Mai­Kupon

Legyen tiszta a ruhád mosószer nélkül! Mossál kb. 1.000 alkalommal Profi mosógolyóval összesen 1.490 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Érzékeny a bőröd? Rengeteget költesz mosószerre? Itt a megoldás! Használd a Profi mosógolyót! Mosószer nélkül tisztítja ki ruháidat, így védve bőrödet és pénztárcádat!Mi a mosógolyó?
A mosógolyó segítségével mosószer nélkül moshat kb. 1000 alkalommal. Mosógolyó gyártmányok között is jelentős különbség van, válassza az eredetit!
Ez egy olyan termék, amely segítségével mosószer és öblítő nélkül moshat.


Mire jó a mosógolyó?

 • Tisztítás
 • Fehérítés
 • Antibakteriális funkció
 • Antisztatikus
 • Puha ruhák
 • Nem szennyezi a vizeket

 

Megakadályozza a visszamaradt mosószerek által okozott bőrproblémákat. Gátolja a színek klór által okozott oxidációját és kifakulását, a szövet megtartja rugalmasságát.
Az erőteljes antibiotikus hatása eltávolítja a penészt és a kórokozó baktériumokat, amelyek a kellemetlen szagokért felelősek.
Nem szükséges fehérítő, textilöblítő vagy más adalékanyag használata.
Gyermekek, nők és érzékeny bőrűek számára ajánlott mosógolyót használni. Gazdaságos, megóvja a bőre egészségét és csökkenti a szintetikus mosószerek által okozott szennyezést.


Mi nem mosógolyó?

Sokan összetévesztik a mosódióval, vagy a mágnes golyóval. Vannak mosószerrel töltött és utántöltendő mosógolyók is, ezekkel csak nevében rokon. Csodaszernek sem szabad tekinteni, a makacs foltokat ugyanúgy folttisztítóval kell előkezelni. Erősen szennyezett ruháknál bevált recept, ha az addig használt mosószer egyötödét vagy 1-2db mosódiót teszünk mellé. Mosószer használata esetén egy evőkanál ecetet, vagy a szokásos öblítő mennyiség egyötödét tegye a gépbe.


Mihez és meddig használható?

Minden fajta textíliához használható. A fehér és színes ruhákat javasolt külön mosni. A mosógolyóval mosott ruháknak semleges, „tiszta” illatuk lesz öblítő használata nélkül is. A mosógolyó 1000 mosásig használható, legalább 3 évig.


Mosógolyó használat

Normál szennyezettségű ruhák mosásához nem kell mosószert használni. Erősen koszos ruhák esetében a szokásos mosószer adag ötöde elegendő. Célszerű 1-2 szem mosódiót használni ez esetben, a szintetikus mosószerekkel szemben. Foltos, pecsétes ruhákat elő kell kezelni folttisztítóval ugyanúgy, mint hagyományos mosásnál. 5kg ruha mennyiség felett két mosógolyó használandó. A mosógolyót a ruhákkal együtt kell a dobba tenni, ahol a program végéig bennmarad. A hatékony mosás érdekében javasolt kb. egy órás áztató/előmosó programot beállítani, hogy a mosógolyó megfelelő hatásfokkal működjön. Ezután a szokásos mosási programot kell elindítani. Mosás után hagyjuk megszáradni a mosógolyót. 1-2 hetente lehetőleg napon történjen a szárítás, a jó hatásfok megőrzésének érdekében. Legalább havonta egyszer folyóvízzel át kell öblíteni a mosógolyót.


Hogyan működik?

 1. A mosógolyó (látható fénytől) távoli infravörös sugárzása felbontja a víz molekuláris hidrogén szerkezetét apró fürtökre, melyek aktiválódnak és elősegítik a molekuláris mozgást, behatolási erőt és tisztító hatást. A negatív ion sugárzás csökkenti a szennyező anyag és a ruha szövete közötti tapadást, így a szennyeződés könnyen eltávolítható mosószer nélkül.

 2. Az ALKÁLI GOLYÓK a közönséges kémiai mosószerek pH tartományát biztosítják, ezáltal segítenek az olajos szennyeződések eltávolításában.

 3. Az ANTIBAKETRIÁLIS GOLYÓK eltávolítják a mosógépben lévő penészt és a kórokozó baktériumokat, és aktiválják a vizet a tisztító hatás fokozásának érdekében.

 4. A KLÓR SEMLEGESÍTŐ GOLYÓK kiiktatják a vízben lévő klór összetevőt, és csökkentik a víz felületi feszültségét és növelik a tisztító hatást.


Miért környezetbarát, öko termék?

 • A mosógolyó kioldódó anyagot, vegyszert nem tartalmaz, NSF 42 minősítéssel rendelkezik.

 • Nem, vagy csak gyengén szennyezett ruhanemű esetén nem szükséges mosószer használata.

 • Csökkenti a környezetre gyakorolt hatást a mosószer használatának minimalizálásával, kiiktatásával.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 12-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A termékeket a GLS futár közreműködésével juttatjuk el Neked. A futár díja 990 Ft, akár több termék rendelése esetén is. A rendelésedet egy héten belül házhoz szállítjuk. A szállítás díját a futárnak kell fizetni. Személyes átvétel Ajkán lehetséges.
Megrendelésedet a http://profimosogolyo.hu/ weboldalon a "megrendelem" gombra kattintva tudod leadni a kuponkódod megadásával.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
profimosogolyo.hu
Cég
Licitia Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
8400 Ajka, Tölgyfa utca 7/2
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére