Mai­Kupon

🚌 Látnivalókban gazdag buszos egynapos kirándulás júliusban az osztrák Dunakanyarhoz! Wachau szépségei hajóról, Schallaburg vára és Sankt Pölten felkeresése 1 főnek 18.900 Ft helyett 15.500 Ft. Most fizetendő 1.970 Ft.

Egynapos kirándulás az osztrák Dunakanyarhoz 1 fő részére - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:18 900 FtElőlegben fizetendő:1970 FtTeljes ár:15 500 Ft18% kedvezmény
2021. június 14.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Egy különleges nyári kirándulásra invitáljuk vendégeinket a elbűvölő szépségű osztrák Dunakanyarhoz. Az UNESCO világörökség részét képező Wachaut először hajóról, majd autóbuszról is megcsodálhatjuk. Bejárunk egy várkastélyt, amely egy itáliai reneszánsz stílusú palota és a komor középkori várrom különleges keveréke. Hazafelé betérünk Ausztria legifjabb tartományi fővárosába. Tartson velünk erre a különleges útra, élvezze a táj lenyűgöző szépségét és a természet és az építészet csodáit! 

AZ UTAZÁS LEGÉRTÉKESEBB ELEMEI

 • A csoportot nagy helyismerettel rendelkező, művelt, segítőkész idegenvezetőnk kíséri,
 • az audiós eszköz segítségével hajózás és séta közben is kényelmesen, a megfelelő távolságot tartva hallgathatjuk idegenvezetőnket,
 • háromórás hajózás az elbűvölő szépségű UNESCO világörökség részét alkotó Wachau vidékén,
 • ebédelési lehetőség a hajózás közben
 • a reneszánsz Schallaburg várkastély és középkori várrom megtekintése vezetéssel
 • vezetett séta és szabadidő a tartományi főváros Sankt Pöltenben

Az utazás programja:

Ko­ra reg­gel elin­du­lunk au­tó­bus­­zunkkal Bu­da­pest­ről. Úti célunk az osztrák Dunakanyar, a Wachau vidéke, mely az UNESCO világörökségi listán szerepel. A Duna egyik legszebb szakasza, 30 kilométer hosszú völgyszoros a Duna mentén, Krems an der Donau és Melk városok között. A táj természeti környezete, települései, építészete (várak, kolostorok, templomok, lakóházak együttese) egyrészt a vidék középkori arculatát őrzi, másrészt az osztrák barokk építészet legszebb emlékeit vonultatja fel. A Wachau völgye szolgál az 1200 körül született felnémet hőseposz, a Nibelung-ének helyszínéül is.

Krems an der Dunau városka kikötőjében sétahajóra szállunk. Dunai sétahajóval elhajózunk a wachaui kultúrtáj nyugati kapujáig, Melk városig. Útközben Dürnstein, Weißenkirchen, Spitz, és Schönbühel mellett haladunk el a háromórás hajózás alatt, megcsodálva a festői dunai látképet. A hajó étteremében elkölthetjük ebédünket és elfogyaszthatunk egy italt, kávét is.

A kikötőtől autóbuszunkkal a Melktől csupán 5 km-re fekvő Schallaburg várkastélyhoz utazunk, mely a gyönyörű itáliai stílusú reneszánsz kastély és a komor középkori várrom érdekes keveréke. Első említése a 12. századból van, de a mai formáját a 16. század második felében nyerte el. A vár leglátványosabb része belső udvarának álomszép, kétszintes, árkádos terrakotta udvara. További lehetőség a családosok számára kialakított kalandjátszótér, melynek speciális attrakciója a 30 méter hosszú megmászható Schallaburg-Sárkány. A történelmi rózsakert a reneszánsz divatját idézi meg, ahol az évszázadok során kitenyészett rózsafák tucatjai virágoznak.

A nap további részében Ausztria legifjabb tartományi fővárosába, Sankt Pöltenbe látogatunk. Központja zegzugos utcáival igazi középkori város. Az óváros hangulatos tereit barokk és szecessziós épületek díszítik. A város jelképe, a 16. században épült, nyolcszögletű városháza, ami ügyesen ötvözi a reneszánsz, barokk és gótika stílus jegyei. Szép látnivaló a román stílusú Dóm, melyet Jakob Prandtauer, a melki apátság építője épített át barokk stílusban. A tartomány egyik legszebb épülete az 1707-ben megnyitott angolkisasszonyok intézete gyönyörű barokk homlokzatával. Rövid sétát tartunk a városközpontban, majd szabad időnk keretében lehetőségünk lesz leülni egy teraszra kávéra és süteményre.

A program végeztével hazautazunk Budapestre, ahova a késő esti órákban érkezünk meg.

A RÉSZVÉTELI DÍJ TARTALMAZZA:

 • az autóbuszos utazást újszerű és megbízható felsőkategóriás autóbusszal,
 • a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést,
 • parkolási díjakat,
 • a szervezés díját,
 • audiós eszközt fülhallgatóval. A szerződés aláírásával az utazók vállalják, az eszközök elvesztése vagy súlyos megrongálódása esetén, a 17.000 Ft-os kötbér megfizetését. 

KÖTELEZŐEN KÜLÖN FIZETENDŐ DÍJAK:

 • Ügyfél adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő

VÁLASZTHATÓAN KÜLÖN FIZETENDŐ DÍJAK:

- Az utazás időpontjára érvényes baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás megléte az utazás feltétele, amelyet irodánkban is megköthet: 600 Ft/fő, amely az irodának előzetesen fizetendő,
- Hajójegy (kb. 2 óra 55 perc): felnőtt és nyugdíjas: 27 €/fő, 10-15 éves korig: 14 €/fő, 9 éves korig ingyenes,
- Schallaburg, Várkastély (vezetéssel): 14 €/fő, 6-18 év között: 7 €/fő,

- Ebéd a hajón (palacsintatészta leves, Bécsi szelet sertéshúsból petrezselymes burgonyával és vörös áfonyával): 16 €/fő - minimum 20 fő jelentkezése esetén.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2021. július 31. (szombat

Most fizetendő 1.970 Ft, a fennmaradó 13.530 Ft-ot az utazást szervező  Utazási Iroda-nál kell fizetni.

A személyes ügyintézés határozatlan ideig szünetel, a szerződéskötés online úton történik, így kényelmesen otthonról intézheti a foglalással kapcsolatos teendőket,
Útjaink felől a info@pannoniatravel.hu e-mail címen és a +36 30 592 6107 telefonszámon is érdeklődhet hétfőtől péntekig 10:00-13:00 és 14:00-17:00 óra között.

A bejelentkezését és az adatok elküldését az info@pannoniatravel.hu e-mail címen vagy az alábbi linkre kattintva teheti meg: https://pannoniatravel.hu/

Budapesti felszállási lehetőségek:

 • 5:00 Nyugati tér (Nyugati Pályaudvar melletti parkoló)
 • 5:15 Batthyány tér (Batthyány tér 1-el szemközti villamospálya melletti buszöböl) - minimum 6 fő előzetes jelentkezése esetén tud a buszunk megállni

Vidéki felszállási lehetőségek:

 • Budaörsi pihenő, M1/M7 autópálya, MOL (volt Agip) benzinkút, 10 km
 • Tatai Remeteségi pihenő, M1 autópálya, Shell benzinkút, 64 km,
 • Győr, Arrabona pihenő, M1 autópálya, MOL benzinkút 119 km,
 • Mosonmagyaróvár, Mosoni pihenő, M1 autópálya, MOL benzinkút, 162 km,

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére