Mai­Kupon

Legyen tökéletes és gyönyörű fogsora Önnek is! Egyrészes minőségi komplett fogimplantátum hatalmas kedvezménnyel az Amora Dentálnál 79 990 Ft-ért! Most fizetendő 9 990 Ft! Beváltható 2020. november 30-ig!

Egyrészes minőségi komplett fogimplantátum - Egészség kupon
Eredeti ár:150 000 FtElőlegben fizetendő:9 990 FtTeljes ár:79 990 Ft47% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Pótolja hiányzó fogait a legmodernebb implantátum beültetésével. A hiányos fogsor nem csupán esztétikai probléma, hanem az egészségre is komoly hatással lehet. A féloldalas rágás felboríthatja az emésztést, amely súlyos szervi bajokat eredményezhet idővel. A modern orvostudomány képes pótolni a fogakat. és a fogimplantáció ma már rutinbeavatkozásnak számít. A beültetés utáni kontrollvizsgálatok ingyenesek!

A fogimplantátum egyik legnagyobb előnye, hogy a többi fogpótlási módszernél nagyságrendekkel stabilabb megoldást nyújt. A fogimplantátum olyan, mintha visszakapná a saját fogait!Milyen szolgáltatásra jogosult a kupon megvásárlásával?

Egyrészes komplett implantátum beültetése, (egyrészes implantátum- a csontban lévő és a szájüregbe nyúló része egy egységet alkot , emiatt azonnal terhelhető)
Ingyenes szűrővizsgálat,
Ingyenes dentálhigiéniai tanácsadás,
(A kupon bemutatója az Amora Dentál Rendelőben jogosult arra, hogy minden további implantátumot 140 000 Ft helyett 60 000 Ft-ért vásároljon meg a helyszínen.)

Az implantátum egyik legnagyobb előnye a hídpótlással szemben, hogy ennél az eljárásnál nem kell lecsiszolni a szomszédos fogakat és a későbbiekben is a beültetett implantátum felhasználható a további pótlások bővítésére! Az egyrészes implantátum behelyezését követően a terhelés hatására csontosodik és épül be az állkapocs csontba az implantátum. Így két hét alatt elkészíthető a porcelán híd-és korona, ennek költsége a helyszínen fizetendő. Ennek költségei 35 000 Ft (a porcelán híd-és korona árát a kupon nem tartalmazza). Az implantáció a csontnövekedés lezárását követően bármely korban elvégezhető.

Mi az a fogimplantátum?
A fogimplantátum a valódi foggyökeret helyettesíti. A beavatkozás során a fogimplantátumot az elveszített fog(ak) helyére ültetik be, hogy erre rögzíthessék a koronákat, hidakat és protéziseket. A fogimplantátum általában tiszta titánból készül, mivel ez biológiai, kémiai és fizikai jellemzőinek köszönhetően megfelelően a csontba integrálódik, és az emberi test teljes mértékben elfogadja, ami a sikeres fogbeültetés egyik alapvető kritériuma. Fontos, hogy az állcsont azon területének, ahova az implantátum kerül, teljesen egészségesnek, gyulladásmentesnek kell lennie, valamint elegendő térfogatú csontnak kell rendelkezésre állnia. Az implantátum problémamentességének fenntartásához a tökéletes szájhigiénia elengedhetetlen.

Implantáció kizáró okai lehetnek:
bizonyos gyógyszerek szedése,
erős dohányzás,
kezelés alatt álló vagy kezelt csontritkulás,
autoimmun betegség,
nagyon rossz szájhigiéné.
A felsorolt esetekben csökkenhet az implantátumok beépülésének esélye. A rizikótényezők kizárólag személyre szabottan mérlegelhetők. Éppen ezért az implantálás előtt mindig szükség van a részleteket tisztázó konzultációra és állapotfelmérésre.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: Egyrészes minőségi komplett fogimplantátum 79 990 Ft-ért!

Most fizetendő: 9 990 Ft, a fennmaradó összeget (70 000 Ft-ot) a szolgáltatónak kell kifizetni!

Az engedményes kupon csak a szolgáltatónál történő teljes befejezés esetén érvényes! Amennyiben a szolgáltatás nem elvégezhető akkor a kupon értékét visszatérítjük. Személyenként 1 kupon vásárolható! Minden további implantátum a MaiKupon vásárlói számára egységesen 60 000 Ft-os kedvezményes áron megvásárolható az Amora Dentál Fogászati Rendelőben.

Időpont egyeztetés és foglalás csak telefonon lehetséges: 06-20/543-9963

A helyszínre a már kinyomtatott kuponnal kell érkezni!

Amora Dental
Telefonszám: 06-20/543-9963
Email cim: hernaddent99@gmail.com
Cím: Budapest, 1078 Hernád utca 25.

Nyitva tartás: Hétfőtől-péntekig: 9:00-18:00

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Amora Dental
Cég
Amora Dental KFT
Szolgáltatás helye
1078 Budapest, Hernád utca 25.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére