Mai­Kupon

Laboratóriumi tumormarker szűrőcsomag Nők részére a MyDoctor Egészségközpontban a leggyakoribb ráktípusok kiszűrésére kedvezményesen 32.000 Ft-ért! Most fizetendő 6.100 Ft!

Tumormarker szűrőcsomag nőknek - Egészség kupon
Eredeti ár:50 000 FtElőlegben fizetendő:6 100 FtTeljes ár:32 000 Ft36% kedvezmény
2023. december 8.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Most egy olyan komplex nőknek szóló laboratóriumi tumormarker szűrőcsomagot vásárolhatsz meg, amely a leggyakoribb daganatos megbetegedéseket hivatott megelőzni.Daganatos megbetegedésekkel kapcsolatos szűrővizsgálati csomag. Családban előforduló daganatos megbetegedések esetén javasolt szűrővizsgálati csomag, illetve olyan tünetek, panaszok esetén, ahol felmerülhet daganatos megbetegedés.

A csomag a következő vizsgálatokat tartalmazza: 

  • CEA: vastagbél, végbél, gyomor, máj, hasnyálmirigy, tüdő, emlő, petefészek
  • AFP: máj, petefészek
  • CA15-3: emlő
  • CA19-9: hasnyálmirigy
  • CA 125- II.: petefészek, endometrium, hasnyálmirigy, máj

A tumormarker vizsgálatok sok szövetsérüléssel vagy gyulladással járó kórkép esetében is kismértékű pozitivitást jelezhetnek, illetve nem minden tumor egyforma mértékben termeli a tőle elvárható tumormarker típust.

Minden esetben javasolt képalkotó diagnosztikával együttesen elvégeztetni a labordiagnosztikát, és az önvizsgálat is segíti a betegségek időben történő felismerését, végzetessé fordulásuk megakadályozását. Mindezekkel együtt természetesen az orvosi fizikális vizsgálat révén nyugodhatunk meg az állapotunkat illetően.

A nőket érintő daganattípusok:

  • Melanoma, és a bőr egyéb rosszindulatú daganatai
  • Mellrák
  • Tüdő- és vastagbélrák 
  • A méh és a petefészek daganatai

A legtöbb ráktípusra igaz, hogy kezelése annál hatékonyabb, minél korábban felismerik: statisztikák szerint az idejében felfedezett betegség esetén nagyjából 80 százalékos a túlélési esély. Az ajánlatunk által felölelt vizsgálatcsomaggal többek között ezeket a daganatos megbetegedéseket előzhetjük meg, így egy minden szempontból életmentő vizsgálatösszeállításról van szó.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: Laboratóriumi tumormarker szűrőcsomag Nőknek, a leggyakoribb ráktípusok kiszűrésére a MyDoctor Egészségközpontban!

Az ajánlatot csak a 6.100 Ft előleg kifizetésével lehet megvásárolni. A fennmaradó 25.900 Ft-ot a szolgáltatónál kell fizetni! 

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük! A helyszínre a már kinyomtatott kuponnal kell érkezni és át kell adni!

A beváltáshoz előzetes időpont egyeztetés szükséges a +36202643707 telefonszámon.

A vérvétel és adminisztráció kb. 15 percet vesz igénybe.

A kupont egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen tudnak majd olyan számlát kiállítani, amely elszámolható az Egészségpénztáraddal.

Időpontot módosítani vagy lemondani legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 24 órával tudsz, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. Kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezz!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére