Mai­Kupon

Látni és látszani! - Életet menthet! Előzze meg a tragédiát! Egyszerűen felszerelhető babakocsi helyzetjelző lámpa, babakocsi világítás 2490 Ft helyett 1490 Ft-ért a HobbyRendelés Webáruháztól.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Előzze meg a tragédiát! Nagyszerű, ötletes megoldás a babakocsi kivilágítása este, vagy egyéb, korlátozott látási viszonyok között. 

Egyszerűen felszerelhető babakocsi helyzetjelző lámpababakocsi világítás. Szürkületben, este, ködben, esőben azonnal bekapcsol. babakocsi lámpa használatával a villogó fény akár 600 méterről messziről is feltűnik, így sokkal biztonságosabb az utcán való átkelés, illetve az egyszerű közlekedés is. A szilikon lámpa esőálló, használata, felszerelése olyan egyszerű, hogy egy kismamának sem okoz gondot. Használata akár életet is menthet!

  Látni és látszani! - Életet menthet!Egyszerűen felszerelhető babakocsi helyzetjelző lámpa, babakocsi világítás. Szürkületben, este, ködben, esőben azonnal kapcsold be és már 600 m-ről láthatóvá válik a babakocsi. Három állasba kapcsolható LED lámpa, esőálló szilikon foglalatban. 

 

Előzze meg a tragédiát!


Nagyszerű, ötletes megoldás a babakocsi kivilágítása este, vagy egyéb, korlátozott látási viszonyok között. A babakocsi lámpa használatával a villogó fény akár 600m messziről is feltűnik, így sokkal biztonságosabb az utcán való átkelés, illetve az egyszerű közlekedés is. A szilikon lámpa esőálló, használata, felszerelése olyan egyszerű, hogy egy kismamának sem okoz gondot. Használata akár életet is menthet!


 


Babakocsival közlekedve a városban az egyik legnagyobb probléma, hogy szürkületben, vagy este sajnos szinte láthatatlan maradsz kivilágítatlanul. Csak és kizárólag a közvilágításra tudsz hagyatkozni, ami sokszor édes-kevés. Ezzel a könnyen felszerelhető lámpakészlettel a babakocsi azonnal látszani fog, akár 600 m távolságból is észre vesznek, így biztonságosabb lesz az utcán átkelni, illetve egyáltalán csak közlekedni is. A készlet két darab fehéren világító, esőálló LED lámpát tartalmaz.

A lámpa teste szilikon gumiból készült, így a készletben található műanyag kampó segítségével rátekerhető a babakocsi vázának bármelyik pontjára. Nem kell hozzá szakértelem, nincs szükség szerszámokra, egy kismama is elboldogul vele egyedül!


 A figyelmeztető fény igen erőteljes, amit a beépített, 2 db erős POWER LED biztosít. A lámpatest puha szilikonházán keresztül lehet kapcsolgatni, normál kereskedelmi forgalomban kapható gombelemmel működik. A legfeltűnőbb a villogó fény, úgyhogy ezt az üzemmódot ajánljuk! A lámpát a babakocsi elejére, a vázra kell felszerelni úgy, hogy a LED-ek lefelé-kifelé nézzenek és a fényük ne zavarja a gyermeket!Már szürkületben, esőben, ködös időben, vagyis korlátozott látási viszonyok esetén is érdemes bekapcsolni, ugyanis azonnal megnöveli a baba biztonságát, ha már messziről láthatóvá tesszük!


Ez az egyszerű és olcsó eszköz akár életet is menthet! 

 

Jellemzői:


  • Használata egyszerű, könnyen felszerelhető
  • Univerzális, minden babakocsin használható típustól, gyártótól függetlenül
  • 2 db helyzetjelző villogó egy készletben
  • Elem: 2db CR2032 gombelem (tartozék)
  • 2-2 db Power LED lámpánként, élettartamuk kb. 80,000 üzemóra
  • Esőálló szilikon ház
  • A puha lámpatesten keresztül kapcsolható üzemmódok: 1) lassú villogás 2) gyors villogás 3) folyamatos világítás

 

Egyéb felhasználási célra is tökéletes:


  • hátizsákra, iskola táskára, válltáskára
  • gyerekbiciklire, triciklire, rollerre, lábbal hajtós motorra
  • gyerekkabátra, övre, övbújtatóra, kantáros nadrágra, sapkára, stb.

 A készlet 2 db lámpát tartalmaz a működéshez szükséges elemekkel.


Reklámvideó a termékről:  

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!


A termék átvétele:


A készletet a http://hobbyrendeles.hu/termek.2132.babakocsi_vilagitas linkre kattintva "személyes átvétel", vagy "előre utalás" móddal meg kell rendelni a weboldalon a kuponkód megadásával. A rendelések leadásának határideje: 2013. április 30 Személyesen a webáruház átvételi pontján lehet átvenni az áruház visszajelzését követően. Az akciós készlet mellé egyéb termék megrendelését is elfogadjuk, a kedvezmény azonban csak a Babakocsi világításra vonatkozik! A megjegyzés rovatban mindenképpen jelezd, hogy MaiKupon-os vásárlás és add meg a kapott kuponkódot is! A kód ismeretében, utólag, manuálisan állítjuk be a kedvezményes árat! A postázás megtörténtét követően az elmaradt kódok megadásával kapcsolatban utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni, utólagos jóváírás nem lehetséges! A kedvezmény mértéke készpénzre nem váltható! Egy vásárló több kupont is vásárolhat!

A kuponok az megadott határidőn túl nem használhatóak fel!


A postaköltség összesen: 450 Ft

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
HobbyRendeles
Cég
3D Profi Fotó Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1093 Budapest, Lónyay utca 41.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére