráció kb. 15 percet vesz igénybe.

A kupont egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen tudnak majd olyan számlát kiállítani, amely elszámolható az Egészségpénztáraddal.

Időpontot módosítani vagy lemondani legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 24 órával tudsz, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. Kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezz!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére