Mai­Kupon

Lakásvásárlás előtt állsz? Szeretnéd átrendezni, felújítani lakásod? Jelentkezz a hobbi lakberendező hétvégi tanfolyamra! A tanfolyam 2019 őszén a Modesign elismert szakembereivel indul,1 főnek 23.900 Ft-ért, melyből most fizetendő 5.900 Ft

Hobbi lakberendező hétvégi tanfolyam 1 főnek - Oktatás kupon
Eredeti ár:36 000 FtElőlegben fizetendő:5 900 FtTeljes ár:23 900 Ft34% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Érdekel a lakberendezés és szeretnéd kipróbálni benne magadat?  Új lakásba költöztél és elakadtál a berendezésnél, vagy éppen a meglévőt akarnád új köntösbe öltöztetni? Ahelyett, hogy másra bíznád, szeretnéd Te magad megtervezni álmaid otthonát? A Modesign Hobbi lakberendező tanfolyama minderre lehetőséget kínál. 

Molnár Eszter, a Modesign alapítója, lakberendező, kultúrantropológus, a Nők Lapja Café lakberendező tanácsadó szakértője. Évtizedes tapasztalataira alapítva dolgozta ki, és oktatja a lakberendezési kurzusok tananyagát! 

Használd ki a lehetőséget, hogy most kuponunkkal 34% kedvezménnyel valósíthatod meg elképzeléseidet, hívd segítségül a profikat és less el mindent a lakberendezésről!A  Modesign, Hobbi lakberendező tanfolyamával elsajátíthatod a  lakberendezés fortélyait. Interaktív órákon vehetsz részt, ahol elismert szakemberek vezetésével, izgalmas feladatokkal foglalkozhatsz, még akkor is, ha rajzból sohasem jeleskedtél.A tanfolyam során ismereteket szerezhetsz a lakások térszervezéséről, a színek szimbolikájáról, a fényelosztás alapelveiről, az anyagok és stílusok praktikus használatáról, a textilek elhelyezéséről (szőnyeg, tapéta, kárpit, árnyékoló ötletek), a fürdőszoba burkolatok kialakításáról, tároló helyek létrehozásának megoldásairól (fa, gipszkarton, lépcső), a lakás dekorációjának funkcionális kialakításáról.


Az elméleti ismereteken túl, amelyről egy összefoglaló anyagot is kapsz, konkrét gyakorlati ötletekkel is gazdagodhatsz a szakszerű, költségkímélő építkezéshez, felújításhoz. A tanultakban való elmélyülést házi feladatok, az interaktív órákon kreatív, gondolkodtató feladatok segítik. 

A  Modesign, Hobbi lakberendező tanfolyamának célja, hogy a kurzus elvégzése után - ízlésednek és egyéniségednek megfelelően – hasznosítsd a tanultakat otthonod kényelmes, praktikus, esztétikus és harmonikus kialakításában.

A közelgő Karácsonyi ünnepekre való tekintettel ajándékkártyát is tudunk adni minden befizetőnek (ha ezt emailen kérik és elküldik a befizetési bizonylatot a 18.000 forintról).

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. november 23-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Hobbi lakberendező hétvégi tanfolyam 2019. őszén és 2020. telén a Modesign elismert szakembereivel 36.000 Ft helyett 23.900 Ft-ért, melyből most fizetendő 5.900 Ft, a fennmaradó 18.000 Ft-ot a szolgáltatónak kell fizetni.

A Karácsonyi ünnepekre való tekintettel ajándékkártyát is tudunk adni minden befizetőnek (ha ezt emailen kérik és elküldik a befizetési bizonylatot a 18.000 forintról).

FONTOS! A kupon megvétele után jelentkezni kell az oldalon történő regisztrációval,  a regisztrációkor be kell írni, a  kupon kódját. (a megjegyzés rovatba vidd fel a kuponod számát.)A tanfolyam kezdete előtt legkésőbb 15 nappal be kell érkeznie a fennmaradó 18.000 Ft-nak. 

http://www.lakberendezotanfolyam.hu/_2_kurzusok.html#hetvege

Választható időpontok:

- 2019. október 19-20. Max. 15 hely

- 2019. november 23-24. Ez az időpont elmarad! helyette
 
- 2020. január 25-26.

- 2020. február 29 és márc. 1.

A két napos, hobbi hétvégi lakberendezési tanfolyam reggel 10:00 és délután 16:30 között lesz.

A kurzus létszáma korlátozott, a résztvevőket a jelentkezés sorrendjében regisztrálják!

A kurzus tematikáját ITT olvashatod!

Információ: 06-20-343-2440

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Molnár Eszter
Cég
NekedTerem Mo.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1021 Budapest, Tárogató út 2-4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére