Mai­Kupon

Le a garbóval! Senkinek sem muszáj többé rejtegetnie a nyakát! Injekciós toka eltüntetés most bevezető áron 25.990 Ft helyett 10.500 Ft-ért, melyből most fizetendő 2.630 Ft.

Injekciós toka eltüntetés - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:25 990 FtElőlegben fizetendő:2 630 FtTeljes ár:10 500 Ft60% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A toka tulajdonképpen az áll alatt kialakult bőr- és zsírszövet-többlet. A korral csökken a bőr kollagén tartalma, kötőszöveteink meggyengülnek, a bőr meglazul, megereszkedik. A bőr petyhüdtebbé válása mellett helyi zsírlerakódás alakulhat ki az áll alatti területen, ami tovább ront képen, túlsúlyosság hatását keltve. Pedig a toka bármilyen testalkatnál előfordulhat, ha genetikai örökség okozza.  Nagyfokú fogyás esetén a bőrfelesleg okozhat esztétikai problémát, életkortól függetlenül. A toka legalább annyi férfi, mint nő számára jelent zavaró esztétikai és akár pszichés problémát.Több ok is állhat a toka kialakulásának hátterében – például a genetika, hízás vagy a bőr megereszkedése. Sokunk életét megkeseríti ez a makacs probléma, amit csak kisebb-nagyobb beavatkozás segítségével lehet eltüntetni.

Senkinek sem muszáj többé rejtegetnie a nyakát, mivel egyre korszerűbb és egyre hatékonyabb módszerekkel harcolhatunk makacs ellenségünkkel. Ha a tokát időben elkezdjük kezelni, akkor eredményesek az orvos-esztétikai kezelések, de ha elhanyagoljuk, egy bizonyos szint után már csak a sebészi beavatkozás segíthet. Az MD-MATRIX természetes zsírbontó enzimet tartalmaz, ami gyakorlatilag feloldja a zsírt, így az természetes úton, a nyirokrendszeren keresztül távozik. A kezelések 21-24 naponta történnek, a legtöbb esetben a változás a 3-4. kezelés után lesz szembeötlő. A kezelés időtartama 20-30 perc, a kezelt terület függvényében.

Ez a kezelés teljesen biztonságos, mivel a kollagén stimulációjával a bőrünk egyik legfontosabb alkotóelemét támogatjuk, segítjük a szervezet regenerációs folyamatait és a méregtelenítési, zsírolvasztási folyamatokat. Ezért az MD GUNA kezelés a legkíméletesebb módon segít a zsíreltüntetésben és bőröd rugalmasságának visszanyerésében.

A kezelés során a toka és az áll alatti területen kisebb szúrásokkal injekciózzák be a hatóanyagot. A szúrások száma és a felhasznált hatóanyag mennyisége az elbontandó zsír mennyiségétől függ.

A két kezelés között 6-8 hét várakozási idő szükséges. A Belkyra biztonságos, nincsenek hegek és nem kell kompresszióst állkötést sem viselni. Az eredmény tartós, hiszen a zsírsejtek végleg felszívódnak.

Az oldatok kizárólag természetes növényi és ásványi anyagokat tartalmaznak!

Előnyei:

- Természetes hatóanyagok,

- Mellékhatások nélküli hatékonyságot befolyásoló szer,

- Az emberi szervezet aktivizálásával javítja a helyreállítást,

- A szabad gyök védőgátjaként hat,

- Semmilyen esetben nem okoz allergiás reakciót,

- Ellensúlyozza a kötőszövet élettani öregedését.

A kupon tartalma: Injekciós toka eltüntetés, 1 alkalom

Aki a kezelést végzi: Egészségügyi végzettséggel rendelkező szakember végzi. Gyermek onkológiai intézetben dolgoztam, majd egy francia intézetben egy plasztikai sebész mellett tanultam és képeztem magam,  elvégeztem a cég által forgalmazott tanfolyamot is!

Vendég vélemény: Éva profi szakember bízd rá magad. Három nap múlva 5 cm ment le a hasamról. Féltem tőle, de pillanatok alatt Évi beszúrta a területekre az injekciót. Köszönöm Éva , már az önbizalmam is nagyobb! Csak ajánlani tudom mindenkinek. És elérhető áron dolgozik!Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. április 17-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához kizárólag telefonos bejelentkezés szükséges a 06/30/608-8228-as telefonszámon.

Most fizetendő 2.630 Ft, a fennmaradó 7.870 Ft-ot a helyszínen kell fizetni.

A kupon tartalma: Injekciós toka eltüntetés, 1 alkalom

A Szolgáltató kérése, hogy időpontért  akkor telefonáljanak ha megvették a kupont!

Új Cím: Zuglói Szépségklinika,  Csertő  Park  2. szám  alatt  várom Zuglóban. (utcai bejárat)

Közlekedés autóval  ingyenes  parkolás  az üzlet  előtt. Örs Vezér tértől   5 perc gyalog  a  Spárnál,  vagy a 82 számú trolival második megálló. Akadálymentesített bejárat!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Zuglói Szépségklinika E.É
Cég
Esztári Éva
Telefon
Szolgáltatás helye
1144 Budapest, Csertő Park 2.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére