Mai­Kupon

Kategóriák

Legyen újra fiatal! Drakula-terápia vagy más néven Vámpír-terápia most kedvező áron 75 000 Ft helyett 50 000 Ft-ért! Most fizetendő: 5 000 Ft!

 - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:75 000 FtElőlegben fizetendő:5 000 FtTeljes ár:50 000 Ft33% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A Drakula-, vagy vámpír terápia lényege, hogy a páciens saját vérét lecentrifugázva kivonjuk a vérplazmát, amely vérlemezkéket, fehérjéket és növekedési faktorokat, őssejteket nagy sűrűségben tartalmazza. Ezt vékony tűvel, vagy speciális pisztollyal visszajuttatjuk a bőrbe. A plazma-koncentrátum serkenti a rugalmas rostok újdonképződését, segíti a bőr hidratáltságának helyreállítását. A szervezettől idegen anyagokat nem tartalmaz, ezért allergiás reakció nem alakul ki. Az évek múlásával a bőr öregedésekor lecsökken a rugalmas rostok mennyisége, romlik a bőr hidratáltsága. Szárazzá, ráncossá, petyhüdtté válik.

Plasztikai Sebészetünkön ez ellen az egyik legmodernebb esztétikai eljárást alkalmazzuk: a saját szérum biostimulációs kezelést, vagy más neveken Drakula-, vámpír, PRP terápiát. A beavatkozást felszíni bőr-érzéstelenítéssel végezzük krém bedörzsöléssel 2x 20 percig.

A Drakula-terápia nem kellemetlenebb, vagy fájdalmasabb, mint a Botox injekciós kezelés, vagy a hyaluronsavas ráncfeltöltés. Több vékony tűvel történő szúrásból áll.

A saját vérszérum, vagyis PRP kezelés nem befolyásolja a koncentrációs képességet, a figyelmet, így sem a közlekedésben, sem a munkában semmilyen megszorítást nem kell alkalmazni.

A Drakula terápia ráncok és redő simítására, sejmegújításra, a megereszkedett és száraz bőr frissítésére alkalmazható. Drakula terápia serkenti a bőr kollagén sejtjeinek regenerációját és növekedését, gátolja a bőr öregedési folyamatát. Új kollagén- és elasztinrostok képződnek, melyek az elvesztett rugalmasságot adják vissza, új vérerek alakulnak ki, evvel javul a kezelt terület anyagcseréje, hidratáltsága, oxigénellátása.

A Drakula terápiát leggyakrabban az arc, nyak, dekoltázs, kézfej fiatalítására használják.

Bőrfiatalító hatása fokozatosan, néhány hét alatt alakul ki. Az ajánlott első 3 kezelést 2-3 hónapos intervallummal elvégezve, majd szükség esetén évente 1x megismételve éveken át, hosszan tart. A kezelt terület kisimul, feszessé, fiatalossá válik, látványosan csökkennek, vagy eltűnnek a ráncok. A Drakula-kezelés hatására a bőrben új kollagén és rugalmas rostok képződnek. Az újonnan kialakuló hajszálerek pedig a bőr tápanyag ellátását javítják.

A Drakula terápiában szereplő faktorok és fehérjék jelentősége:
Növekedési faktorok támogatják az adott szöveti régió érhálózatának kialakulását, vérellátásának biztosítását, beindítják a sebgyógyulást, fokozzák a szövetek regenerációját.
A fehérjék bekapcsolódnak a növekedési faktorok mellé az új szövet kialakításába és a sebgyógyulási folyamatokba az extracelluláris mátrix sejtjeit támogatják.
A páciens saját vérében megtalálható sejtmegújító anyagainak felhasználásával bőrének fiatalítása, az öregedési folyamatok lassítása és az elért eredmények hosszú távon történő megtartása a cél.

Fontos tudni a vámpír-terápiáról:
Tájékoztatni kell a jelentkezőt, hogy a Drakula-terápia kezelését követően a ráncok javulását, kisimulását is tapasztalhatja, azonban ez nem tartós, hiszen csak a szérum vízmolekulái töltik ki átmenetileg a redőket, s azok felszívódása után akár a kezelés előtti állapot is visszaállhat. A Drakula-terápia a kívánt fiatalító hatást hónapok alatt fejti ki: 3-4 héttel a kezelés után már kezd látszani a javulás, s ez a javulási tendencia akár egy-másfél évig is eltarthat. Ne várjon senki azonnali fiatalító hatást! Ne csodaszerként, az örök fiatalság szérumaként tekintsenek a kezelésre.
A vámpír-terápia után egy hónapig tilos a kezelt terület masszázsa, melegítése, kozmetikai pakolások alkalmazása, szaunázás és intenzív napozás, szoláriumozás. Ezek a beavatkozások meggyorsítják a Drakula terápia során bejuttatott hatóanyagok lebomlását, és így veszélyeztetik a kezelés eredményességét. Egy hónap elteltével bármilyen kezelés igénybe vehető.
A bőr hidratáltságának fokozásában a Drakula terápián kívül nagy szerepe van a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelnek is. Ez lehet átlagosan napi 2-4 liter szénsavmentes víz. Kerüljék a sok alkohol és a nagy koffeintartalmú italokat, színezett, cukrozott üdítőket, energia-italokat.
A vámpír-terápia után a kezelt területen a kis tűszúrások nyoma 1-2 napig látszódhat még. Ezt óvatos sminkeléssel fedni lehet másnap. Kialakulhat feszülő érzés, bőrpír, enyhe ödéma (vizenyő), mely általában egy nap alatt megszűnik. Óvatos, többször 1-2 perces hűtés javít az állapoton.
A Drakula terápia optimális eredményének elérése érdekében 1-3 kezelésből álló kúra szükséges fél éven belül, melynek eredménye egy-másfél évig tarthat. A második kezelésre általában egy hónappal az első után kerül sor, a harmadik kezelést pedig féléven belül kell elvégezni.
A legtöbb esetben a három kezelés meghozza az elvárt eredményt. Nagyon száraz, ráncos, elöregedett bőr esetén ez nem garantálható minden esetben, ezért előfordulhat, hogy némely páciensnél több kezelésre is szükség lehet., mivel a kezelések eredményessége egyénenként különböző lehet.
A kívánt hatás elérése után az évenkénti 1x-es, fenntartó kezelést érdemes igénybe venni a tartós hatás érdekében. A Drakula terápia más egyéb szépészeti beavatkozással (pl. ráncfeltöltés ) kombinálható.

Nem lehet a Drakula-terápiát alkalmazni, ha a páciensnél: a kezelendő területen előzőleg szilikon olajos ráncfeltöltés, vagy ajakvastagítás történt.
Lázas betegsége van, herpesz van a kezelendő területen, vagy közvetlen közelében autoimmun betegségben szenved, szteroidokat- vagy véralvadásgátlót szed, krónikus májbetegsége van, rosszindulató daganatos betegsége van, a kezelendő területen aktív bőrbetegséget találunk (pl.: pikkelysömör, ekcéma, rosacea), vérképzőrendszeri betegsége van, bármilyen gyulladásos, vagy fertőző megbetegedés esetén.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Most fizetendő: 5 000 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni! Ha 2014. március 15.-ig jelentkezik nálam személyesen, akkor 2014. április 15.-ig el is végzem a műtétet! Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges. Rendelési idő: Hétfő és csütörtök 14-19 óra között.
Konzultáció: 5.000 Ft. A konzultáció díja a vámpír-terápiák árából nem kerül levonásra.
Elérhetőség:
Dr. Jánky György
Tel: +36-1/365-8633  rendelési időben: hétfőn és csütörtökön 14-19 óra között, és a +36-20/ 934-8778  minden nap: 10-19 óra között
Web: www.janky.hu
E-mail: jankydr@t-online.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
PRAXIS Plasztikai Sebészet
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1114 Budapest, Bartók B. út 1. 3. em
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére