Mai­Kupon

Legyél Te minden férfi álma! - Orália tanfolyam nőknek. Hogyan teheted még boldogabbá férjedet, párodat, mi vezet a férfi boldogságához? Az online tanfolyam ára 16.980 Ft helyett 9.900 Ft.

TE LEHETSZ MINDEN FÉRFI ÁLMA! - Orália tanfolyam nőknek.
Biztos tisztában vagy vele, hogy a nemi élet a férfiak számára is nagyon fontos egy párkapcsolatban. Az együttlétek során sokat jelent a tapasztalat, viszont van egy nagyon fontos része, ami tanulható. Ez pedig a férfi kielégítése szájjal, azaz az orális szex.Most arra gondolsz, hogy jó-jó, de Te ezt már tudod. Ez igaz is, csak nem mindegy milyen szinten, és hogy mennyire teszed különlegessé ezt a párod számára. Az a jó hír, hogy az orális szex megtanulható, és mi meg is tudjuk tanítani a számtalan technikát, tippet és trükköt, amiket a tanfolyam elvégzése után eredményesen alkalmazhatsz.

Hidd el, hogy ez a fajta együttlét a férfiak számára sokkal nagyobb jelentőséggel bír, mint a nők számára! Mi összegyűjtöttünk minden tudnivalót, technikát, amit ha ismer egy nő, akkor ezzel örökre magához láncolhatja a párját, és a fellegekbe repítheti. Ne is hezitálj, mert most kedvezményes áron végezheted el tanfolyamunkat teljes diszkréció mellett, a weboldalunkon! 

TANFOLYAM TEMATIKÁJÁNAK ÁTTEKINTÉSE
Bevezetés
Mi az az orális szex?
Miért szeretik a férfiak?
Miért nem szerethetik a nők?
Hogyan kezeljük a férfi bizonytalanságait
Ismerkedjünk meg a pénisszel
Előkészületek a tökéletes orális szexhez
A száj megfelelő formázása
Alap technikák (2+1 db)
Összetettebb technikák (13 db)
A megfelelő szemkontaktus
Időtartam befolyásolása
Pozíciók (9 db)
Az orgazmus
Köpni vagy nyelni
A nyelés egészségügyi kérdései
Az ondó íze
Ondó nyelés színlelése
Mit tartalmaz az ondó
Higiéniai kérdések
Érdekességek, tippek

Az egyes fejezetek képekkel, ábrákkal és összesen 21 db rövid videóval vannak illusztrálva, így tökéletesen érthető és elsajátítható mindaz, amit itt az online tanfolyamunkon tanulsz.
A tanfolyam megkezdésével 10 napra elérhetővé válik számodra a teljes tananyag, így lesz időd arra is, hogy megtanuld, és átismételd a tudnivalókat!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. november 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon megvásárlása után a megkapott kuponkódot el kell küldeni a info@alomfeleseg.com e-mail címre. Kapsz egy utalványt, amit a szolgáltató weboldalán tudsz beváltani a tanfolyamra. A beváltás időpontjától számítva 10 napig tudsz belépni a tanfolyamhoz.

A kupont csak 18 éven felüli személy válthatja be!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Álomfeleség!
Cég
Hyperweb Informatikai Kft.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére