Mai­Kupon

Kategóriák

🚌 Lenyűgöző utazás ősszel a Világörökség részévé nyilvánított Semmering vasúttal és látogatás a Lindt Csokoládégyár mintaboltjában 1 főnek 11.990 Ft helyett 8.990 Ft-ért. Választható időpontok!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Különleges élményekre invitálunk: robogás a világörökség részét képező Semmeringi vasúttal. Utazás kabinos lifttel, miközben az Alpok lenyűgöző látványában gyönyörködhetünk.Az utazás programja:

Első állomásunk Gloggnitzban a Lindt Csokoládégyár mintaboltja, ahol az itt készített csokoládékból hatalmas választék áll rendelkezésre, melyekből ízlés szerint lehet vásárolni.

                        

A vásárlás után autóbusszal utazunk tovább a Világörökség részévé nyilvánított Semmeringi vasút pályaudvarára, ahonnan kb. 30 perces utazás után érkezünk meg célállomásunkra, Semmeringre. Ezt a vasútvonalat elsőként Ferenc József és Sissi próbálhatta ki.

Ezután újra autóbuszra szállunk, hogy megközelítsük a „20 Schillinges kilátópont”-hoz vezető turistautat, amelyen rövid gyaloglás után elénk tárul az a látkép, ahonnan a Semmering jelképévé vált legismertebb szakaszra vethetünk egy pillantást.

A séta után a település központjába igyekszünk, ahol lehetőség van a Magic Mountain X-press nevű, 6 személyes kabinos felvonóval 1340 m magasságra lehet feljutni. A hegyről való visszatérés után szabadidő áll rendelkezésre, amely alatt Semmering patinás szállodái között lehet sétálni, közben felfrissíthetjük tüdőnket a tiszta, jótékony hatású hegyi levegővel.

A nap lezárásaként felkeressük Maria Schutz búcsújáró templomát, amely 13-15. századi alapokon nyugszik. A templom 1738- ban épült, egy csodatévő és gyógyító forrás fölé. 1925 óta a zarándoktemplom és egyben kolostor is. A bécsi Stephansdom keresztjének magassága 2,85 m és a Maria Schutzban lévő ezzel szemben 4,16 m magas. 

Várható visszaérkezés Budapestre 21 - 22 óra között.


The Fine Print

Valid until: November 17., 2018

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás választható időpontjai 2018.  szeptember 29. október 20., november 17.

A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Egyéb költségek:

Adminisztrációs díj: 1.000,- Ft/fő (kötelezően az irodában fizetendő)

Felvonó, vonatjegy (22,- €)

Biztosítás (590,- Ft/nap)

Fix ülőhely foglalási lehetőség: 1.000,- Ft/fő

Indulás: 6:00 órakor, találkozás: 5:30 órától a Blaha Lujza téren

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256

weboldal: www.kalandozastravel.hu

email cím: kalandozas@t-online.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Kft.
Company
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Website
Phone
Address
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére