Mai­Kupon

LED lámpás fogfehérítés 1 órában, fogkő eltávolítással most kedvező áron 25 000 Ft helyett 11 990 Ft-ért a Mammut Fogászatnál! Most fizetendő: 1 990 Ft!

LED lámpás fogfehérítés, fogkő eltávolítással - Egészség kupon
Eredeti ár:25 000 FtElőlegben fizetendő:1990 FtTeljes ár:11 990 Ft52% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A tökéletes és ápolt fogsor már az első találkozáskor azonnal feltűnik. Ehhez az is hozzátartozik, hogy fogaink csillogóan fehérek legyenek. Ma már könnyedén megoldható, hogy a kávé, tea, vörösbor és cigaretta okozta elszíneződéseket ne viseljük örökké fogainkon, ezzel rombolva az összképet.Az ajánlat tartalma:
LED lámpás fogfehérítés!
Fogkő eltávolítás
Legkorszerűbb módszer, évekig tartó eredménnyel!
Akár 5 árnyalatnyival világosabb fogak!
Nem roncsolja a fogzománcot, ez ma elismerten a létező leghatásosabb fogfehérítő eljárás!

Már kis hazánkban is elérhető ezen szolgáltatás, mely során a lágy szöveteket ínyvédő habbal fedik be, majd a fehérítendő területre speciális fogfehérítő zselét visznek fel, melyet LED lámpával megvilágítanak. Ezután az eredmény önmagáért beszél, a kezelések végén 3-5 árnyalatnyit változik a fogak színe. A LED lámpás fogfehérítés hatása 2-5 évig tart. Aktív dohányosoknál a hatás nem ilyen tartós, nekik 2-3 évente mindenképpen meg kell ismételniük a fogfehérítő kezelést.

A Mammut Fogászat ma Budapest legkorszerűbben felszerelt, legmodernebb fogászati klinikái. A rendelők exkluzív kiképzése a high-tech világát követi, felvonultatva a fogászatban elérhető Európai Uniós szabványoknak megfelelő, legkorszerűbb eszközöket, gépeket, technológiákat, mindezt barátságos, kellemes hangulatban. Koncepciójuk, hogy pácienseinknek a ma elérhető legmagasabb színvonalat elegáns környezetben biztosítsák. Hétfőtől péntekig 11:00 és 20:00 között telefonos egyeztetés alapján várjuk pácienseinket.

Fejenként maximum 10 kupon vásárolható 1 saját használatra, többi ajándékba
A kezelés időtartama kb. 60 perc (2 x 10 perc fogfehérítés + fogkőeltávolítás, amely egy alkalom alatt történik meg, egy darab kuponnal)
A kezelés nem ajánlott 18 éves kor alatt, terhesség ideje alatt és ha 1-5 fogakon pótlás, tömés, gyökérkezelt fog található.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: LED lámpás fogfehérítés, fogkő eltávolítással 25 000 Ft helyett 11 990 Ft-ért! Most fizetendő: 1 990 Ft!

A fennmaradó összeget készpénzben tudja a helyszínen kifizetni, kérjük pontos összeget hozzon magával!

A KINYOMTATOTT kupont kérjük vigyék el a kezelésre!

Az ajánlat tartalma:
- LED lámpás fogfehérítés
- Fogkő eltávolítás
Legkorszerűbb módszer, évekig tartó eredménnyel!
Akár 5 árnyalatnyival világosabb fogak!
Nem roncsolja a fogzománcot, ez ma elismerten a létező leghatásosabb fogfehérítő eljárás!

Az ajánlat felhasználható: 2021. augusztus 1- október 31. között, előzetes bejelentkezés alapján.

A járványhelyzet miatt, mindenképpen szükséges a telefonos bejelentkezés!

A kezelést követően a fogak érzékenysége, fájdalma érezhető 1-3 napig, de ez teljesen egyénfüggő. A mellékhatás nem mindenkinél jelentkezik.

Vásárláskor elfogadja a Mammut Fogászat belső szabályzatát ami az időpont módosításra és lemondásra vonatkozik!
Kupon felhasználása:
1. Bejelentkezés során a kupon kódot mindenképpen meg kell adni. A megbeszélt kezelés előtt 5 perccel érkezzenek, a kérdőív kitöltése végett!
2. Szeretnénk kedves Vendégeinket tájékoztatni, hogy a pontos érkezés nagyon fontos a kezeléseknél.
5-10 perces késés esetén nincs felár! 10 percen túli késés esetén nem végezzük el a kezelést, és új időpontot kell kérni a páciensnek
3. Új időpontot 2 000 Ft felár ellenében kérhet. 
4. Amennyiben a helyszínen lemondja a kezelést, mert a kupont nem olvasta el értelemszerűen (peroxidos kezelés, vagy 1 óra időtartamú a fogfehérítés, ultrahangos fogkő) a teljes árat ki kell fizetnie!
5. Zománcbetegségek csak a kezelést követően mutatkoznak! (Tetracycline, Hypoplasia, Amelogenesis imperfect, Fluorosis…)
Ha az alábbi betegségek fehérítést előzően is szemmel láthatóan vannak, a kezelést nem javasoljuk, saját felelősségre elvégezzük, befizetett összeg esetén nem áll módunkban az összeget visszafizetni, illetve a kezelés összege/kupon felszámításra kerül!
Kedves vásárlóink személyi igazolványát és taj kártyáját vigye magával, mert kérni fogják!
 
Amennyiben 48 órával az időpontot megelőzően mondja le/előtte egy nappal, minimum 2 000 Ft felárat számítunk fel a következő kezelés során! 
Amennyiben jelzés nélkül nem érkezik meg a kupon felhasználtnak minősül!
 
!Figyelem! A fogkőeltávolítás során előfordulhat, hogy a kezelőorvos, vagy dentálhigiénikus a megadott időintervallumon belül végezhet, ha nincsen annyi fogkő. Cigaretta és pipa elszíneződések nem szedhetőek le ultrahangos módszerrel, illetve a fognyaki kopásnál a sárga dentin nem összekeverendő a fogkő lerakódással!
Kedvezményes kezelés (fogkőeltávolítás) során a kedvezmény a 6 hónap és 1 éven belüli páciensekre vonatkozik. Így ha egy ülésben a fogkő eltávolítást a kolléga nem tudja elvégezni, fogfehérítésre új időpontot kell kérni 2 000 Ft felár ellenében!

Telefonos időpont egyeztetés: H-P-ig 12:00-16:00-ig lehetséges.
Nyitva tartás: H-P-ig 12:00-19:00-ig

Mammut II. Bevásárlóközpont 5. emelet
1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.
Tel: +36-70/615-0021

Mammut Fogászat Facebook

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Mammut Fogászat
Cég
RH Trade Euro Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére