Mai­Kupon

Légy Te is Pin Up lány és bújj, akár Marilyn Monroe bőrébe 100 kép erejéig profi fotós előtt! Most 1 fő részére az 1 órás fotózás kedvező áron 19 990 Ft-ért! Most fizetendő: 4 000 Ft!

Pin Up lány fotózás, Gráf Ildikóval - Kényelmi szolgáltatások (pl. vasalás, sofőr szolgálat) kupon
Eredeti ár:29 900 FtElőlegben fizetendő:4 000 FtTeljes ár:19 990 Ft33% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ha neked is bejön a Pin Up stílus és szeretsz fotós előtt pózolni, esetleg szívesen bújnál Marilyn Monroe jelmezbe, akkor ez az ajánlat Neked szól! Csak vásárolj kupont és máris úgy érezheted magad, mint a híres szexszimbólum!

Profi fotós Gráf Ildikó készít rólad szuper retró képeket és az ajánlat előtt akár ki is sminkelnek, és a hajad is beállítják a fotókhoz.Platina szőke haj, fekete szépségpötty a száj felett, vörös ajkak, Marilyn Monroe, kendő a hajba, hullámos fürtök. Neked mi jut ezekről eszedbe? Hát a pin up stílus a 40-es, 50-es évek Amerikájából!

Napjainkban hódít a retró stílus a divatban is és a fotósok képeiken is sokszor figyelhetjük meg a retró jegyeket. Ha Neked is bejön ez az irányzat és régóta szeretted volna Pin up lányként megmutatni érzékiségedet, akkor csapj le erre az ajánlatra!


Mi is az a Pin up stílus?

A kifejezéssel a 40-es és az 50-es években elsősorban a szexis modelleket illették, akiknek a képeit a férfiak a falakra tűzték és innen ered az elnevezés is, hiszen a pin up angolul azt jelenti, feltűzni. Nem csoda, hogy rajongtak értük a férfiak hiszen ezekről a képekről sugárzott a magabiztosság, huncutság és az egészséges erotika. Ezeknek a nőknek a legfőbb jellemzői közé tartozik, hogy tisztában vannak adottságaikkal, tele vannak élettel és csábítással. Ilyen pin up lánynak számított többek között Marilyn Monroe, Betty Page vagy éppen Kim Novak

A legnőiesebb stílusnak mondhatjuk, ahol fontos, hogy csábító legyen a hölgyemény, de mégse mutasson meg mindent! A képeknek 50 százalék érzékiséget és 50 százalék ártatlanságot kell közvetítenie, így lehetsz csak igazi pin up lány!

Ha megtetszett a stílus és szívesen bújnál Marilyn Monroe fehér ruhájába, amiben igazi szexszimbólummá vált, akkor ne habozz! Lepd magadat vagy párodat az elkészült fotókkal!

A képek csak illusztrációk, de akár ilyen is lehet!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2022. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon tartalma: fotózás, smink, haj igazitás 1 fő részére 19 990 Ft-ért!

Most fizetendő: 4 000 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

A kuponnal egy Pin Up stílusú fotósorozat elkészítésén veszel részt.
A fotózás előtt akár ki is sminkelnek, és a hajad is beállítják a fotókhoz.
Gráf Ildikó profi fotóművész kamerája előtt mutathatod meg magad, ahogy szeretnéd!
A Pin Up elnevezést először a 40-es években használták és elsősorban a szexis modelleket illették ezzel a névvel, akiknek a képeit a férfiak a falakra tűzték és innen ered az elnevezés is.
Az ajánlat tartalmaz 6 féle beállítást.
Időtartama kb. 1 óra.
A műterem Pestszentlőrincen található.
Kb. 80-100 db nyers fotó készül.
6 fotót kiválaszthatsz totálretusálásra, mely az ajánlat része.
További fotók retusálása is kérhető felárért.
A fotós akár az összes nyers képet a saját adathordozódra másolja.

Előzetes időpont egyeztetés szükséges, ehhez hívd Gráf Ildikó fotóművészt a +36-30/519-8745 telefonszámon.
A lefoglalt időpont módosítása és lemondása az adott időpont előtt 72 óráig lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Gráf Fotósuli és Glamour Fotó Műhely
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1185 Budapest, Népes utca 25/B
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére