Mai­Kupon

Legmodernebb technológiával gyártott komplett multifokális szemüveg, magas dioptriásoknak is kedvező áron 89 000 Ft helyett most 46 000 Ft-ért! Most fizetendő: 9 350 Ft! Szép kártya elfogadóhely! Garanciával!

Legmodernebb technológiával gyártott komplett multifokális szemüveg - Egészség kupon
Eredeti ár:89 000 FtElőlegben fizetendő:9 350 FtTeljes ár:46 000 Ft48% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az utcáról is bármikor betérhet üzletünkbe! Rugalmas nyitvatartással, széles választékkal, szaktudással és megbízható minőséggel várjuk Önt! Biztosak vagyunk abban, hogy közösen megtaláljuk az Ön igényeinek és pénztárcájának legmegfelelőbb szemüveget!

Ne csak nézz, láss mindig jól! A látás igazán fontos minden ember számára!A Smaragd Optika a multifokális szemüveggel lehetőséget biztosít a számodra, amellyel minden távolságra élesen elláthatsz, a távolitól az egészen közeli tárgyakig!

Fejfájás, fáradékonyság, sokszor ezek a tünetek jelentkeznek, ha a szemed nem kapja meg a megfelelő gondoskodást. A szem megterhelését most elkerülheted a megfelelő szemüveggel.

Ajánlatunkkal most egy komplett csomagban részesülsz, hiszen egy látáselleőrzéssel kezdődik. Ezt követi a lencse készítése, egy korszerű multifokális lencse, garantált a minőség, hiszen karc-és tükröződésmentesítő réteggel kapod. Közel 150 féle keret közül választhatsz, így nem csupán egy szemüveget kapsz, hanem az egyéniségedhez illő kiegészítőt is. Hiszen a szemüveged nemcsak egy napi kellék lesz, hanem egy divatos kiegészítője a mindennapoknak. Végül, de nem utolsó sorban még egy szemüvegtokkal és egy törlőkendővel is megajándékoznak. Így egy komplett csomagot kapsz, nemcsak egy szemüveget.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. december 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Most fizetendő: 9 350 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni! A helyszínre a már kinyomtatott kuponnal kell érkezni!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele:

-A kupont két üzletben is beválthatod, időpont egyeztetés szükséges, melyet megtehetsz bármelyik elérhetőségünkön, illetve a facebook oldalunkon az időpontfoglalás gombbal.

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/smaragdoptika/

A kupon tartalma
-1 pár standard vastagságú freeform technológiával gyártott és keménylakk bevonattal ellátott multifokális műanyag lencse /1,5 törésmutató/
- az alábbi dioptria tartományban -7,00 és +6,00 + /-3CYL
- látásellenőrzés
- választható szemüvegkeret /10.000 Ft-ig/ divatos műanyag és fém keretek
- munkadíj
- ajándék tok és törlőkendő
A legmodernebb freeform technológiával gyártott multifokális lencse, mely komfortos viselet, és a széli torzításoktól mentes látásélmény nyújt!

A kupon tartalma a felár ellenében az üzletben kiegészíthető:
- fényresőtétedéssel
- további vékonyítással
- kékfényszűrővel
- drágább szemüvegkeretre

Nyitva tartás:
cím: 1135 Bp., Lehel utca 46
telefonszám: +36-20/343-90-68
Hétfőtől - Csütörtökig 12:00-19:00
cím: 1138 Bp., Népfürdő utca 19/F
telefonszám: +36-20/318-72-75
Hétfőtől – Péntekig 12:00-19:00

Időpontfoglalás az alábbi linken, vagy bármelyik elérhetőségeinken
https://cal.idopontmester.hu/book/46269143
email: info@smaragdoptika.hu

Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával előtte lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Smaragd Optika
Cég
Smaragd Optika Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Népfürdő utca 19/F
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére