Mai­Kupon

Lakj jól a Belfritben! Egyszemélyes tál (3 db mexikói tekercs+4 db sajtgolyó+saláta) + kis krumpli + mogyorókrémes gombóc most féláron, csak 1.130 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ízleld meg a Belga gyorsétterem lánc finomságait! Válassz egy Belfritet és ugorj be ezzel a kuponnal! Garantáltan jóllakottan távozol! Ismered a Belfrit sült krumpliját?

Még nem? Feltétlenül meg kell kóstolnod!

Már jártál ott? Akkor neked nem kell magyaráznunk, miért kell megvenned ezt a kupont. Neked a sós vagy a fűszeres krumpli a kedvenced?

 

A kupon tartalma:

Egyszemélyes tál

  • 3 db mexikói tekercs
  • 4 db sajtgolyó
  • saláta

+ kis krumpli

+ 1 adag (8 db) mogyorókrémes gombóc

 

BelFrit - Taste Belgium's Finest

Friss, kitűnő minőségű belga krumpli, ez a BelFrit szíve-lelke. Célunk, az egész világgal megismertetni Belgium legjavát, a BelFrit gyorsan és frissen készülő, minőségi ételeivel, amely kitűnő és felpezsdítő alternatívája napjaink gyorséttermi ételeinek.

Friss, rendelésre készülő ételeink szívmelengető adagokkal kényeztetnek, így igazán jól lakva távozhatsz tőlünk és a pénztárcád is kíméljük.

Gyere és kóstold meg Belgium legjavát!

 

A belga sült krumpli nagyszerű történelme:

Franciaországban Pommes Frites, az Egyesült Királyságban Chips, az USA-ban French Fries, Belgiumban Frites, hazánkban sült krumpli – mindegy hogyan hívjuk, mindenki egyet ért alatta... a  tökéletes sült krumplit, amelynek varázsa egyszerűségében rejlik: tűzforró, enyhén sós és ínycsiklandóan ízletes.

A sült krumpli eredete homályba vész. A belgák úgy tartják, hogy a krumpli sütés hagyománya tőlük származik. Az első világháború alatt a belga hadseregben a francia volt a hivatalos nyelv és innen ered a French fries -azaz francia sült- elnevezés. De történelmi emlékek szerint Belgiumban már az 1830-as években megjelentek az első krumplisütő bódék, így vált hamar nemzeti ételükké a sült krumpli.

Hogy mi az igazság? Ki tudja? Egy dologban azonban egyetérthetünk: bárki is találta fel a sült krumplit, a belgák tökéletesítették azt! 

Friss, nem mirelit burgonyából sütött hasábok, tengeri sóval vagy különleges Cajun fűszerkeverékkel ízesítve.....

BelFrit célja, hogy tisztelegjen ezen évszázados sütési hagyomány előtt, különleges húsokkal teljessé téve az ízélményt és olyan édességeket, tegyen elérhetővé, mint a belga gofri. Így bizton állíthatjuk: a BelFrit Belgium legjavát tálalja elénk.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

A kuponok az alábbi éttermekben válthatók be: BelFrit Pólus Center, BelFrit Köki Terminál, BelFrit Campona, BelFrit Corvin Átrium, BelFrit WestEnd, BelFrit Auchan Budaörs

 

A kupon megvásárlásakor meg kell adnod, melyik BelFritben fogod beváltani. A kupont csak az előre megadott helyen tudod beváltani!


Kupon beváltási határideje: 2013.03.04-2012.03.29

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
BelFrit - Taste Belgium's Finest
Cég
BELFRIT Master Hungary Kft.
Weboldal
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére